Overhemden & blouses

Werkkleding.nl heeft een ruim assortiment aan overhemden en blouses die je online kunt bestellen. De overhemden en blouses zijn van hoge kwaliteit tegen een mooie prijs. Daarnaast is de kleding ontzettend comfortabel met een mooie uitstraling. Bekijk het gehele assortiment hieronder.

Producten 1-12 van 17

Clique Overhemd Clark
Incl. BTW € 36,22 € 29,93
Clique Damesblouse Clare
Incl. BTW € 36,22 € 29,93
Santino Shirt Falco
Incl. BTW € 48,32 € 39,93
Tricorp Overhemd Basis 705005
Incl. BTW € 56,06 € 46,33
Tricorp Overhemd Fitted 705007
Incl. BTW € 56,06 € 46,33
Tricorp Overhemd Stretch 705006
Incl. BTW € 63,49 € 52,47
Tricorp Overhemd Stretch Fitted 705008
Incl. BTW € 63,49 € 52,47
Clique Overhemd Oxford
Incl. BTW € 39,66 € 32,78
Clique Dames Blouse Garland
Incl. BTW € 39,66 € 32,78
Santino Shirt Felix
Incl. BTW € 45,45 € 37,56
Tricorp Werkhemd Korte Mouw Basis 701003
Incl. BTW € 42,30 € 34,96
Tricorp Werkhemd Lange Mouw Basis 701004
Incl. BTW € 43,83 € 36,22

Een passend overhemd in elke omgeving

Een overhemd of blouse is comfortabel, ademend en stijlvol. De overhemden die je in ons assortiment vindt zijn comfortabel en daarom ook prima geschikt om in de vrije tijd te dragen. In ons assortiment vind je representatieve en zakelijke overhemden, maar ook wat casual varianten. Denk aan overhemden met lange of korte mouwen. Voor iedereen is dus een geschikt overhemd te bestellen.

Blouse voor dames

Ook voor dames hebben wij verschillende blouse in ons assortiment. Net als de overhemden zijn de blousen zeer comfortabel en ademend, waardoor het geen probleem is om er een dag in te werken. De blouses hebben een mooie, trendy pasvorm. Dit maakt ze geschikt om in te werken. Ben je op zoek naar een stevige, representatieve blouse, bekijk dan het gehele assortiment van Werkkleding,nl!

Overhemden bedrukken bij Werkkleding.nl

Om je overhemd een nog professionelere uitstraling te geven, kun je er bij Werkkleding.nl voor kiezen om je overhemd te laten bedrukken of borduren. Met borduren kies je voor een luxe, modieuze uitstraling. Voor vragen en advies over onze bedruk- en borduurservice kun je altijd contact met ons opnemen. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat wel en niet kan. Wij kijken daarom graag met je mee naar de mogelijkheden. Wist je dat werkkleding als zakelijke kosten aftrekbaar is? Dit geldt voor kleding die (bijna) uitsluitend in het kader van de onderneming gedragen kan worden. Wij snappen dat de overhemden uit ons assortiment ook in je vrije tijd geschikt zijn om te dragen. Voorzie je je overhemd of blouse van een beeldmerk van de onderneming van minimaal 70cm2? Dan is de kleding ook fiscaal aftrekbaar. Mooi meegenomen toch? Bekijk alle informatie over het bedrukken en borduren van werkkleding op de borduren informatiepagina.

Was- en strijk tips voor overhemden

Na het aanschaffen van een mooi overhemd of een mooie blouse, wil je natuurlijk dat deze ook zo lang mogelijk mooi blijft. Het verzorgen van je overhemd is daarom erg belangrijk. Was het kledingstuk niet te heet en zorg dat je alleen dezelfde kleuren in de was doet. Bekijk voordat je het overhemd of de blouse in de was doet eerst het waslabel. Hierin vind je de informatie over het je het kledingstuk mag wassen, drogen en strijken. Voor informatie over de symbolen in het waslabel kun je een kijkje nemen bij onze wasvoorschriften, hier leggen we de verschillende symbolen in het waslabel uit.

Tips bij strijken

Natuurlijk wil je dat het overhemd niet gaat kreuken. Hieronder lees je een aantal tips om je overhemd of blouse op de juiste manier te strijken. Strijk het overhemd wanneer het nog vochtig is of gebruik de stoomfunctie. Ook kun je, om verkleuring te voorkomen, het overhemd het best binnenstebuiten strijken. Is je overhemd helemaal gestreken en kreukvrij? Dan kun je het overhemd het best ophangen in je kast. Zo voorkom je nieuwe kreukels en vouwen.

Overhemden en blouses online bestellen

Bij Werkkleding.nl bestel je je overhemd of blouse direct online. Heb je een overhemd gevonden dat bij je past? Wacht dan niet en bestel deze direct online. Wil je weten hoe lang het ongeveer duurt voordat je je bestelling kunt verwachten. Neem dan een kijkje bij onze levertijd en bezorging. Hier staan de levertijden van al onze merken voor jou op een rijtje. Mocht het langer duren dan verwacht, dan nemen wij contact met je op. Vooral voor overhemden en blouses is het belangrijk dat deze goed passen. Twijfel je over welke maat je moet kiezen? Daar hebben wij de oplossing voor. Bij onze maattabellen vind je van al onze leveranciers de afmetingen van de kledingstukken. Zorg ervoor dat je je lichaam op de juiste manier opmeet, zodat je zeker weet dat je de juiste maat bestelt. Past je kleding toch niet of is het niet wat je ervan verwacht had? Dan kun je je artikelen gemakkelijk binnen 14 dagen bij ons retourneren. Wij gaan er dan zo snel mogelijk mee aan de slag. Voor overige vragen en advies kun je altijd contact met ons opnemen, wij helpen je graag!