Over Ons

Door onze jarenlange ervaring in de textielbranche weten wij precies wat onze klanten nodig hebben op het gebied van werk- en veiligheidskleding.

 

Bij ons koop je (bedrukte) werkkleding met een professionele uitstraling en van hoge kwaliteit. Wij hebben werkkleding geschikt voor mannen en vrouwen.

Ga voor duurzame en comfortabele kleding met functies en vereisten die jij nodig hebt om jouw werkdag zonder zorgen te starten. Ook hebben wij genormeerde werkkleding voor degenen die nét wat meer bescherming nodig hebben. Zo kan jij elke dag veilig aan de slag.

 

Wij vinden dat werkkleding jouw meest persoonlijke visitekaartje is. Je draagt het en werkt ermee. Dag in, dag uit.

 

Daarom focust Werkkleding.nl zich op jou en je collega’s en medewerkers. Ondanks dat Werkkleding.nl een webshop is, staan we bekend om onze goede persoonlijke service. Wij weten precies welke kleding nodig is voor welke branche.

Heb jij vragen over een normering, maat of kun je een bepaald artikel niet vinden? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag naar de oplossing! Doordat wij samenwerken met verschillende topleveranciers, kun jij er zeker van zijn dat wij altijd een passende oplossing kunnen bieden.

 

Veilige, representatieve en comfortabele werkkleding, wie wilt dat nou niet?