Reflecterende vesten

Een reflecterend vest is belangrijk voor iedereen die veel buiten aan het werk is. Vooral in de winter, wanneer het laat licht wordt en vroeg donker is een reflecterende werkoutfit geen overbodige luxe. Onze vesten zijn gemaakt van materialen waarmee je er zeker van kunt zijn dat je van ver en dichtbij goed te zien bent. Bekijk ons gehele assortiment hieronder.

Producten 1-12 van 45

Dassy Multinorm Hi Vis Vest Franklin
Incl. BTW € 185,61 € 153,40
Dassy Hi Vis Vest Orlando
Incl. BTW € 103,09 € 85,20
Dassy Hi Vis Fleecevest Kaluga
Incl. BTW € 64,37 € 53,20
Dassy Hi Vis Vest Dusseldorf 290gr
Incl. BTW € 83,01 € 68,60
Dassy Hi Vis Vest Dusseldorf 245gr
Incl. BTW € 79,50 € 65,70
Hydrowear Fleece Klagenfurt
Incl. BTW € 63,16 € 52,20
Hydrowear RWS Fleece Turijn
Incl. BTW € 76,96 € 63,60
Hydrowear Fleece Torgau
Incl. BTW € 75,81 € 62,65
Hydrowear Sweater Tokio
Incl. BTW € 70,06 € 57,90
Hydrowear Fleece Fulham
Incl. BTW € 72,36 € 59,80
Hydrowear Fleece Fulda
Incl. BTW € 72,36 € 59,80
Hydrowear Fleece Freiburg
Incl. BTW € 72,36 € 59,80

Waarom reflecterende vesten?

Voor iedereen waarbij het belangrijk is om goed op te vallen tijdens zijn of haar werkzaamheden is een reflecterend vest een goede optie. In ons assortiment vind je vesten, maar ook reflecterende sweaters. Waar jij voor kiest is een kwestie van voorkeur. Onze reflecterende vesten vind je van verschillende materialen, zoals fleece of een variant met capuchon. Een reflecterend vest zorgt voor extra zichtbaarheid, maar ook voor warmte wanneer het wat frisser is. Ook trek je hem gemakkelijk aan en uit. Dit is handig als je in een omgeving werkt waarin verschillende werkzaamheden elkaar afwisselen. Houd er dan wel rekening mee dat je zonder vest minder goed zichtbaar bent, of trek onder je vest een reflecterend T-shirt aan, dan blijf je ook zonder vest goed zichtbaar.

Reflecterende werkoutfit

Hou je het bij alleen een vest, of ga je voor een volledige reflecterende outfit? Bij Werkkleding.nl vind je alle spullen die je nodig hebt om de outfit af te maken. Denk aan reflecterende broeken en jassen, maar ook reflecterende petten of hesjes. Kortom, alles wat je nodig hebt om voldoende zichtbaar te zijn, kun je vinden in ons assortiment.

Normeringen reflecterende kleding

Voor reflecterende kleding zijn verschillende eisen gesteld, bijvoorbeeld de hoeveelheid fluorescerend materiaal en de plaatsing van reflecterend materiaal. De normeringen die hierbij horen zijn de EN17353, verhoogde zichtbaarheid in medium risk situaties en de EN ISO 20471, verhoogde zichtbaarheid bij dag, schemer en nacht. Voor de eisen gesteld aan beide normeringen kun je een kijkje nemen bij onze normeringen. Hier staan ze stuk voor stuk uitgelegd.

Reflecterende vesten online bestellen

Heb je een geschikt vest kunnen vinden? Bestel deze dan direct bij Werkkleding.nl! Je kunt je kleding gemakkelijk en snel online bestellen. Ben je niet zeker over welke maat kleding je moet kiezen? Bekijk dan onze maattabellen, hier staan de afmetingen en bijbehorende maten van al onze merken overzichtelijk op een rijtje. Omdat wij leveren vanuit verschillende leveranciers kunnen de levertijden van elkaar verschillen. Om te weten hoe lang het ongeveer duurt voordat je je bestelling kunt verwachten, kun je een kijkje nemen bij onze levertijd en bezorging, hier staan de levertijd van al onze merken voor jou op een rijtje. Valt de kleding nadat je het hebt gekregen toch tegen? Dan kun je deze gemakkelijk binnen 14 dagen bij ons retourneren. Wij gaan er dan zo snel mogelijk mee aan de slag. Voor overige vragen en advies kun je altijd even contact met ons opnemen. Wij kijken graag met je mee naar de mogelijkheden.