Zorgjassen

Een goede zorgjas nodig? Dan ben je bij Werkkleding.nl aan het juiste adres. Voor een comfortabele en hygiënische zorgjas kun je een kijkje nemen in ons assortiment. Wij bieden de basic witte zorgkleding, maar ook voor een trendy zorgjas met een kleurtje kun je bij ons terecht. Neem een kijkje in ons assortiment!

Producten 1-12 van 32

Haen Damesjasje High line Kara
Incl. BTW € 53,65 € 44,34
Haen Damesjasje High line Kara
Incl. BTW € 48,85 € 40,37
Haen Damesjasje Trend Line Florien
Incl. BTW € 48,63 € 40,19
Haen Damesjasje High line Paulien
Incl. BTW € 49,17 € 40,64
Haen Damesjasje Trend Line Bente
Incl. BTW € 41,85 € 34,59
Haen Herenjas Trend Line Floris
Incl. BTW € 46,50 € 38,43
Haen Damesjasje Basic Line Tess
Incl. BTW € 32,04 € 26,48
Haen Damesjasje Basic Line Britt
Incl. BTW € 34,15 € 28,22
Haen Damesjasje High line Kara
Incl. BTW € 49,72 € 41,09
Haen Verplegersjas Trend Line Marcel
Incl. BTW € 48,18 € 39,82
Haen Verplegersjas High Line Karel
Incl. BTW € 51,30 € 42,40
Haen Verplegersjas Trend Line Ramon
Incl. BTW € 48,18 € 39,82

Wat is een zorgjas?

Een zorgjas is een jas die ervoor zorgt dat je hygiënisch en veilig aan het werk kunt. Hij is bedoeld om niet alleen jou, maar ook patiënten te beschermen. Ook ben je er met een zorgjas van verzekerd dat je herkenbaar bent. Om de herkenbaarheid te verhogen kun je een zorgjasje kiezen met kleurrijke accenten. Neem bijvoorbeeld dit zorgjasje Florien van Haen. Zorgkleding is in de basis licht, vaak wit, van kleur. Dit komt omdat hygiëne in de zorg ontzettend belangrijk is. Vlekken en viezigheid moet gelijk gezien worden op de kleding. De verzorgende kan dan meteen schone kleding aantrekken en de vieze kleding (laten) wassen.

Voor wat meer kleur kun je bij Haen wel kiezen uit jasjes met verschillende kleuraccenten. Bekijk het gehele assortiment van Haen hier.

Zorgjassen wassen

Hygiëne is een van de belangrijkste aspecten in de zorg en het is daarom belangrijk je kleding goed te reinigen. In het waslabel van je jasje staat aangegeven hoe en op welke temperatuur de jas gewassen mag worden. In de meeste gevallen is dit 60°C. Op deze temperatuur weet je dat de kleding zo schoon mogelijk uit de was komt. Meer over wassen kun je vinden bij onze wasvoorschriften

Een tip voor het wassen van zorgkleding; zorg dat de zakken leeg zijn van pennen etc. Zo voorkom je extra vlekken.

Zorgjassen bedrukken

Wil je een professionele uitstraling en je zorgkleding nog meer karakter geven? Laat deze dan bij ons bedrukken of borduren. Laat jouw bedrijfslogo en/of andere informatie op de kleding zetten voor een professionele uitstraling. Bedrukken kan bij ons al vanaf 1 stuk(s). Bekijk alle onformatie over dit onderwerp bij bedrukken en borduren. Heb je aanvullende vragen over onze bedruk -en borduurservice, neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren je graag!

Zorgjassen online bestellen

Heb je jouw perfecte zorgjas kunnen vinden? Bestel hem direct op Werkkleding.nl! Naast de zorgjassen hebben we ook bijpassende zorgbroeken. Maak jouw outfit compleet en neem een kijkje bij de zorgbroeken van Haen. Let wel op: de zorgkleding van Haen kan aan de kleine kant vallen. Bij twijfel kun je dus gerust een maatje groter bestellen. Kom je er toch niet uit, bekijk dan even onze maattabellen. De zorgkleding van Haen valt aan de kleine kant. Bij twijfel kun je dus makkelijk een maatje groter bestellen. Is de kleding toch niet helemaal naar wens? Bij ons kun je de artikelen gemakkelijk binnen 14 dagen retourneren.