Reflecterende truien

Ben jij op zoek naar een reflecterende werktrui? Dan ben je bij Werkkleding.nl aan het juiste adres. In ons assortiment vind je verschillende reflecterende werktruien, waarmee jij er zeker van bent dat je gezien wordt. Bekijk alle reflecterende truien in ons assortiment hieronder.

Producten 1-12 van 20

Dassy Hi Vis Hoodie Evans
Incl. BTW € 89,78 € 74,20
Dassy Hi Vis Sweater Denver
Incl. BTW € 60,98 € 50,40
Snickers High-vis Sweatshirt 8031
Incl. BTW € 68,91 € 56,95
Snickers High-vis Sweatshirt 2831
Incl. BTW € 91,90 € 75,95
Snickers High-vis Sweatshirt 2830
Incl. BTW € 86,15 € 71,20
Mascot Sweatshirt 50126-932
Incl. BTW € 112,08 € 92,63
Mascot Sweatshirt 50106-854
Incl. BTW € 82,70 € 68,35
Mascot Sweatshirt 22084-781
Incl. BTW € 76,45 € 63,18
Mascot Sweatshirt 19084-781
Incl. BTW € 111,44 € 92,10
Mascot Gebreide trui met korte rits 19005-351
Incl. BTW € 126,38 € 104,45
Fristads Hi-vis Sweatshirt Klasse 3 7446 SHV
Incl. BTW € 91,84 € 75,90
Fristads Flamestat Hi-vis Sweatshirt Klasse 3 7076 SFLH
Incl. BTW € 312,06 € 257,90

Waarom reflecterende truien?

Reflecterende truien, ook wel high-vis truien, zorgen voor verhoogde zichtbaarheid in het donker of bij slecht zicht. Gezien worden is een belangrijk onderdeel in het creëren van een veilige werksituatie. Er bestaan verschillende omstandigheden waarbij jij als professional hoge zichtbaarheidskleding nodig hebt. Denk aan omstandigheden met slecht zicht, weinig licht of mist en regen. Reflectiebanden en fluorescerende kleuren kunnen dan goed van pas komen op de kleding. Net dat beetje extra zichtbaarheid kan een ongeluk voorkomen. De truien zijn ideaal als je binnen werkt in een omgeving met slecht zicht. Werk je juist veel buiten, bijvoorbeeld langs de weg, neem dan een kijkje bij onze reflecterende jassen. Ook deze voldoen aan alle gestelde eisen en zorgen ervoor dat jij opvalt.

Normeringen reflecterende kleding

Voor reflecterende kleding zijn verschillende normen opgesteld. Er zijn twee normeringen die van toepassing kunnen zijn op reflecterende kleding. De EN17353 en de EN ISO 20741, de eerste geldt voor verhoogde zichtbaarheid in medium risk situaties. De tweede is van toepassing op slecht zicht bij dag, schemer en nacht. Aan deze normering zitten dan ook strengere eisen gesteld met betrekking tot het reflecterende materiaal. Wat de eisen precies zijn en waar de kleding aan moet voldoen kun je lezen bij onze normeringen. Hier hebben we alle normeringen stuk voor stuk aan je uitgelegd.

Volledige outfit met reflecterende kleding

Om er zeker van te zijn dat niemand je over het hoofd ziet in gevaarlijke situaties, hebben we bij Werkkleding.nl een volledige outfit met reflecterende kleding. Denk aan reflecterende broeken en jassen, maar bijvoorbeeld ook reflecterende overalls. Zorg dat je voor volledige veiligheid gaat en maak je outfit compleet met de reflecterende kleding van Werkkleding.nl. Weet je niet welke kleding voor jou van toepassing is? Neem dan een kijkje bij onze blg over veiligheidshesjes en regelgevingen. Hier vind je alles over de kleuren en hun functie.

Reflecterende kleding bedrukken

Bij Werkkleding.nl kun je reflecterende kleding gewoon laten bedrukken. Wij gebruiken hiervoor reflecterende emblemen. Voor de plaatsing van de bedrukking kun je gaan voor de borst of bijvoorbeeld de rug. Je kunt ervoor kiezen om je logo of andere bedrijfsinformatie op de kleding te laten zetten. Het is helemaal aan jou. Voor meer informatie kun je kijken bij onze bedrukservice. Mocht je overige vragen hebben of een offerte willen ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij weten door onze jarenlange ervaring precies wat wel en niet kan. Wij kijken daarom graag met je mee naar de mogelijkheden.

Reflecterende truien online bestellen

Bij Werkkleding.nl kun je reflecterende trui gemakkelijk online bestellen. Heb je een goede trui gevonden, dan kun je deze direct bestellen bij Werkkleding.nl. Twijfel je nog over de maat? Bekijk dan even onze maattabellen. Hier staan de afmetingen en bijbehorende maten van kleding van al onze merken voor jou op een rijtje. Meet je lichaam goed op zodat je zeker weet dat je de juiste maat bestelt. Heb je besteld en ben je benieuwd hoe lang het ongeveer duurt voordat je jouw bestelling kunt verwachten? Bekijk dan onze levertijd en bezorging. Hier staan de levertijden van al onze merken voor jou op een rijtje. Mochten je artikelen niet helemaal naar wens zijn, dan kun je deze altijd binnen 14 dagen bij ons retourneren. Wij gaan er dan zo snel mogelijk mee aan de slag. Voor overige vragen of advies kun je altijd even contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder.