Haen zorgkleding

Haen levert moderne en praktische kleding in de zorg -en horecasector. Met al meer dan 100 jaar ervaring weten ze bij Haen wat je nodig hebt; praktische kleding die er ook nog eens leuk uit ziet. Bekijk hieronder de hele collectie.

Producten 1-12 van 45

Haen Herenjas High Line Milo
Incl. BTW € 49,49 € 40,90
Haen Damesjasje Trend Line Fijke
Incl. BTW € 37,96 € 31,37
Haen Damesjasje Trend Line Fijke Grey/royalblue voorkant
Incl. BTW € 50,36 € 41,62
Haen Damesjasje High line Kara
Incl. BTW € 49,72 € 41,09
Haen Damesjasje High line Kara
Incl. BTW € 48,85 € 40,37
Haen Damesjasje High line Kara
Incl. BTW € 46,50 € 38,43
Haen Damesjasje High line Kara
Incl. BTW € 53,65 € 44,34
Haen Damesjasje High line Kara
Incl. BTW € 65,74 € 54,33
Haen Damesjasje High line Kara
Incl. BTW € 49,72 € 41,09
Haen Damesjasje High line Kara
Incl. BTW € 49,72 € 41,09
Reusable Isolation Gown
Incl. BTW € 36,22 € 29,93
Haen Damesjasje Trend Line Bente
Incl. BTW € 41,85 € 34,59

De geschiedenis van Haen

Al meer dan 100 jaar is Haen een zorgkleding merk dat vertegenwoordigd is op de Nederlandse markten. Ballyclare Haen staat garant voor een goede service en kwaliteit en is een van de grootste vertegenwoordigers op de Nederlandse zorgkleding markt. Door de nieuwste trends te volgens zie je er in Haen zorgkleding altijd stijlvol uit. De kleding van Haen is niet alleen functioneel, maar ook modieus. 

Productie

Van het design tot de productie, van magazijn tot verzending, alle stappen van het productieproces zijn in handen van Haen.

Ook op de eigen productielocaties in Tunesië, portugal en het Verre Oosten ziet Haen toe op een eerlijk productieproces. Hierdoor is het proces volledig transparant. Het merk wil zich toeleggen op veilige en duurzame productie. Om dit te waarborgen is Haen al jaren lid van de Fair Wear Foundation. 

Haen levert kleding met een goed design, comfortabele pasvorm, hoge kwaliteit en een uitstekende maatvoering.  

Collecties van Haen

Basic line

De naam zegt het al; de kleding in de Basic Line Collectie is geheel wit, wat de basis is van zorgkleding. De collectie heeft een compleet aanbod met diverse jassen en broeken. De collecie beschikt over verschillende witte jasjes en broeken

Trend line

De Trend Line collectie van Haen bevat meer kleur en is daarom een leuke toevoeging in het assortiment. Binnen de collectie vind je luxe witte kleding, zoals je van Haen gewend bent, met modieuze kleuraccenten. Bekijk de collectie hieronder

High Line

In de High Line collectie vind je nóg meer kleur. Modieuze ontwerpen en mooie kleuraccenten zorgen voor een unieke uitstraling. Verder biedt de collectie verschillende gekleurde heren jasjes en slim-fit broeken, waarmee je er altijd goed uit ziet. 

Een item uit de collectie is het jasje Karina. De kleuraccenten van het jasje kun je op makkelijke wijze door middel van drukkers en klittenband zelf veranderen.