Korte werkbroeken

Korte werkbroeken zijn de ideale oplossing op warme dagen. Met onze korte werkbroeken combineer je de bewegingsvrijheid en de opbergmogelijkheden van een werkbroek met het gemak van een korte broek. Dat maakt werken op de warme zomerdagen een stuk minder vervelend! Bekijk hieronder ons assortiment aan korte werkbroeken.

Producten 1-12 van 63

Fristads Korte Broek 2562 STFP
Incl. BTW € 59,96 € 49,55
Fristads Korte Broek Stretch 2567 STP
Incl. BTW € 125,95 € 104,09
Snickers Korte broek 6108
Incl. BTW € 132,95 € 109,88
Snickers Stretch Korte Broek 6141
Incl. BTW € 91,95 € 75,99
Fristads korte Servicebroek Stretch 2702 PLW
Incl. BTW € 77,95 € 64,42
Fristads Korte Stretchbroek 2607 FASG
Incl. BTW € 114,95 € 95,00
Snickers Stretch Korte Broek 6143
Incl. BTW € 85,95 € 71,03
Snickers Stretch Loose fit Korte Werkbroek 6151 Zwart voorkant - werkkleding.nl
Incl. BTW € 91,95 € 75,99
Snickers Stretch Loose fit Korte Werkbroek 6153 Zwart voorkant - werkkleding.nl
Incl. BTW € 85,95 € 71,03
Fristads Korte Broek Stretch 2532 CYD
Incl. BTW € 91,95 € 75,99
Fristads Korte Broek 2102 CYD
Incl. BTW € 79,94 € 66,07
Mascot Korte Broek met spijkerzakken 19349-711
Incl. BTW € 159,21 € 131,58

Perfect voor de warmere dagen

In de zomer gaat het werk natuurlijk gewoon door en daarom hebben wij een groot assortiment aan verschillende korte werkbroeken samengesteld. Wij begrijpen dat het is het warme benauwde weer vervelend kan zijn om een dikke, hete werkbroek aan te moeten. Binnen ons assortiment vind je verschillende korte werkbroeken die speciaal zijn ontworpen voor warme omstandigheden. Korte broeken geven uitermate hoog draagcomfort en je krijgt het er niet te warm in tijdens hoge inspanning. Daarnaast zijn de broeken voorzien van verschillende handige zakken, waardoor je gewoon al je gereedschap bij de hand hebt. De broeken in ons assortiment zijn licht van gewicht, waardoor ze prettig zijn om in te werken.

Genormeerde korte broeken

Ook korte broeken kunnen normeringen hebben. Denk aan de Fristads high-vis jogger, die zorgt voor verbeterde zichtbaarheid bij slecht zicht. Voor medewerkers die langs de weg werken zijn ze ook op warme dagen goed zichtbaar. In ons assortiment vind je ook vlamvertragende korte broeken. Deze beschermen de bovenbenen tegen hitte, vlammen en kleine spatten vloeibaar metaal. Wees extra voorzichtig als je in een werkomgeving bent waar deze risico's van toepassing zijn. De korte broek geeft geen volledige bescherming aan de onderbenen. Wees altijd alert en voorzichtig op de werkvloer.

Verschillende eigenschappen

In het assortiment van Werkkleding.nl kun je verschillende modellen korte broeken vinden. Denk aan jeans, normale broeken, broeken met extra opbergruimte of waterafstotende broeken. Welke korte broek je ook zoekt, bij Werkkleding.nl vind je het allemaal.

Korte broeken kunnen verschillende eigenschappen hebben. Denk voordat je een broek aanschaft goed na welke eigenschappen bij jouw werkzaamheden van pas komen. Denk dan niet alleen aan het model, zoals hierboven benoemd, maar ook aan handige extra’s die misschien voor jou het verschil maken. Bijvoorbeeld of ze uitgerust zijn met extra zakken, over een hamerlus beschikken, holsterzakken hebben en riemlussen.

Korte broeken bedrukken

Ook bij korte broeken kun je ervoor kiezen om deze te laten bedrukken of borduren. Wij doen dit al vanaf 1 stuks. Je kunt kiezen om je bedrijfslogo of andere informatie te laten bedrukken. Om te weten wat tot de mogelijkheden behoort kun je altijd even kijken bij onze bedruk -en borduurservice. Daarnaast kun je ook contact met ons opnemen. Wij denken graag met je mee.

Online korte broeken bestellen

Je werkkleding uitzoeken doe je misschien liever in de winkel. Toch denken wij graag met je mee om ook online de perfecte werkoutfit te vinden. Bij elk product vind je alle eigenschappen en extra’s in de productbeschrijving. Twijfel je tussen twee broeken? Dan kun je deze bij Werkkleding.nl eenvoudig met elkaar vergelijken. Kies de broeken uit waartussen je twijfelt en wij zetten alle eigenschappen op een rijtje, zo kun je gemakkelijk de broek kiezen die bij je past. Daarnaast hebben we, om het je nog wat makkelijker te maken, de maattabellen van al onze merken voor jou op een rijtje gezet. Zorg ervoor dat je je lichaam op de juiste manier opmeet en je kunt ervan uitgaan dat je kleding perfect past.

Ben je toch niet helemaal tevreden? Je kunt je artikelen binnen 14 dagen bij ons retourneren. Wij gaan er dan zo snel mogelijk mee aan de slag. Vragen over onze korte broeken? Neem gerust contact met ons op of bel naar 030-2123099.