Welke maat overall heb ik nodig?

Simone van Heumen

Views: 4
man in overall

Het kiezen van de juiste overall is essentieel voor veiligheid en comfort tijdens het werk. Ons uitgebreide assortiment omvat overalls van topmerken. We bieden verschillende modellen, maten en stijlen aan, waaronder Amerikaanse overalls, brandvertragende en reflecterende overalls, evenals bodybroeken. Of je nu op zoek bent naar heren-, dames- of uniseksmodellen, met onze maattabellen vind je altijd de perfecte pasvorm. Zo combineer je moeiteloos functionaliteit met comfort, ongeacht je beroep.

Soorten maten

Bij het kiezen van de juiste maat voor een overall, is het belangrijk te weten dat werkkleding vaak afwijkt van standaard kledingmaten. Raadpleeg altijd de maattabel op de productpagina voor de juiste maat. Overalls variëren meestal van maat 44 tot 66. Daarnaast bieden sommige merken overalls in standaardmaten aan, zoals small, medium en large. Deze informatie helpt je bij het maken van de juiste keuze.

Merken

Ons assortiment overalls biedt een brede keuze uit topmerken zoals Hydrowear, Havep, Mascot, Fristads en Ballyclare. Deze merken bieden overalls met of zonder mouwen, afhankelijk van jouw behoeften. Interessant om te weten: Fristads en Hydrowear gebruiken normale kledingmaten. In tegenstelling hiermee hanteren Havep, Mascot en Ballyclare de specifieke werkkledingmaten. Dit onderscheid helpt jou bij het selecteren van de perfecte pasvorm voor jouw werksituatie.

Heren, dames of uniseks

Herenoveralls zijn veelzijdig en ook geschikt voor dames. We bieden verschillende modellen aan: kort, normaal en lang, zodat je altijd een overall vindt die bij jouw lengte past. Een belangrijk aspect hierbij is de lengte van de broekspijpen en mouwen. Check daarom altijd onze maattabellen om zeker te zijn van de juiste pasvorm. Zo garanderen we comfort en functionaliteit, ongeacht je lengte of geslacht.

Soorten overalls

Ons assortiment omvat verschillende soorten overalls, afgestemd op uiteenlopende werkbehoeften. Amerikaanse overalls bieden gebruiksgemak met hun karakteristieke ontwerp. Brandvertragende overalls zijn essentieel voor werkzaamheden met verhoogd risico op vuur en hitte. Reflecterende overalls zorgen voor extra zichtbaarheid en veiligheid, vooral in omstandigheden met beperkt licht. Daarnaast hebben we bodybroeken, die een unieke combinatie van comfort en functionaliteit bieden. Kies de overall die het beste aansluit bij jouw werkvereisten.