Heren werkschoenen

Bij Werkkleding.nl vind je een ruim assortiment aan veiligheidsschoenen voor heren. De schoenen zijn zo gemaakt dat ze jou in de zwaarste werkomstandigheden beschermen. In het assortiment vind je schoenen met verschillende eigenschappen. Bekijk het gehele assortiment hieronder.

Producten 1-12 van 537

Elten Werkschoen REACTION XXT Mid ESD S3
Incl. BTW € 116,95 € 96,65
Jori Werkschoen ACHIM S3
Incl. BTW € 49,95 € 41,28
Emma Werkschoenen Lukas D
Incl. BTW € 107,48 € 88,83
Elten Werkschoen MADDOX black-red Mid ESD S3
Incl. BTW € 112,95 € 93,35
Emma Werkschoenen Merula D
Incl. BTW € 172,20 € 142,31
Elten Werkschoen VINTAGE Pirate Mid ESD S3
Incl. BTW € 112,95 € 93,35
Emma Werkschoenen Vera D
Incl. BTW € 94,72 € 78,28
Elten Werkschoen MADDOX black-red Low ESD S3
Incl. BTW € 107,94 € 89,21
Elten Werkschoen VINTAGE Mid ESD S3
Incl. BTW € 108,95 € 90,04
Emma Werkschoenen Billy D
Incl. BTW € 118,86 € 98,23
Emma Werkschoenen Ranger D
Incl. BTW € 125,42 € 103,65
Elten Werkschoen RENZO Mid ESD S3
Incl. BTW € 81,95 € 67,73

Groot assortiment 

Binnen ons assortiment vind je verschillende veiligheidsschoenen voor heren. Wij bieden schoenen van populaire merken zoals, Emma, Elten en Sixton Peak. De schoenen zijn van hoge kwaliteit en beschermen tegen alle risico’s op de werkvloer. Vind bijvoorbeeld schoenen met stalen neus, antiperforatiezool en een antislipprofiel. Met ons ruime assortiment zit er gegarandeerd een schoen tussen die bij jou past.

Hoge en lage werkschoenen

Werkschoenen kunnen verschillende eigenschappen hebben. Een daarvan is een hoge of lage werkschoenen. De lage werkschoen is geschikt voor mannen die veel op hun knieën werken of veel moeten bukken, bijvoorbeeld stratenmakers. De enkel kan dan alle bewegingen maken en de schoen zal je niet belemmeren in jouw werkzaamheden. Hoge werkschoenen daarentegen geven bescherming aan de achillespees en zijn geschikt voor mannen die op de bouwplaats werken en veel moeten klimmen. Deze schoen biedt op zijn beurt bescherming en steun aan de enkel en zorgt ervoor dat je deze minder makkelijk verzwikt.

Kies de juiste veiligheidsklasse

Belangrijk tijdens het uitzoeken van een werkschoen is het kiezen van de juiste veiligheidsklasse. Een veiligheidsschoen kent verschillende klassen en elk heeft zijn eigen eigenschappen. De meest gekochte veiligheidsschoen is een S3 schoen. Deze is voorzien van een stalen neus, stalen tussenzool en een antislipprofiel, is antistatisch en waterbestendig. De schoen beschermt dus tegen de meest voorkomende gevaren op de werkvloer. Voor meer informatie kun je de S3-schoenen bekijken of een kijkje nemen bij onze normeringen, hier staan alle normeringen apart uitgelegd.

Accessoires en toebehoren

In ons assortiment vind je niet alleen werkschoenen, maar ook verschillende accessoires om de schoenen mee te onderhouden. Denk aan losse veters en schoenpoets, maar ook inlegzolen en sokken. De inlegzolen zorgen voor extra steun en zijn ideaal als de schoen wat losser zit. Overigens kun je de zolen ook gebruiken als de schoen wel goed past, de zolen geven namelijk extra steun wat de schoen nog comfortabeler maakt om te dragen. Ook onze sokken zijn van hoge kwaliteit en zitten comfortabel. Maak het jezelf gemakkelijk en ga voor het complete plaatje.

Werkschoenen heren online bestellen

Een ruim assortiment aan heren werkschoenen vind je bij Werkkleding.nl. Je vindt schoenen van alle topmerken en de hoogste kwaliteit. Wij zijn hard bezig met het uitbreiden van ons assortiment zodat iedereen de perfecte werkschoen kan vinden. Heb je jouw schoen gevonden? Dan kun je deze direct bestellen bij Werkkleding.nl. Wij zorgen dat de bestelling zo snel mogelijk bij jou op de mat ligt. Ben je benieuwd naar de levertijd van onze merken? Deze kun je vinden bij de levertijd en bezorging, mocht het langer duren dan verwacht, dan nemen we contact met je op. Mocht je toch niet tevreden zijn met je bestelling, dan kun je deze gemakkelijk binnen 14 dagen bij ons retourneren. Wij gaan er dan zo snel mogelijk mee aan de slag. Voor overige vragen of advies kun je altijd contact met ons opnemen, wij helpen je graag verder.