Heren werkschoenen

Bij Werkkleding.nl vind je een uitgebreid assortiment aan werkschoenen, waaronder meer dan 500 verschillende modellen voor heren. Ons aanbod omvat genormeerde werkschoenen, geschikt voor ieder werkveld. Gebruik de zij-navigatie om te filteren op de gewenste norm en maak je keuze. Wist je dat wij de meeste werkschoenen gratis thuis bezorgen?

  • Keuze uit meer dan 500 modellen
  • Genormeerde werkschoenen
  • Webshop Keurmerk

Producten 1-12 van 614

Elten Werkschoen REACTION XXT Mid ESD S3
Incl. BTW € 118,46 € 97,90
Jori Werkschoen ACHIM S3
Incl. BTW € 50,70 € 41,90
Emma Werkschoenen Lukas D
Incl. BTW € 116,04 € 95,90
Elten Werkschoen MADDOX black-red Mid ESD S3
Incl. BTW € 113,62 € 93,90
Emma Werklaarzen Merula D
Incl. BTW € 185,86 € 153,60
Elten Werkschoen VINTAGE Pirate Mid ESD S3
Incl. BTW € 113,62 € 93,90
Emma Werkschoenen Vera D
Incl. BTW € 102,25 € 84,50
Elten Werkschoen MADDOX black-red Low ESD S3
Incl. BTW € 108,78 € 89,90
Elten Werkschoen VINTAGE Mid ESD S3
Incl. BTW € 109,99 € 90,90
Emma Werkschoenen Billy D
Incl. BTW € 128,26 € 106,00
Emma Werkschoenen Ranger D
Incl. BTW € 135,28 € 111,80
Elten Werkschoen RENZO Mid ESD S3
Incl. BTW € 83,37 € 68,90

Herenmodellen

Heren werksneakers

Heren werksneakers zijn speciale werkschoenen ontworpen voor mannen die zowel stijl als veiligheid op de werkvloer willen. Ze combineren het comfort en de uitstraling van sneakers met essentiële veiligheidskenmerken zoals een stalen neus, antiperforatiezolen en antislipzolen. Deze schoenen bieden bescherming tegen vallende voorwerpen, scherpe objecten en gladde oppervlakken, terwijl ze lichtgewicht en ademend blijven voor langdurig draagcomfort.

S3 heren werkschoenen

S3 heren werkschoenen zijn veiligheidsschoenen die voldoen aan de S3-norm, die strikte veiligheidsvoorschriften omvat. Ze worden gekenmerkt door verschillende eigenschappen, waaronder:

·         Een stalen neus

Deze schoenen hebben een stalen neus die de tenen beschermt tegen impact van zware voorwerpen.

·         Een antiperforatiezool

Ze bevatten een tussenzool die voorkomt dat scherpe voorwerpen door de zool dringen.

·         Antislipzolen

De zolen zijn ontworpen om grip te bieden op gladde oppervlakken, wat uitglijden voorkomt.

·         Antistatische eigenschappen

S3 werkschoenen minimaliseren de opbouw van elektrische lading om elektrische schokken te voorkomen.

·         Waterbestendigheid

Ze zijn vaak waterbestendig, wat handig is in vochtige omstandigheden.

Veiligheidsschoenen heren

De termen ‘werkschoenen’ en ‘veiligheidsschoenen’ worden nog wel door elkaar heen gebruikt. In principe is iedere veiligheidsschoen een werkschoen, maar niet vice versa. Veiligheidsschoenen voldoen aan strikte veiligheidsnormen. Deze schoenen zijn essentieel voor beroepen waar werknemers risico lopen, zoals bouwvakkers en magazijnmedewerkers, en bieden de nodige bescherming en comfort op de werkvloer.

Nette werkschoenen heren

Nette werkschoenen voor heren zijn schoenen die de functionaliteit van werkschoenen combineren met een stijlvol en professioneel uiterlijk. Ze zijn ontworpen om te voldoen aan veiligheidsnormen, zoals een stalen neus en antislipzolen, terwijl ze er uitzien als gewone nette schoenen. Deze schoenen zijn ideaal voor beroepen waarbij formele kleding vereist is, zoals kantooromgevingen, maar waar ook veiligheid op de werkvloer belangrijk is. Ze combineren een verfijnde uitstraling met de benodigde bescherming en comfort op de werkvloer.

Waterdichte herenschoenen

Waterdichte schoenen zijn schoeisel dat is ontworpen om de voeten van mannen droog te houden, zelfs in natte omstandigheden. Ze zijn vervaardigd met materialen en technologieën om waterinfiltratie te voorkomen, zoals waterdichte membranen en afgedichte naden. Deze schoenen zijn ideaal voor outdooractiviteiten, zoals: wandelen, werken in regenachtige omgevingen of overstromingsgebieden, en voor algemeen gebruik tijdens nat weer.  

Merken

Elten

Elten, een merk dat bekendstaat om zijn baanbrekende technologieën en innovatieve benadering, ontwikkelt heren werkschoenen met specifieke aandacht voor veelvoorkomende blessures. Het merk integreert geavanceerde technologieën in hun schoenen, waaronder innovatieve oplossingen die gericht zijn op het voorkomen van blessures. Elten begrijpt de behoeften van professionals en creëert schoenen die niet alleen voldoen aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid en kwaliteit, maar ook zorgen voor het welzijn van de drager door blessures te minimaliseren.

Emma heren werkschoenen

De heren werkschoenen van Emma zijn bijzonder vanwege Emma’s lange geschiedenis van meer dan 90 jaar. Ze bieden een uitgebreide reeks (semi) orthopedische schoenen, ontworpen voor optimaal comfort en ondersteuning. Wat Emma vandaag de dag onderscheidt, is hun focus op circulaire veiligheidsschoenen, waarmee ze duurzaamheid omarmen en een milieuvriendelijke benadering van werkschoenen bevorderen. Met deze combinatie van erfgoed, orthopedische opties en duurzaamheid blijft Emma een opmerkelijk merk voor heren werkschoenen.

Jori werkschoenen

De heren werkschoenen van het merk Jori onderscheiden zich door hun unieke kenmerken. Als dochteronderneming van Elten combineren ze het erfgoed van Elten met hun eigen specialisatie in orthopedische schoenen. Jori's heren werkschoenen zijn ontworpen met aandacht voor comfort en gezondheid. Ze voldoen altijd aan de S1, S2 of S3 normering, wat betekent dat ze aan strenge veiligheidsnormen voldoen. Dit maakt Jori tot een opmerkelijk merk dat zowel veiligheid als orthopedisch comfort biedt aan heren op de werkvloer.

Lowa wandelschoenen

Ze zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik, waardoor ze veelzijdig zijn voor allerlei omgevingen. Speciaal ontworpen voor werknemers die veel kilometers maken, bieden Lowa wandelschoenen duurzaamheid en comfort. Bovendien zijn alle schoenen vlamvertragend, antistatisch, waterdicht en voorzien van een stalen neus, wat optimale bescherming en veiligheid garandeert. Dit maakt Lowa een speciaal merk voor heren die comfort en bescherming waarderen tijdens hun werkzaamheden.

Meer dan 500 modellen

Binnen ons ruime assortiment vind je een uitgebreide selectie veiligheidsschoenen voor heren. We zijn trots om schoenen van gerenommeerde merken zoals Emma, Elten en Jori aan te bieden. Deze schoenen excelleren in kwaliteit en bieden optimale bescherming tegen alle mogelijke risico's op de werkvloer. Wat je specifieke behoeften ook zijn, in ons diverse aanbod vind je gegarandeerd de perfecte schoen die aan jouw eisen voldoet.

Ontdek ons assortiment van hoge & lage werkschoenen

Bij werkschoenen draait alles om functionaliteit. Een belangrijk onderscheid dat we maken is tussen hoge en lage werkschoenen. Lage werkschoenen zijn ideaal voor mannen die werkzaamheden uitvoeren waarbij veel geknield moet worden of er veel gebukt wordt, zoals stratenmakers. Dankzij hun lage ontwerp belemmeren ze geen enkele beweging, waardoor je vrijuit kunt werken.

Het voordeel van hoge werkschoenen

Aan de andere kant bieden onze hoge werkschoenen bescherming voor de achillespees, waardoor ze perfect zijn voor mannen die op bouwplaatsen werken. Deze schoenen bieden niet alleen bescherming en ondersteuning voor de enkel, maar helpen ook om verzwikking te voorkomen. Ontdek de juiste werkschoenen die passen bij jouw specifieke werkvereisten.

Kies de veiligheidsklasse voor jouw behoeften

Bij het selecteren van de juiste werkschoen is het essentieel om de passende veiligheidsklasse te kiezen. Veiligheidsschoenen worden ingedeeld in verschillende klassen, elk met hun eigen kenmerken. De S3 werkschoen is vaak de meest populaire keuze. Deze biedt een stalen neus, een stalen tussenzool en een antislipprofiel, is antistatisch en waterbestendig. Hiermee ben je beschermd tegen de meest voorkomende gevaren op de werkvloer.

Accessoires en benodigdheden

Naast een uitgebreide selectie werkschoenen bieden we ook een scala aan accessoires om je schoenen te onderhouden en te verbeteren. Denk aan vervangende veters en hoogwaardige schoenpoets, maar ook aan inlegzolen en sokken. Onze inlegzolen bieden extra ondersteuning, ideaal voor schoenen die iets losser zitten. Bovendien verhogen ze het loopcomfort, zelfs als je schoenen al goed passen.