Betalen

Je kunt bij ons betalen met verschillende betaalmogelijkheden:

 


Ideal betaalmogelijkheden

iDeal & iDeal QR (scan met QR code)

Met iDeal betaal je direct online met je eigen bank. Je hoeft je niet te registreren om met iDEAL te betalen, gewoon veilig en vertrouwd via jouw eigen bank. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank en SNS Regio Bank dan kun je direct met iDEAL betalen.


Creditcard betaalmogelijkheden werkkleding.nl

Creditcard

Betaal je met MasterCard, Visa of Maestro-kaart, betaal je via een SSL-beveiligde server. Je kaartgegevens worden niet opgeslagen.


Afterpay betaalmogelijkheden werkkleding.nl

Afterpay / Riverty

Met Afterpay / Riverty betaal je makkelijk achteraf. Na ontvangst van de bestelling heb je de mogelijkheid om binnen 14 dagen te betalen. Maak hier snel een account aan! Let op: AfterPay gaat per 4 oktober verder onder de naam Riverty. 


Creditcard betaalmogelijkheden werkkleding.nl

ApplePay

Met Apple Pay betaal je makkelijk met je telefoon. Kies voor de optie Apple Pay en druk twee keer op de thuisknop om de betaling te bevestigen. Wanneer de betaling geslaagd is, verschijnt er een vinkje op het scherm.

Belangrijk om te weten: Apple Pay functioneert uitsluitend op Apple-apparaten, zoals iPhones en MacBooks, en dat alleen binnen de Safari-browser. Het is goed om te realiseren dat Apple Pay momenteel niet compatibel is met Chrome-browsers op Apple-apparaten


Bancontact betaalmogelijkheden werkkleding.nl

Bancontact

Bancontact is de meest populaire betaalmethode in België. Gebruikers beschikken over een kaart waarmee je on -en offline kunt betalen die gekoppeld is aan een Belgische bankrekening. Alle grote Belgische banken zijn aangesloten aan Bancontact. Betalingen zijn direct en gegarandeerd.


Belfius betaalmogelijkheden werkkleding.nl

Belfius

Belfius Direct Net is een handige en veilige betaaldienst. Met Belfius kun je via mobiel of computer betalen. Je rekent makkelijk af door de QR-code te scannen.


Creditcard betaalmogelijkheden werkkleding.nl

KBC

Met KBC betaal je in real time via de KBC-betalings knop. Het geld wordt direct overgemaakt, waardoor je bestelling gelijk afgehandeld kan worden.


Bankoverboeking betaalmogelijkheden werkkleding.nl

Bankoverboeking

Met een bankoverboeking maak je het te betalen bedrag zelf over naar onze bankrekening. Voor het kiezen van deze betaalmethode kun je contact opnemen met onze klantenservice.