Winter werkschoenen

Werkschoenen dragen bij aan jouw werkcomfort, zo ook in de winter. Voor veel professionals is het in koude omstandigheden geen overbodige luxe om winter werkschoenen aan te schaffen. Winter werkschoenen zijn zo gemaakt dat ze jouw voeten zo veel mogelijk warm en droog houden. Bekijk hieronder ons gehele assortiment.

Producten 1-12 van 17

Elten Werkschoen DESPERADO ESD S3
Incl. BTW € 115,95 € 95,83
Elten Werkschoen LILLY black High ESD S3 CI
Incl. BTW € 112,95 € 93,35
Elten Werklaarzen ERIC S3 CI
Incl. BTW € 159,95 € 132,19
Elten Werklaarzen JOSCHI BOA GTX ESD S3 CI
Incl. BTW € 182,95 € 151,20
Elten Werklaarzen JOSCHI GTX ESD S3 CI
Incl. BTW € 168,95 € 139,63
Jori Werkschoen SCOTT S3 ÜK
Incl. BTW € 62,94 € 52,02
Elten Werklaarzen JONTE High ESD S3 CI
Incl. BTW € 139,95 € 115,66
Elten Werklaarzen JOSCHI ESD S3 CI
Incl. BTW € 130,95 € 108,22
Elten Werklaarzen JORIS GTX S3 CI
Incl. BTW € 143,95 € 118,97
Elten Werkschoen RENZO Winter S3 CI
Incl. BTW € 106,95 € 88,39
Jori Werklaarzen JERRY S3
Incl. BTW € 66,95 € 55,33
Elten Werklaarzen RIGGER Boot ESD S3 CI
Incl. BTW € 126,95 € 104,92

Waarom winter werkschoenen

De winter komt er weer aan, de temperaturen zakken en het weer wordt slechter. Tijd om de winter werkschoen weer uit de kast te trekken, of aan te schaffen als je deze nog niet had. In de winter gaat het werk in Nederland gewoon door en om steenkoude voeten en bevroren tenen te voorkomen zijn winter werkschoenen een goede oplossing.

Thermo werkschoenen

Thermo werkschoenen zijn geschikt om buiten te dragen met koude temperaturen. De schoenen voorkomen koude voeten en in het ergste geval voorkomen ze bevriezing en onderkoeling. Wat maakt een winter werkschoen nou zo geschikt voor de koude temperaturen en welke eigenschappen hebben de schoenen? Als eerste hebben winter werkschoenen een temperatuurbestendige buitenzool, kou kan dus niet via de zool naar binnen dringen. Daarnaast hebben winter werkschoenen een speciale binnenvoering. Deze voering noem je ook wel thermovoering of wintervoering. Het is een isolerende voering die ervoor zorgt dat de kou minder snel in de schoen zal binnendringen. De voering kan gemaakt zijn van bijvoorbeeld schapenwol.

Een goede winter werkschoen is waterdicht, let op dat dat niet automatisch voor alle winter werkschoenen geldt en controleer dit daarom altijd even bij de specificaties. In de winter kan het sneeuwen, regenen of hagelen. Een goede winter werkschoen houdt jouw voeten in deze weersomstandigheden droog en warm. Mochten je voeten namelijk nat worden, worden ze ook ontzettend snel koud en dat mag niet gebeuren in de winter.

Normeringen van de winter werkschoen

Voor een winter werkschoen is geen aparte normering opgesteld. De meeste mensen kiezen bij het aanschaffen van werkschoen voor de S3-werkschoenen. Winter werkschoenen vallen ook altijd onder de S3-normering. Dat houdt in dat de schoenen de hoogste basis-normering heeft van onder de werkschoenen. Lees meer over de eisen van werkschoenen bij onze normeringen. Dit houdt echter niet direct in dat de schoenen voorzien zijn van een voering en waterdichte eigenschappen hebben. Dit wordt apart aangegeven bij de specificaties die staan onder de schoenen. Let daar dus goed op bij het aanschaffen van de werkschoenen.

Winter werkschoenen online bestellen

Heb je een goede schoen kunnen vinden? Bestel deze dan gemakkelijk en snel via Werkkleding.nl. Wacht niet te lang en zorg dat je de schoenen voor de winter aanschaft. Ben je benieuwd naar hoe lang het duurt voordat je je schoenen ongeveer kunt verwachten, bekijk dan onze levertijd en bezorging. Wij hebben hier de levertijden van al onze merken voor jou op een rijtje gezet. Mocht het langer duren dan verwacht, houden wij jou hiervan op de hoogte. Bevalt je artikel niet, of zit de schoen niet helemaal zoals verwacht? Dan kun je deze bij Werkkleding.nl binnen 14 dagen retourneren. Voor overige vragen en advies kun je gerust contact met ons opnemen, wij helpen je graag verder.