Werk bodywarmers

Op een warme zomerdag is het ideaal om in een bodywarmer te werken. De naam zegt het al; hij is perfect om je lichaam warm te houden en tegelijkertijd heb je alle bewegingsvrijheid. Bodywarmers zijn daarentegen niet te verkrijgen met normeringen. Daarvoor adviseren wij om een kijkje te nemen bij de werkjassen.

Producten 1-12 van 49

Mascot Thermobodywarmer 17165-318
Incl. BTW € 84,49 € 69,83
Santino Bodywarmer Oslo
Incl. BTW € 59,30 € 49,01
Santino Bodywarmer Bob
Incl. BTW € 49,49 € 40,90
Dassy Softshell Bodywarmer Fusion
Incl. BTW € 82,76 € 68,40
Dassy Bodywarmer Mons
Incl. BTW € 65,82 € 54,40
Dassy Bodywarmer Hulst
Incl. BTW € 65,82 € 54,40
Dassy Hi Vis Bodywarmer Bilbao
Incl. BTW € 77,68 € 64,20
Clique Bodywarmer Hudson
Incl. BTW € 53,69 € 44,37
Clique Dames Bodywarmer Hudson
Incl. BTW € 53,69 € 44,37
Clique Bodywarmer Utah
Incl. BTW € 57,14 € 47,22
Clique Dames Bodywarmer Utah
Incl. BTW € 57,14 € 47,22
Hydrowear Bodywarmer Valthe
Incl. BTW € 60,94 € 50,36

Wat is een bodywarmer?

Een bodywarmer is een jas zonder mouwen. De vulling van de van de jas bestaat vaak uit dons, waardoor die lekker warm is. De bodywarmer beschermt het bovenlichaam tegen kou en is ideaal in de tussenseizoenen. Een voordeel aan bodywarmers is dat deze je ontzettend veel bewegingsvrijheid biedt en dat terwijl je romp beschermd is tegen kou en wind. Niet alleen tijdens werk kunnen bodywarmers heerlijk zijn, ook tijdens outdoor activiteiten of buiten sporten zijn bodywarmers ideaal.

De bodywarmers in ons assortiment zijn uitgerust met verschillende handige zakken waarin je ruimte hebt voor gereedschap, pennen en bijvoorbeeld je telefoon. Sommige bodywarmers zijn zelfs voorzien van reflecterende strepen, waardoor je extra goed zichtbaar bent.

Genormeerde bodywarmers

Bodywarmers zijn ideaal om gewoon over de reguliere werkkleding heen te dragen, maar af en toe heb toch wat extra bescherming nodig. Bijvoorbeeld door middel van hoge zichtbaarheid. In ons assortiment vind je bodywarmers die voorzien zijn van reflecterende strepen waardoor je extra zichtbaar bent tijdens jouw werkzaamheden buiten. Echter zijn er geen brandvertragende of beschermende bodywarmers tegen vloeibare chemicaliën. Dit komt omdat de bodywarmer geen mouwen heeft, je armen zullen dus niet beschermd zijn tegen bepaalde risico’s. Aan de normeringen zitten bepaalde eisen gesteld, waar de bodywarmer niet aan voldoet. Voor werkzaamheden waarbij brandgevaar of chemische stoffen een risico zijn is een bodywarmer geen geschikt kledingstuk. Ga dan voor speciaal genormeerde werkjassen en broeken, zoals hoge zichtbaarheids jassen of brandvertragende broeken

Bodywarmers bedrukken of borduren

Bij Werkkleding.nl kun je je bodywarmer laten bedrukken of borduren. Dit kan al vanaf 1 stuks. Lees meer informatie over bedrukken en borduren en vraag je offerte direct aan! Heb je vragen over de bodywarmers of het bedrukken ervan? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Bodywarmers online bestellen

Bij Werkkleding.nl bestel je jouw bodywarmer gemakkelijk en snel. Het kan soms best lastig zijn om online de juiste maat te vinden. Daarom hebben wij van alle merken de maattabellen op een rijtje gezet. Bekijk voordat je je bestelling plaatst de maattabellen goed, zo weet je zeker dat jouw kledingstuk perfect past. Mocht het kledingstuk toch niet helemaal naar wens zijn? Dan kun je deze gemakkelijk binnen 14 dagen bij ons retourneren. Wij gaan er dan zo snel mogelijk mee aan de slag!