Werk bodywarmers

Een werk bodywarmer is de perfecte oplossing voor de seizoensovergangen. Het biedt je de nodige warmte, terwijl je je bewegingsvrijheid behoudt. Een ideale oplossing voor het wisselende weer in Nederland. Ben je veel in de buitenlucht werkzaam, dan kies je voor een bodywarmer met high visibility elementen (EN ISO 20471). Houd je gereedschap, telefoon, pen en papier bij de hand in de binnen- en buitenzakken.

  • Warm en bewegingsvrij je werkzaamheden verrichten
  • Extra opvallend door hi vis elementen
  • Handige zakken

Producten 1-12 van 50

Mascot Thermobodywarmer 17165-318
Incl. BTW € 84,49 € 69,83
Santino Bodywarmer Oslo
Incl. BTW € 59,30 € 49,01
Santino Bodywarmer Bob
Incl. BTW € 49,49 € 40,90
Dassy Softshell Bodywarmer Fusion
Incl. BTW € 82,76 € 68,40
Dassy Bodywarmer Mons
Incl. BTW € 65,82 € 54,40
Dassy Bodywarmer Hulst
Incl. BTW € 65,82 € 54,40
Dassy Hi Vis Bodywarmer Bilbao
Incl. BTW € 77,68 € 64,20
Clique Bodywarmer Hudson
Incl. BTW € 53,69 € 44,37
Clique Dames Bodywarmer Hudson
Incl. BTW € 53,69 € 44,37
Clique Bodywarmer Utah
Incl. BTW € 57,14 € 47,22
Clique Dames Bodywarmer Utah
Incl. BTW € 57,14 € 47,22
Hydrowear Bodywarmer Valthe
Incl. BTW € 60,94 € 50,36

Voordelen van bodywarmers

1.      Bewegingsvrijheid

Bodywarmers beperken je armen niet, wat maximale flexibiliteit biedt tijdens het werken.

2.      Kernwarmte

Ze houden je romp warm, waardoor je lichaamstemperatuur op peil blijft tijdens koude dagen.

3.      Veelzijdigheid

Ze zijn geschikt voor verschillende weersomstandigheden en kunnen gemakkelijk worden gecombineerd met andere kledingstukken.

4.      Praktische opbergruimte

De meeste bodywarmers hebben meerdere zakken, waardoor je gereedschap en andere essentiële items binnen handbereik hebt.

5.      Overgangsweer

Ze zijn perfect voor de seizoensovergangen, wanneer het te warm is voor een volledige jas maar te koud voor alleen een shirt.

Werk bodywarmer heren

Werk bodywarmers voor heren zijn speciaal ontworpen kledingstukken die functionaliteit combineren met comfort. Ze zijn bedoeld om de romp warm te houden, terwijl de armen vrij blijven voor maximale beweging. Vaak vervaardigd uit duurzame materialen, zijn deze bodywarmers bestand tegen de slijtage van fysiek veeleisende jobs.

Ze beschikken meestal over nuttige functies zoals zakken voor gereedschap, ritsen van hoge kwaliteit en soms zelfs waterdichte materialen. Ideaal voor vakmensen die veel buiten werken of in koude omgevingen, bieden werk bodywarmers een praktische maar stijlvolle oplossing.

Werk bodywarmer dames

Werk bodywarmers voor dames zijn net als die voor heren ontworpen met het oog op duurzaamheid en functionaliteit. Het grote verschil zit hem in de pasvorm en soms in de esthetiek. De damesversies zijn vaak getailleerd om beter aan te sluiten op de vrouwelijke vorm. Daarnaast kunnen ze beschikbaar zijn in meer gevarieerde kleuren en patronen. De functionele aspecten blijven hetzelfde: zakken voor gereedschap, robuuste materialen en kwaliteitsritsen.

Of je nu in de bouw, in de logistiek of in een andere sector werkt, een goed ontworpen bodywarmer voor dames houdt je warm en biedt opbergruimte, zonder in te leveren op bewegingsvrijheid.

Hoe draag je een bodywarmer?

Voor maximale effectiviteit draag je een bodywarmer over een laag ademende kleding, zoals een thermoshirt of katoenen T-shirt. Dit houdt je lichaamswarmte vast terwijl vocht kan ontsnappen. Vermijd het dragen van de bodywarmer over dikke lagen zoals truien, omdat dit de bewegingsvrijheid kan beperken. Maak optimaal gebruik van de zakken voor gereedschap en persoonlijke spullen, maar overlaad ze niet. Zo profiteer je van warmte, comfort en functionaliteit.

Kan ik mijn bodywarmer laten bedrukken?

Alle werkkleding in onze shop kunnen we bedrukken of borduren. Wat de prijzen hiervoor zijn, is maatwerk. Dit is afhankelijk van: het type kleding, de stof, de grootte van het logo of de tekst, de oplage etc. Voor een prijsopgaaf vraag je een offerte op via info@werkkleding.nl of neem direct contact op via 030 – 212 30 99.