Waterdichte werkschoenen

In het assortiment van Werkkleding.nl hebben we verschillende waterdichte werkschoenen. Waterdichte werk -en veiligheidsschoenen zijn in veel werkomstandigheden onmisbaar. Hieronder zie je het gehele assortiment van onze waterdichte werkschoenen.

Producten 1-12 van 78

Elten Werkschoen TERENCE XXG PRO BOA GTX BLACK MID ESD S3 HI CI
Incl. BTW € 186,75 € 154,34
Elten Werkschoen CRAIG GTX ESD F2A
Incl. BTW € 287,96 € 237,98
Elten Werkschoen COLIN GTX BOA ESD F2A
Incl. BTW € 262,95 € 217,31
Elten Werkschoen CURT GTX ESD F2A
Incl. BTW € 240,95 € 199,13
Elten Werkschoen CRUZ GTX ESD F2A
Incl. BTW € 214,94 € 177,64
Elten Werkschoen FIRE PROOF GTX F2A
Incl. BTW € 258,95 € 214,01
Elten Werkschoen EURO PROOF GTX F2A
Incl. BTW € 208,95 € 172,69
Elten Werkschoen TIMOTHY XXT GTX Mid ESD S2
Incl. BTW € 139,95 € 115,66
Elten Werkschoen MADDOX GTX W black-red Mid ESD S3 CI
Incl. BTW € 143,95 € 118,97
Elten Werkschoen NELSON XXG GTX black Mid ESD S3 HI CI
Incl. BTW € 162,95 € 134,67
Elten Werkschoen TERENCE XXG PRO GTX black Mid ESD S3 HI CI
Incl. BTW € 172,95 € 142,93
Elten Werkschoen THELON XXG GTX brown Mid ESD S3 HI CI
Incl. BTW € 166,96 € 137,98

Waterdichte werk- en veiligheidsschoenen

Er is niets zo vervelend als natte voeten en sokken. Niet alleen krijg je het heel koud, ook krijg je blaren en dat is ontzettend vervelend. Bij sommige beroepen is het noodzakelijk om waterdichte schoenen te dragen, zoals bijvoorbeeld in de offshore. Ook kunnen de schoenen van pas komen in de bouw en industrie wanneer het slecht weer is. In ons assortiment vind je een ruim aanbod aan waterafstotende werkschoenen.

Waterafstotende of waterdichte werkschoenen

Er is een verschil tussen waterafstotende en waterdichte werkschoenen. De meeste werkschoenen zijn waterafstotend en de twee worden vaak met elkaar verward. Een waterafstotende werkschoen is een goede optie op spatten modder tegen te houden of voor werk in een vochtige omgeving. Daarentegen zullen de schoenen je voeten niet droog houden tijdens een zware regenbui of in een natte omgeving. Dan is het echt noodzakelijk om voor een goede waterdichte werkschoen te gaan. Een S3-schoen is een goed voorbeeld van een waterafstotende werkschoen. Een klein deel van de schoenen is echt waterdicht, dit heeft niks met de normering te maken, maar is een extra eigenschap die sommige schoenen hebben. Ben je op zoek naar een waterdichte schoen? Let dan goed op bij de specificaties als je de schoen gaat bestellen, een S3-normering betekent namelijk niet automatisch dat de schoen ook waterdicht is.

Eigenschappen waterdichte schoenen

Waterdichte schoenen zijn uitgerust met een waterdichte voering onder het leer en de naden zijn van binnen getapet. Hierdoor zijn de schoenen waterdicht in plaats van waterafstotend. Bij Werkkleding.nl kun je verschillende toebehoren vinden om je schoenen mooi en soepel te houden. Met ledervet bijvoorbeeld houdt je je schoen soepel en zo gaat die langer mee. Nog een voordeel hieraan is dat je op de schoen nog een extra waterafstotende laag creëert. Zeker goed om te bestellen dus.

Waterdichte veiligheidsschoenen online bestellen

Bij Werkkleding.nl bestel je je waterdichte werkschoenen gemakkelijk en snel. Heb je een schoen gevonden die bij je past? Kijk dan goed naar de specificaties of de schoen ook echt waterdicht is. Als dat het geval is kun je deze direct bestellen! Ben je benieuwd naar wanneer je je bestelling kunt verwachten? Bekijk dan onze levertijd en bezorging. Wij hebben hier de levertijden van al onze merken voor jou op een rijtje gezet. Mocht het langer duren, dan nemen wij contact met je op. Het kan zijn dat de schoen niet helemaal goed past of niet naar wens is. Als dat het geval is, kun je de artikelen altijd binnen 14 dagen bij ons retourneren. Wij gaan er dan zo snel mogelijk mee aan de slag. Voor vragen en advies over een van onze artikelen kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder.