Ballyclare

Ballyclare, eerst bekend onder de naam Orcon, levert kwalitatieve en comfortabele werkkleding. Al meer dan 100 jaar houdt Ballyclare werknemers veilig, comfortabel en veilig. Met de kennis en ervaring uit verschillende sectoren kun jij erop vertrouwen dat Ballyclare de beste beschermende kleding biedt. Ze nemen de drager serieus. En dat merk je. Bekijk de volledige collectie hieronder. 

Producten 1-12 van 68

Ballyclare Werkbroek Emanuel
Incl. BTW € 80,59 € 66,60
Ballyclare Werkbroek Daniel
Incl. BTW € 50,74 € 41,93
Ballyclare Werkjas Demitri
Incl. BTW € 81,53 € 67,38
Ballyclare Werkjas Shane
Incl. BTW € 98,25 € 81,20
Ballyclare Overall David
Incl. BTW € 123,12 € 101,75
Ballyclare Overall Patrick
Incl. BTW € 151,30 € 125,04
Ballyclare Amerikaanse overall Russell
Incl. BTW € 100,01 € 82,65
Ballyclare Amerikaanse overall Ian
Incl. BTW € 140,38 € 116,02
Ballyclare Werkbroek Roger
Incl. BTW € 61,50 € 50,83
Ballyclare Werkbroek Joshua
Incl. BTW € 67,60 € 55,87
Ballyclare Werkjas James
Incl. BTW € 123,21 € 101,83
Ballyclare Softshell jas Anthony
Incl. BTW € 84,64 € 69,95

De geschiedenis van Ballyclare

Al meer dan 100 jaar houdt Ballyclare werknemers comfortabel en veilig. Ballyclare is ontwerper, fabrikant en distributeur van hoogwaardige en functionele werkkleding en gespecialiseerde PBM.
Ballyclare is een vertrouwde producent van bouwkundige en specialistische blusmiddelen, gespecialiseerd in beschermende hulpmiddelen voor hulpdiensten en de krijgsmacht. 

Productie

Bij de productie van Ballyclare werkkleding worden traditionele productie-attributen, innovatief denken en de allernieuwste en beste kwaliteit stoffen gecombineerd in de productieketen. Ook na aankoop biedt Ballyclare Managed Aftercare door samen te werken met hoogwaardige wasserviceproviders. 

Door kennis en ervaring uit verschillende sectoren te combineren, kun je er op vertrouwen dat Ballyclare jou de beste werkkleding en nazorg kan leveren. 

Duurzaamheid

Ballyclare heeft een gloednieuw Eco-assortiment voorbereid en ontwikkeld. De producten hiervan zijn te vinden in de Haen zorgcollectie. 

Ballyclare verandert met de wereld mee, en vindt daarom dat het hun plicht is om producten te ontwikkelen met een verbeterde ecologische voetafdruk. 

De eerste producten uit de Eco-collectie zijn samen met klanten en leveranciers uitgevoerd. Samen maken zij het verschil voor de natuurlijke omgeving om deze schoner, gezonder en groener te maken.
De producten in de Eco-line zijn gemaakt van gerecycled polyester dat is gegenereerd uit gebruikte PET-plastic flessen. 

De eerste Eco-collectie is er een van Haen, daar kun je meer lezen over de collectie. 

Collecties van Ballyclare

365 Workwear Collectie

De 365 Workwear collectie van Ballyclare is een functionele werkkleding collectie geschikt voor elke dag. Hoe zwaar het werk ook is, ‘s zomers en ‘s winters, dag en nacht, met deze collectie kun jij 365 dagen per jaar veilig aan het werk. Kijk bijvoorbeeld naar de wind -en waterdichte werkjassen of de werkpolo’s en T-shirts voor warmer weer.

Arc Flash Multi Hazard

De Arc Flash Multi Hazard collectie biedt bescherming tegen vlammen, statische elektriciteit, vonken en kan gedragen worden tijdens het lassen. De collectie is zeer licht van gewicht, wat het dragen een stuk comfortabeler maakt. 

Gore-tex waterdichte collectie

Ook voor de natte dagen heeft Ballyclare de oplossing. In de werkkleding uit de Gore-Tex collectie blijf jij de hele dag droog. De Gore-Tex Waterproofs bieden water -en winddichte bescherming met een hoog ademend vermogen en dat ook nog eens volledig duurzaam. 

Pioneer

De pioneer vlamvertragende werkkleding beschermt de drager voor verschillende gevaren en risico’s op de werkvloer. De collectie biedt bescherming in risicovolle omgevingen en in alle weersomstandigheden.