Stofjassen

Werk je in een omgeving met veel stof en vuil? Dan is een stofjas geschikt om jouw bovenkleding hiertegen te beschermen. Een stofjas trek je gemakkelijk aan over je reguliere werkkleding. Bij Werkkleding.nl zijn stofjassen te verkrijgen in verschillende lengtes, kleuren, stof en maten.

Producten 1-12 van 15

Ballyclare Stofjas Duisburg Korenblauw voorkant - werkkleding.nl
Incl. BTW € 33,98 € 28,08
Ballyclare Stofjas Luik
Incl. BTW € 29,97 € 24,77
Havep Lange jas/Stofjas 4023
Incl. BTW € 40,10 € 33,14
Mascot Stofjas 15759-330
Incl. BTW € 60,35 € 49,88
Ballyclare Stofjas Leuven
Incl. BTW € 33,14 € 27,39
Ballyclare Stofjas Gent
Incl. BTW € 32,84 € 27,14
Havep Lange jas/Stofjas 6085
Incl. BTW € 35,13 € 29,03
Havep Lange jas/Stofjas 4025
Incl. BTW € 38,34 € 31,69
Havep Lange jas/Stofjas 4131
Incl. BTW € 45,48 € 37,59
Fristads ESD Jas 3080 ELP
Incl. BTW € 114,84 € 94,91
Fristads Food Lange Jas 3004 P154
Incl. BTW € 47,71 € 39,43
Fristads Stofjas 3001 P154
Incl. BTW € 89,09 € 73,63

Verschillende stofjassen

Stofjassen zijn er populair en worden in veel verschillende beroepen ingezet. Denk aan garages, werkplaatsen en fabrieken. Een stofjas is bedoeld om stof en vuil op je normale werkkleding tegen te houden. Het is van belang dat een stofjas slijtvast is, zo beperk je het risico op scheuren. Stofjassen zijn vaak voorzien van een drukknoopsluiting, waardoor de jassen gemakkelijk open en dicht gaan. Daarnaast zijn de jassen uitgerust met handige zakken en vakjes, waarin telefoons, gereedschap en pennen in bewaard kunnen worden.

Waarom een stofjas

Stofjassen bieden de bescherming die jij nodig hebt op de werkvloer. Stofjassen zijn geschikt om te dragen in een werkomgeving met veel vuil en stof, denk aan fabrieken, werkplaatsen en garages. De jas is bedoeld om de drager en de eigen kleding te beschermen tegen vuil en andere risico’s. Een stofjas is ideaal, omdat de reguliere werkkleding dan niet elke dag gewassen hoeft te worden.

Stofjassen zijn geschikt voor werkzaamheden binnen, de jas is namelijk niet water -of winddicht. Voor werkzaamheden buiten de deur kun je beter voor een andere werkjas gaan, zoals bijvoorbeeld een regenjas.

Bij Werkkleding.nl vind je stofjassen van verschillende topmerken, zoals Havep en Ballyclare. De stofjas heeft het voordeel dat deze makkelijk aan en uit te trekken is en erg comfortabel. Zo kun je al je werkzaamheden zonder problemen voortzetten.

Heb je meer volledige bescherming nodig en hoeft de kleding niet regelmatig aan en uitgetrokken te worden? Dan is een overall een goede optie. De overalls in ons assortiment zijn stevig en slijtvast, waardoor je van optimale bescherming geniet.

Stofjassen bedrukken of borduren

Wist je dat je stofjassen bij Werkkleding.nl kunt laten bedrukken of borduren? Bij ons laat je je stofjassen bedrukken met jouw bedrijfslogo of andere informatie. Met bedrukken of borduren ga je voor net iets meer professionaliteit en uitstraling. Lees alles over het bedrukken of borduren van werkkleding en bekijk de mogelijkheden.

Stofjassen online bestellen bij Werkkleding.nl

Wij snappen dat het best lastig kan zijn om online werkkleding te bestellen. Om ervan uit te gaan dat je de goede maat besteld hebben wij de maattabellen van al onze merken voor jou op een rijtje gezet. Bekijk deze goed en zorg dat je de juiste maat kiest. Twijfel je? Denk er bij stofjassen aan dat deze over de normale werkkleding worden gedragen, een maatje groter kan dan geen kwaad. Kies niet een te grote maat, want dan heb je kans dat de mouwen ergens achter blijven hangen, dit kan voor gevaarlijke situaties zorgen.

Een stofjas wordt vaak over bijvoorbeeld een overhemd of T-shirt gedragen. De stofjas biedt geen volledige bescherming op het onderlichaam, daarom is het verstandig om bij de stofjas een passende werkbroek uit te zoeken.

Vragen over de stofjas of het bedrukken ervan? Neem contact met ons op en stel ze gerust!