Sportieve werkschoenen

Natuurlijk is veiligheid belangrijk bij het uitzoeken van de perfecte werkschoen, maar ook de looks mogen er niet aan ontbreken. Voor degenen die gaan voor een sportieve uitstraling hebben wij verschillende werksneakers waarmee jij comfortabel aan het werk kunt. Bekijk hieronder het gehele assortiment.

Producten 1-12 van 294

Elten Werkschoen MARAIS black-blue Low ESD O1
Incl. BTW € 92,95 € 76,82
Elten Werkschoen MARAIS black-red Low ESD O1
Incl. BTW € 92,95 € 76,82
Emma Werkschoenen Crossforce Fly High D
Incl. BTW € 129,89 € 107,35
Emma Werkschoenen Crossforce X High D
Incl. BTW € 143,69 € 118,75
Emma Werkschoenen Crossforce Fly Low D
Incl. BTW € 121,85 € 100,70
Emma Werkschoenen Crossforce X Low D
Incl. BTW € 135,64 € 112,10
Elten Werkschoen MALVIN blue Mid ESD S3
Incl. BTW € 125,95 € 104,09
Elten Werkschoen LOAN XXSports Pro black-lime Mid ESD S3
Incl. BTW € 116,95 € 96,65
Elten Werkschoen LAKERS black Mid ESD S1P
Incl. BTW € 103,95 € 85,91
Elten Werkschoen MADDIE grey Low ESD O1
Incl. BTW € 107,94 € 89,21
Elten Werkschoen APACHE white Low O1
Incl. BTW € 97,95 € 80,95
Elten Werkschoen DESPERADO ESD S3
Incl. BTW € 115,95 € 95,83

Waarom sportieve werkschoenen?

Binnen verschillende sectoren is het dragen van een veilige werkschoen ontzettend belangrijk en in sommige gevallen zelfs verplicht. Dit geldt niet alleen voor in de bouw, maar ook in de installatie en transport. Veiligheid en comfort zijn dan natuurlijk belangrijk, maar het uiterlijk van de schoen kan zeker niet vergeten worden. Daarom hebben wij verschillende sportieve werkschoenen in ons assortiment. De sportieve werkschoen is nauwelijks te onderscheiden van een normale sneaker en daarom zeer geschikt voor degenen die stijlvol voor de dag willen komen. Met sportieve werkschoenen heb je eigenlijk “best of both worlds”, de schoenen zien er niet alleen goed uit, ook zijn ze veilig en comfortabel.

Welke werkschoen voor mij?

Waarom zou je kiezen voor sportieve werkschoenen? De sportieve werkschoenen hebben niet alleen het voordeel dat ze er representatief uit zien, ook zijn de schoenen licht van gewicht, wat ze erg fijn in gebruik maakt. Ze zijn wat lichter en flexibeler dan de normale werkschoen en dit maakt ze extra comfortabel. Sportieve werkschoenen zijn vrijwel net zo geschikt als een normale werkschoen, mits deze aan dezelfde normeringen voldoet. Ook sportieve werkschoenen kunnen aan verschillende eisen voldoen, houd daarom bij aanschaf van nieuwe werkschoenen rekening met het soort werk dat je doet. Werk je bijvoorbeeld veel knielend, dan zijn flexibele, lage schoenen handig. Ook kun je dan kiezen voor werksneaker met een kruipneus. In de industrie en transport is extra grip belangrijk en dan kun je beter gaan voor een hoge schoen met een grof profiel. Bij Werkkleding.nl vid je alle verschillende soorten werkschoenen in het assortiment en zit er voor iedereen wat tussen.

Sportieve werkschoenen online bestellen

Bij Werkkleding.nl bestel je je sportieve schoen makkelijk en snel. Heb je de perfecte schoen gevonden? Bestel deze dan direct op onze webshop. De schoenen in ons assortiment hebben een brede maatvoering, waardoor er voor iedereen wel wat tussen zit.

Vergeet niet dat je de hele dag op je schoenen loopt en je voeten belast. Het is dus belangrijk dat je deze goed verzorgt. Schaf daarom niet alleen goede schoenen aan, maar maak het jezelf nog comfortabeler en bestel een goed paar inlegzooltjes bij de schoen. Deze geven extra ondersteuning aan de voet wat werken extra comfortabel maakt. Zodra jij je bestelling plaatst zorgen wij dat deze zo snel mogelijk bij jou thuis is. Wij leveren vanuit verschillende leveranciers, de levertijden per merk kunnen daarom verschillen. Ben je benieuwd naar hoe lang het duurt voordat jouw bestelling bij je binnen in? Dan kun je een kijkje nemen bij de levertijd en bezorging, hier vind je de levertijden van al onze merken op een rijtje. Mocht het langer duren dan verwacht, dan houden wij jou hiervan op de hoogte. Heb je overige vragen of wil je advies over een van onze artikelen, neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.