Sportieve werkschoenen

Sportieve werkschoenen zijn de perfecte combinatie van bescherming en comfort. Ze bieden de noodzakelijke veiligheid voor de werkvloer, terwijl ze ook comfortabel zitten voor langdurig gebruik. Met hun modieuze uitstraling voegen ze een stijlvol element toe aan je werkoutfit. Beschikbaar in zowel lage als hoge modellen en in diverse kleuren, is er altijd een paar dat bij jouw persoonlijke stijl past. Kies sportieve werkschoenen voor een blend van veiligheid, comfort en mode.

 • Bescherming en comfort in één
 • Voor een modieuze uitstraling
 • Van lage tot hoge modellen

Producten 1-12 van 294

Elten Werkschoen MARAIS black-blue Low ESD O1
Incl. BTW € 94,26 € 77,90
Elten Werkschoen MARAIS black-red Low ESD O1
Incl. BTW € 94,26 € 77,90
Emma Werkschoenen Crossforce Fly High D
Incl. BTW € 140,12 € 115,80
Emma Werkschoenen Crossforce X High D
Incl. BTW € 155,00 € 128,10
Emma Werkschoenen Crossforce Fly Low D
Incl. BTW € 131,53 € 108,70
Emma Werkschoenen Crossforce X Low D
Incl. BTW € 146,41 € 121,00
Elten Werkschoen MALVIN blue Mid ESD S3
Incl. BTW € 126,93 € 104,90
Elten Werkschoen LOAN XXSports Pro black-lime Mid ESD S3
Incl. BTW € 118,46 € 97,90
Elten Werkschoen LAKERS black Mid ESD S1P
Incl. BTW € 105,15 € 86,90
Elten Werkschoen MADDIE grey Low ESD O1
Incl. BTW € 108,78 € 89,90
Elten Werkschoen APACHE white Low O1
Incl. BTW € 99,10 € 81,90
Elten Werkschoen DESPERADO ESD S3
Incl. BTW € 117,25 € 96,90

Merken

Elten werksneakers

Elten werksneakers staan voor diversiteit en kwaliteit. Ons grootste assortiment sportieve werkschoenen komt van dit topmerk. Je vindt er een brede selectie, variërend van lage tot hoge modellen in diverse kleuren. Onze topaanbeveling is de Elten Maddox Air Mesh, een lage zwarte sneaker met ESD. Deze basic sneaker combineert veiligheid met een tijdloos ontwerp, ideaal voor de moderne professional.

Jori werkschoenen

Jori werkschoenen vallen op door hun stoere uitstraling. Ze lijken sprekend op normale sneakers, waardoor ze perfect passen in een moderne garderobe. Onze topaanbeveling is de Jori Powerful Brown, een modieuze keuze die aan de S3-norm voldoet. Deze schoenen bieden niet alleen bescherming en veiligheid op de werkvloer, maar voegen ook een stijlvol element toe aan je outfit. Kies Jori werkschoenen voor een naadloze combinatie van mode en functionaliteit.

Emma werkschoenen

Emma werkschoenen zijn de ideale keuze voor wie basic, no-nonsense werksneakers zoekt. Dit merk past perfect bij de hedendaagse behoeften en biedt kwaliteit zonder overbodige franje. Onze aanbeveling, de Emma Crossforce, belichaamt dit volledig. Deze schoen is sportief, voldoet aan de S3-norm en is opvallend lichtgewicht. Met Emma werkschoenen kies je voor praktische eenvoud, veiligheid en hedendaags comfort. Perfect voor de professional die functionaliteit en stijl waardeert.

Lowa wandelschoenen

Lowa wandelschoenen zijn ideaal voor de 10.000+ stappentellers onder ons. Met een uitgebreid palet aan kleuren passen ze bij elke stijl en voorkeur. Onze aanbeveling is de Lowa Renegade. Deze schoen heeft een hoge schacht, voldoet aan de S3-norm en is uitgerust met een GORE-TEX voering. Deze combinatie zorgt voor maximale bescherming en comfort, ongeacht de weersomstandigheden of het terrein.

Beroepen

 1. Zorgprofessional
  Vereist schoenen die comfort en duurzaamheid bieden voor veel wandelactiviteiten.
 2. Elektricien
  Heeft schoenen nodig die extra veiligheid bieden, zoals antistatische eigenschappen, voor werk met elektra.
 3. Chirurg
  Werkt in operatiekamers en heeft schoenen nodig die beschermen tegen specifieke risico's en antistatisch zijn.
 4. Bouwvakker
  Zoekt sportief uitziende veiligheidsschoenen die zowel veiligheid als stijl bieden, ideaal voor actieve werkzaamheden.
 5. Magazijnmedewerker
  Heeft behoefte aan comfortabele, duurzame schoenen voor langdurig staan en lopen.
 6. Hovenier
  Zoekt schoenen die bescherming en comfort bieden in buitenomgevingen, vaak met ongelijk terrein.

Soorten sportieve veiligheidsschoenen

Lage sportieve werkschoenen

Lage sportieve werkschoenen bieden praktische voordelen voor actieve beroepen. Hun lage ontwerp maakt hurken en bukken makkelijker, waardoor ze ideaal zijn voor werk dat flexibiliteit vereist. Deze schoenen trek je snel aan, zeker met een BOA-sluiting. Ze zijn ook minder warm, wat ze perfect maakt voor de zomermaanden of voor werk in warme omgevingen. Kies voor lage sportieve werkschoenen voor gemak en comfort tijdens fysiek werk.

S3 sportieve werkschoenen

S3 sportieve werkschoenen garanderen veiligheid en comfort. Ze zijn uitgerust met essentiële beschermingskenmerken zoals een stalen neus, ESD-bescherming en een antiperforatiezool. Deze schoenen bieden volledige waterbestendigheid, zodat je voeten altijd droog blijven, ongeacht de werkomstandigheden. Met verschillende soorten sluitingen vind je altijd een paar dat perfect past. Kies sportieve S3 werkschoenen voor een combinatie van veiligheid, comfort en aanpasbaarheid.

Sport werkschoenen met ESD

Sport werkschoenen met ESD zijn essentieel voor beroepen met risico op elektrische geleiding. Ze beschermen tegen elektrostatische ontlading, cruciaal in bepaalde werkomgevingen. Deze schoenen lijken van buiten op normale sneakers, waardoor ze stijlvol en onopvallend zijn. Ze zijn verplicht in beroepen zoals elektronica-assemblage, datacenters en cleanrooms, waar veiligheid en precisie voorop staan.

Voordelen van sport werkschoenen

 • Sport werkschoenen combineren veiligheid met stijl. Ze bieden bescherming tijdens het werk, zonder in te leveren op comfort.
 • Deze schoenen bieden hetzelfde gemak als een sportschoen, waardoor je soepel en zonder ongemak beweegt.
 • Hun sportieve uitstraling voegt een modieus tintje toe, waardoor ze minder lomp ogen dan traditionele werkschoenen. Kies voor sport werkschoenen en ervaar zowel stijl als veiligheid op de werkvloer.

Veelgestelde vragen

Wat maakt sportieve werkschoenen anders dan traditionele werkschoenen?

Sportieve werkschoenen bieden een combinatie van veiligheid en comfort, vergelijkbaar met normale sportschoenen, maar met toegevoegde bescherming. Ze zijn modieus en beschikbaar in diverse stijlen en kleuren.

Zijn sportieve werkschoenen geschikt voor beroepen waar veel gelopen wordt?

Ja, ze zijn ideaal voor beroepen zoals in de zorg, waar comfort en duurzaamheid essentieel zijn voor dagelijkse activiteiten.

Kan ik sportieve werkschoenen gebruiken in een omgeving met elektrische risico's?

Zeker, bepaalde modellen zijn uitgerust met ESD-bescherming, wat ze geschikt maakt voor werk met elektra, bijvoorbeeld voor elektriciens of in operatiekamers.

Zijn er sportieve werkschoenen die voldoen aan de S3-norm?

Ja, merken zoals Elten en Emma bieden schoenen die niet alleen sportief zijn, maar ook voldoen aan de S3-norm voor extra veiligheid.

Bieden deze schoenen voldoende bescherming voor zware beroepen, zoals in de bouw?

Absoluut. Sportieve werkschoenen combineren stijl met functionaliteit, waardoor ze geschikt zijn voor zware beroepen zoals bouwvakkers, die zowel veiligheid als een sportieve look waarderen.

Zijn er specifieke aanbevelingen voor merken of modellen?

Wij raden de Elten Maddox Air Mesh en Jori Powerful Brown aan voor hun balans tussen stijl en veiligheid. Voor specifieke omstandigheden zoals in de zorg of operatiekamers, zijn modellen zoals de Emma Crossforce en Lowa Renegade ideale keuzes.