Nette werkschoenen

Ook nette en representatieve werkschoenen vind je bij Werkkleding.nl. In situaties waarbij uitstraling belangrijk is, maar waar je toch dat extra beetje bescherming nodig hebt. De nette werkschoenen kunnen verschillende normeringen hebben. Bekijk hieronder ons hele assortiment.

Producten 1-12 van 23

Emma Safety Footwear Werkschoenen Trento D
Incl. BTW € 144,61 € 119,51
Emma Safety Footwear Werkschoenen Martino D
Incl. BTW € 200,36 € 165,59
Emma Safety Footwear Werkschoenen Barocco D
Incl. BTW € 211,86 € 175,09
Elten Werkschoen NIKOLAS XW brown Mid ESD S3
Incl. BTW € 106,95 € 88,39
Elten Werkschoen NIKOLA black Mid ESD S2
Incl. BTW € 119,95 € 99,13
Emma Safety Footwear Werkschoenen Valentino D
Incl. BTW € 200,36 € 165,59
Emma Safety Footwear Werkschoenen Marco D
Incl. BTW € 186,11 € 153,81
Emma Safety Footwear Werkschoenen Bari D
Incl. BTW € 196,33 € 162,26
Elten Werkschoen BROKER XXB blue Low ESD S1
Incl. BTW € 116,95 € 96,65
Elten Werkschoen ADVISER Low ESD S2
Incl. BTW € 110,94 € 91,69
Elten Werkschoen ADVISER Low ESD S3
Incl. BTW € 114,95 € 95,00
Emma Safety Footwear Werkschoenen Valentino XD
Incl. BTW € 200,36 € 165,59
Pagina

Alle bescherming met een chique look

Je kunt in een sector werken waarbij nette schoenen de norm zijn, maar je wel de bescherming nodig hebt van een normale werkschoen. Bijvoorbeeld een steward(ess). Bij werkkleding.nl vind je daarom nette werkschoenen die toch bescherming bieden tegen de risico’s op de werkvloer. De nette werkschoenen in ons assortiment zijn geschikt voor een werkomgeving waarin werkschoenen verplicht zijn. 

Werkschoen normeringen

Waarom zijn de werkschoenen in ons assortiment nou zo geschikt? De nette schoen voldoet aan de speciale veiligheidsnormeringen voor werkschoenen. Dit zijn eisen die gesteld zijn aan werkschoenen, waaraan je kunt zien of en tegen welke risico’s de schoen beschermt. Denk aan stalen neuzen of een ondoordringbare zool. Om deze eigenschappen te hebben hoeven de schoenen er niet groot of grof uit te zien, ze kunnen gewoon een mooie look hebben, denk aan de Vito werkschoen van Emma. Van buiten zou je niet zeggen dat het een veiligheidsschoen is, maar de schoen voldoet aan de basis normeringen voor werkschoenen. Wil je weten welke soort normeringen voor veiligheidsschoenen er bestaan en wanneer jij deze kunt gebruiken? Kijk dan op onze normeringen pagina en scroll naar beneden, daar vind je werkschoen normeringen en hun uitleg.

Kleuren

In ons assortiment vind je verschillende kleuren werkschoenen. Denk aan bruin, donkerblauw of gewoon zwart. Voor iedere pantalon of outfit kun je bij Werkkleding.nl een passende schoen vinden. De veiligheidsschoenen zijn, zoals al eerder gezegd, bijna niet van andere nette schoenen te onderscheiden. In het assortiment vind je ook schoenpoets en ledervet. Tip; gebruik dit regelmatig voor de schoen, zo blijven ze extra lang mooi en representatief. Ledervet creëert zelfs een waterafstotende laag over de schoen. Handig als je de schoenen in een vochtige omgeving draagt.

Werkschoenen online bestellen

Bij Werkkleding.nl bestel je je werkschoenen gemakkelijk en snel. Onze veiligheidsschoenen vallen naar maat en je kunt dus gerust je eigen maat bestellen. Heb je speciale aanpassingen nodig aan de schoen? Dan kun je ook extra brede of verstevigde schoenen in het assortiment vinden. Ook hebben wij verschillende accessoires en inlegzolen om het werken op de schoen nog aangenamer te maken. Passen de schoenen niet of zijn ze niet helemaal naar wens? Dan kun je deze gemakkelijk binnen 14 dagen bij ons retourneren. Wij gaan er dan zo snel mogelijk mee aan de slag. Heb je nog vragen over onze schoenen of ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.