Regenbroeken

In Nederland is het weer helaas onvoorspelbaar en het zal niet voor het eerst zijn dat jij op je werkdag helemaal natregent. Gelukkig hebben wij een groot assortiment aan de beste regenbroeken die jou helemaal droog houden met slecht weer. Voor een goede regenbroek ben je bij ons aan het juiste adres. Wees er altijd zeker van dat je er droog bij zit en neem vooral een kijkje in het assortiment. 

Producten 1-12 van 30

Fristads Regenbroek 2002 LPT
Incl. BTW € 78,75 € 65,08
Fristads Airtech Shellbroek 2151 GTT
Incl. BTW € 129,48 € 107,01
Snickers Regenbroek 8201
Incl. BTW € 67,76 € 56,00
Fristads Hi-vis Regenbroek klasse 2 2625 RS
Incl. BTW € 97,60 € 80,66
Fristads Regenbroek 216 RS
Incl. BTW € 60,81 € 50,26
Snickers Regenbroek 8267
Incl. BTW € 101,45 € 83,84
Snickers High-vis Regenbroek 8243
Incl. BTW € 77,60 € 64,13
Hydrowear Regenbroek Newcastle
Incl. BTW € 38,07 € 31,46
Hydrowear Regenbroek Nevada
Incl. BTW € 90,34 € 74,66
Hydrowear RWS Regenbroek Napels
Incl. BTW € 101,23 € 83,66
Hydrowear RWS Regenbroek Nagoya
Incl. BTW € 51,13 € 42,26
Hydrowear Multinorm RWS Regenbroek Miami
Incl. BTW € 92,52 € 76,46
Pagina

Wat is een regenbroek?

Iedereen weet vast wel wat een regenbroek is. Je zult ongetwijfeld wel eens kletsnat geregend zijn. In zo’n geval is een regenbroek geen overbodige luxe. In Nederland kan het weer best onvoorspelbaar zijn en kan het zomaar met bakken uit de lucht vallen. Om dan toch nog comfortabel door te kunnen werken hebben wij bij Werkkleding.nl een ruim assortiment aan verschillende regenbroeken. Regenbroeken trek je aan over je reguliere werkkleding en houden je droog tijdens natte weersomstandigheden of werkzaamheden in de offshore.

Ook je bovenlichaam droog houden? Wij hebben een breed assortiment aan regenjassen die je bovenlichaam beschermen tegen het natte weer, neem daar vooral een kijkje en zorg dat de regen je niks meer kan maken!

Regenbroek normeringen

Regenbroeken kunnen voorzien zijn van verschillende normeringen. De belangrijkste is dan wel de EN343 - Beschermende kleding tegen regen en slecht weer. De EN343 is te verdelen in 3 klassen, waarbij 3 de hoogste klasse is. Dit betekent dat genormeerde kleding met de EN343 3 bijna volledig waterdicht is. Bekijk wat de normering precies inhoudt bij de EN343.

Daarnaast worden regenbroeken getest op het ademend vermogen. Ook deze waarde kent 3 klassen, waarbij klasse 3 het meest ademend is. Voor werkzaamheden die hoge inspanning vereisen is een ademende regenbroek comfortabel. Denk hieraan bij het bestellen van de broek.

Ook kunnen regenbroeken ook voorzien zijn van fluorescerend materiaal en reflecterende strepen. De regenbroek wordt natuurlijk over de reguliere werkkleding heen gedragen en het zou gevaarlijk zijn als je je verbeterde zichtbaarheid hierdoor verliest. Daarom hebben wij in ons assortiment regenbroeken met verbeterde zichtbaarheid. Bekijk bijvoorbeeld de regenbroek van Tricorp. Met deze broek ben je zichtbaar voor collega’s en andere weggebruikers. De broek is uitgerust met handige zakken, zodat deze je niet belemmert tijdens jouw werkzaamheden. Juist met regen en slecht weer is het belangrijk dat je extra goed opvalt, neem daarom geen risico en bestel je regenbroek direct.

Waterdichte werkbroeken

Naast de normale regenbroek hebben wij bij Werkkleding.nl ook waterdichte werkbroeken. Deze zijn speciaal gemaakt om in te werken en beschikken dus over verschillende handige eigenschappen. Bijvoorbeeld extra opbergruimte in de broek, reflecterende eigenschappen en andere bescherming. Voor de perfecte waterdichte werkbroek moet je dus ook bij Werkkleding.nl zijn. Bekijk alle waterdichte werkbroeken hier.

Regenkleding bedrukken

Helaas is regenkleding niet geschikt om te bedrukken of borduren. Gelukkig hoeft de kleding alleen gedragen te worden bij regen en slecht weer. Voor de reguliere werkkleding adviseren wij je graag over het bedrukken of borduren.

Regenkleding online bestellen

Hoe kies je nou de regenbroek die bij je past. Bij Werkkleding.nl hebben we verschillende regenbroeken met elk hun eigen, unieke eigenschappen. Denk bijvoorbeeld aan verstelbare bretels, een verlengd rugstuk, hoge zichtbaarheid of voering. Het enige dat alle broeken gemeen hebben is dat ze beschermen tegen regen. Voor het bestellen van de broek is het handig om alle punten die voor jou belangrijk zijn op een rij te zetten. Wil je een ruimvallende broek of een wat strakkere of ga je voor een leuk kleurtje. De keus is aan jou, je hoeft hem alleen nog te bestellen.

Het vinden van de juiste maat is soms best lastig. Daarom hebben wij alle maattabellen van onze merken voor jou op een rijtje gezet. Denk er bij de regenbroeken wel aan dat deze over de normale kleding heen wordt gedragen, je kunt dus best een maatje groter pakken.

Ben je niet tevreden over de regenbroek? Geen probleem. Bij ons kun je gemakkelijk binnen 14 dagen je artikelen retourneren. Wij gaan er dan zo snel mogelijk mee aan de slag. Voor vragen en advies kun je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Wij denken graag met je mee.