Snickers

Een eerste indruk maak je maar één keer en dat geldt ook voor je medewerkers. Met de werkkleding van Snickers werk je in stijl. Wat je ook zoekt, je vindt het bij Snickers. Het merk staat voor goede comfort en veiligheid.

Producten 1-12 van 384

Snickers Bodybroek 0214
Incl. BTW € 180,18 € 148,91
Snickers Jack 1100
Incl. BTW € 186,80 € 154,38
Snickers Jack 1102
Incl. BTW € 247,08 € 204,20
Snickers Winterjack 1148
Incl. BTW € 128,68 € 106,35
Snickers Softshell jas 1200
Incl. BTW € 155,12 € 128,20
Snickers Softshell jas 1229
Incl. BTW € 160,87 € 132,95
Snickers Parka 1800
Incl. BTW € 270,07 € 223,20
Snickers T-Shirt 2518
Incl. BTW € 17,53 € 14,49
Snickers Poloshirt 2715
Incl. BTW € 25,23 € 20,85
Snickers Poloshirt 2721
Incl. BTW € 34,42 € 28,45
Snickers Hoodie 2800
Incl. BTW € 57,41 € 47,45
Snickers Zip Hoodie 2801
Incl. BTW € 74,66 € 61,70

De geschiedenis van Snickers 

Snickers begon allemaal met een boze electriciën. In 1975 werd Snickers Workwear opgericht door een ambachtsman die vond dat zijn werkkleding niet goed genoeg was. Hij besloot zijn eigen werkkleding te gaan maken. 

Matti Viio, de oprichter van Snickers Workwear, ontwikkelde duurzame, functionele en stijlvolle kleding waarin de beste prestaties geleverd konden worden. 

Matti vond dat de werknemers in de zware industrie respect verdienden. Goede werkkleding die mee groeit met de ontwikkeling van de industrie. 

Nog steeds is Snickers elke dag bezig met het ontwikkelen van de beste werkkleding voor jou. 

Innovatieve, technische werkkleding met compromisloze veiligheid en comfort voor de werkende mannen en vrouwen die voor de meest duurzame en stijlvolle optie gaan, dat is wat Snickers te bieden heeft. 

Duurzaamheid

Ook op het gebied van duurzaamheid wil Snickers blijven innoveren. Snickers wil graag veranderingen aan brengen en voortbouwen op de sterke punten. Prioriteiten op het gebied van duurzaamheid zijn in kaart gebracht volgens drie gebieden: de productie, de producten en de impact. 

Via een initiatief genaamd Better Cotton koopt Snickers Workwear duurzaam katoen in. De duurzame katoenteelt wordt hierbij ondersteund. Er worden methoden gebruikt die beter zijn voor de omgeving waarin het katoen groeit, de boeren die het katoen verbouwen en de toekomst van de katoensector als geheel.

Ook worden huidige materialen vervangen door een duurzaam alternatief. Bij het kiezen van duurzame alternatieven is het van het grootste belang de hoge kwaliteit, de lange levensduur en het comfort van de kledingstukken te behouden. 

Werkkleding van afval

Materialen zoals nylon en polyester kunnen makkelijk gerecycled worden om nieuwe grondstoffen te creëren met hetzelfde prestatieniveau als het voor het eerst gebruikt zou worden.

Daarnaast ziet Snickers Workwear erop toe dat de door hen opgestelde CoC nageleefd wordt. Regelmatig brengen wordt een bezoek gebracht aan de fabrieken van verschillende leveranciers. 

Collecties van Snickers

AllroundWork

De AllroundWork collectie biedt veelzijdigheid en is geschikt voor alle soorten werkzaamheden. De kledingstukken hebben een geweldige pasvorm en uitzonderlijke functionaliteit. Een uitstekende collectie die de nadruk legt op pasvorm, bescherming en comfort en geschikt is voor dagelijks gebruik. 

Litework

Voor de vakmannen en -vrouwen die moeten werken in warme, vochtige en zonnige omstandigheden, is de LiteWork collectie een perfecte optie. Deze lichtgewicht en toch duurzame collectie biedt alle functionaliteiten die jij nodig hebt.
Er wordt gebruik gemaakt van intelligente oplossingen voor vochtafvoerende, sneldrogende en zonbeschermende functionaliteiten die jou koel, droog en goed geventileerd houden tijdens jouw werkdagen. 

FlexiWork

De FlexiWork collectie zorgt voor optimaal werkcomfort. Vooral tijdens werkzaamheden waarbij je flexibel moet kunnen zijn. De kledingstukken zijn licht en ook nog eens duurzaam. FlexiWork beschikt over een body-mapped design en is zo ontworpen dat het kledingstuk zich aan jouw lichaam aanpast voor de best mogelijke pasvorm. 

RuffWork

De RuffWork collectie is zorgvuldig ontworpen voor langdurige bescherming onder de zwaarste werkomstandigheden. De werkkleding heeft een uitzonderlijke pasvorm en is zeer beschermend. De kleding is gemaakt van de meest slijtvaste materialen voor de langst mogelijke levensduur.

High Visibility

Goed te zien zijn kan levensreddend zijn in gevaarlijke werksituaties. High-Vis kleding is een belangrijk onderdeel van de persoonlijke beschermingsmiddelen wanneer je werkt in omstandigheden met slecht licht. De High-Vis collectie biedt daarom een uitgebreide selectie van kleding met functionaliteit en comfort.

Meer van Snickers

Heb je nog niet genoeg van Snickers? Bij Werkkleding.nl hebben we verschillende accessoires waarmee je jouw werkdag helemaal compleet kunt maken. Denk aan (gereedschaps)riemen, bretels en mutsen. Vind alles wat je nodig hebt bij Snickers. 

Vragen over de kleding of accessoires? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!