Werkkleding drogen


Alles wat je wil weten over het drogen van je werkkleding!


Hoe je een kledingstuk na het wassen kunt drogen vind je op het derde symbool op het waslabel; het vierkantje. De manier van drogen garandeert de kwaliteit van het kledingstuk en zo blijft deze extra lang mooi. Lees hier verder over het drogen van je werkkleding...


Kom je er toch niet uit of heb je vragen over hoe jij je werkkleding moet drogen? Neem gerust contact op. Wij helpen je graag verder.


030-2123099

info@werkkleding.nl

 • werkkleding - kreukherstellend drogen - werktleding.nl

  Kreukherstellend drogen


  Één stip in het midden van het vierkantje betekent dat de kleding gedroogd dient te worden op een kreukherstellend programma.

 • werkkleding - drogen - werkkleding.nl

  Normaal drogen in de droger


  Twee stippen in het midden van het vierkant betekenen dat de was geschikt is voor de droger op een normaal droogprogramma.

 • werkkleding - niet drogen - werkkleding.nl

  Niet in de droger


  Een kruis door het vierkante symbool geeft aan dat de kelding niet geschikt is om in de droger te stoppen. De kleding dient opgehangen te worden om aan de lucht te kunnen drogen.

 • werkkleding - drogen aan waslijn - werkkleding.nl

  Drogen aan de waslijn


  Één verticale lijn in het vierkant geeft aan dat je de kleding aan de waslijn kunt laten drogen. Je mag de kleding wel laten centrifugeren in de wasmachine. De schuine streep in de linkerhoek betekent dat de kleding het liefst in de schaduw opgehangen moet worden.

 • werkkleding - nat drogen aan waslijn - werktleding.nl

  Kletsnat drogen aan de waslijn


  Twee verticale lijnen in het vierkant geven aan dat de kleding kletsnat aan de waslijn opgehangen dient te worden. De kleding is dan ook niet geschikt om in de wasmachine te centrifugeren. Een schuine streep in de linkerhoek betekent dat de kleding het liefst in de schaduw opgehangen dient te worden.

 • werkkleding - liggend drogen - werkkleding.nl

  Liggend drogen


  Één horizontale streep in het vierkantje geeft aan dat de was liggend gedroogd dient te worden. De kleding is geschikt om te centrifugeren in de wasmachine. De schuine streep in de linkerhoek betekent dat de kleding in de schaduw neergelegd dient te worden.

 • werkkleding - nat liggend drogen - werkkleding.nl

  Kletsnat liggend drogen


  Twee horizontale strepen in het midden van het vierkant houden in dat de kleding kletsnat ter drogen neergelegd dient te worden. Dit betekent dat de kleding niet geschikt is om te centrifugeren in de wasmachine. staat er een schuine streep in de linkerhoek, dan betekent dat, dat de kleding in de schaduw neergelegd dient te worden.

 • werkkleding - niet wringen - werkkleding.nl

  Niet wringen


  Dit symbool betekent dat de kleding niet uitgewrongen mag worden.