Reflecterende werkbroeken

Bij Werkkleding.nl vinden we veiligheid ontzettend belangrijk en hoge zichtbaarheidskleding is een belangrijk onderdeel van je werkuitrusting. Daarom hebben wij een breed assortiment aan reflecterende werkbroeken. De kleding in ons assortiment voldoet aan de gestelde normeringen en met de broek kun je op een veilige manier aan het werk. Bekijk hieronder alle reflecterende broeken.

Producten 1-12 van 154

Havep Werkbroek 80228
Incl. BTW € 83,41 € 68,93
Havep Werkbroek 8397
Incl. BTW € 51,90 € 42,89
Havep Werkbroek 8417
Incl. BTW € 59,91 € 49,51
Havep Korte broek 80232
Incl. BTW € 61,98 € 51,22
Hydrowear RWS Regenbroek Napels
Incl. BTW € 101,23 € 83,66
Hydrowear RWS Regenbroek Nagoya
Incl. BTW € 51,13 € 42,26
Hydrowear Multinorm RWS Regenbroek Miami
Incl. BTW € 92,52 € 76,46
Hydrowear Multinorm Broek Melrose
Incl. BTW € 127,36 € 105,26
Hydrowear Multinorm Broek Melle
Incl. BTW € 101,23 € 83,66
Hydrowear Multinorm Broek Marokko
Incl. BTW € 136,08 € 112,46
Hydrowear Multinorm Broek Mallorca
Incl. BTW € 108,85 € 89,96
Hydrowear Multinorm Broek Malediven
Incl. BTW € 123,01 € 101,66

Waarom hoge zichtbaarheidskleding?

In ons assortiment hebben wij verschillende artikelen met hoge zichtbaarheid, maar waarom is dit nou zo belangrijk. Hoge zichtbaarheidskleding zorgt ervoor dat je wél gezien wordt. Alle broeken in ons assortiment zijn ontworpen volgens de Europese richtlijnen voor hoge zichtbaarheidskleding. In deze richtlijnen worden de eisen vastgesteld waaraan de veiligheidskleding moet voldoen. Hoge zichtbaarheidskleding zorgt ervoor dat je opvalt. Werk je langs de weg of in de transportindustrie, dan is deze kleding onmisbaar. Voor collega’s en andere weggebruikers val je voldoende op en daarmee worden ongelukken voorkomen.

EN17353 en EN ISO20471

Voor hoge zichtbaarheidskleding kunnen twee normeringen van toepassing zijn. Namelijk de EN17353 en de EN ISO20741. De EN17353 geldt voor kleding in medium-risk situaties. De kleding wordt vooral gedragen in sectoren waar dag -en nachtdiensten elkaar opvolgen. Dat beetje extra zichtbaarheid is dan geen overbodige luxe. De kleding wordt gemaakt van een combinatie van fluorescerend en reflecterend materiaal. De kleding kent twee typen, beschermende kleding voor alleen dag-zichtbaarheid en beschermende kleding voor dag -en nacht-zichtbaarheid. Meer over de normering kun je lezen bij de EN17353-normering.

De andere normering die van toepassing kan zijn op hoge zichtbaarheidskleding is de EN ISO20471. Deze normering is verplicht voor weg- en spoorwerkers. De kelding moet een minimaal oppervlakte van fluorescerend materiaal bevatten. Dit kun je zien aan de X-waarde. Omdat het gebruik van het reflecterende materiaal alleen in de hoogste klasse is toegestaan, vervalt de y-waarde. De uitleg en afmetingen voor de eisen van deze normering kun je lezen bij de EN ISO 20741.

Wasvoorschriften

Om te zorgen dat de broek zijn veiligheidseisen behoudt, is het belangrijk je werkbroeken op de juiste manier te wassen. Bekijk voordat je je werkbroek wast het waslabel. Hierin staat precies hoe en op welke temperatuur gewassen, gedroogd of gestreken kan worden. Voor uitleg over het waslabel kun je op onze pagina over wasvoorschriften terecht. Soms is een broek niet geschikt om op een normale manier te wassen en moet deze in de industriële was. Ga voordat je de broek in de was doet bij je werkgever na hoe het wassen van werkkleding in het bedrijf aan toe gaat.

Reflecterende werkbroeken online bestellen

Zoals je al hebt gelezen kan het in veel situaties belangrijk zijn om signaalkleding te dragen. Krijg je tijdens jouw werkzaamheden te maken met gevaarlijke situatie door slecht zicht, dan is een reflecterende werkbroek van Werkkleding.nl wat voor jou! Ook kun je je outfit compleet maken door een passende reflecterende werkjas aan te schaffen. Al onze kleding is gecertificeerd met de veiligheidsnormeringen gesteld door een Europees testinstituut. Je weet dus zeker dat je op een veilige manier aan je werkdag kunt beginnen. Heb je de perfecte werkbroek gevonden? Bestel deze dan direct en eenvoudig bij Werkkleding.nl. Wij zorgen dat de broek zo snel mogelijk bij jou op de mat ligt. Omdat wij leveren vanuit verschillende leveranciers kan de levertijd per merk verschillen. Bekijk voor de geschatte levertijden onze levertijd en bezorging. Hier staan alle levertijden van onze merken op een rijtje. Is de kleding binnen, maar voldoet deze niet aan je verwachtingen? Dan kun je deze altijd binnen 14 dagen bij ons retourneren. Voor overige vragen of advies over onze werk- en veiligheidskleding kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder.