Brede werkschoenen

Werkschoenen zijn er in verschillende soorten, maten en normeringen. Zo kunnen de extra brede werkschoenen niet ontbreken in het assortiment van Werkkleding.nl. In Brede werkschoenen hebben je voeten meer ruimte en is dus ideaal voor werknemers met grotere voeten. Bekijk het gehele assortiment hieronder.

Producten 1-12 van 86

Emma Werkschoenen Crossforce X High XD
Incl. BTW € 155,00 € 128,10
Emma Werkschoenen Crossforce Fly High XD
Incl. BTW € 140,12 € 115,80
Emma Werkschoenen Crossforce X Low XD
Incl. BTW € 146,41 € 121,00
Emma Werkschoenen Crossforce Fly Low XD
Incl. BTW € 131,53 € 108,70
Elten Werkschoen MADDOX GTX W black-red Mid ESD S3 CI
Incl. BTW € 145,08 € 119,90
Werkschoen Clyde XD zwart van Emma Safety Footwear
Incl. BTW € 142,05 € 117,40
Emma Werkschoenen Clay XD
Incl. BTW € 134,43 € 111,10
Emma Werkschoenen Silverstone XD
Incl. BTW € 138,30 € 114,30
Emma Werkschoenen Billy XD
Incl. BTW € 128,26 € 106,00
Emma Werkschoenen Ringo XD
Incl. BTW € 106,48 € 88,00
Emma Werkschoenen Vera XD
Incl. BTW € 102,25 € 84,50
Elten Werkschoen SANDER AL ESD S3
Incl. BTW € 112,41 € 92,90

Meer ruimte in brede werkschoenen

In de extra brede werkschoenen van Werkkleding.nl hebben je voeten en tenen meer ruimte. Voor de professional met een brede voet is dit ideaal, maar voor iemand met een hoge wreef zijn de schoenen ook erg geschikt.

Om te voorkomen dat mensen te grote werkschoenen aanschaffen om ze in de breedte te laten passen, hebben wij verschillende brede werkschoenen in ons assortiment.

Niet passende werkschoenen

Met brede schoenen maken wij het mogelijk dat de werknemers met een niet-standaard pasvorm toch goed passende schoenen kunnen dragen. Wij vinden veiligheid namelijk ontzettend belangrijk en een verkeerd zittende schoen kan voor gevaarlijke situaties zorgen. Zo kan de schoen te groot zijn in de lengte, waardoor de drager over zijn eigen voeten struikelt. Ook beschermt een verkeerd passende schoen niet waar deze zou moeten beschermen. De veiligheidsneus zit niet meer op de juiste plek en de schokabsorberende hiel zit niet voldoende om de voet heen. Ook kan een te grote schoen blaren veroorzaken door te veel schuring.

Brede schoenen: de oplossing

De brede schoenen zorgen ervoor dat je gewoon je eigen maat kunt bestellen met wat extra ruimte bij de voorvoet. Dit ontlast je van te krappe schoenen, maar voorkomt dus ook dat je te grote schoenen aanschaft. Zit de schoen iets te ruim? Dan kun je dit altijd oplossen met een inlegzooltje. Deze zijn niet alleen handig om wat extra ruimte te compenseren, ook geven de zooltjes wat extra ondersteuning. Dit maakt het werk een stuk comfortabeler. Vergeet niet dat je de hele dag om de werkschoenen loopt en een goede basis belangrijk is voor je voeten. Met een goede schoen en een extra zool kun je zonder problemen de hele dag aan de slag.

Brede schoenen online bestellen

Met brede werkschoenen kan het soms lastig zijn om de juiste maat en breedtemaat te vinden. In ons assortiment vind je namelijk werkschoenen met verschillende breedtematen. Bij Emma bijvoorbeeld kies je de breedtemaat, XD, of je kunt nog gaan voor een extra brede maat, XXD. Bedenk goed hoe breed jouw voet is en kies daar je werkschoen op uit. Mocht de schoen toch nog te breed of juist te smal zijn. Dan kun je deze gemakkelijk binnen 14 dagen bij ons retourneren. Wij gaan er dan zo snel mogelijk mee aan de slag. Heb je nog overige vragen of wil je advies over welke schoen wij jou aanraden. Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.