Werkvesten

Vesten zijn er in verschillende uitvoeringen en kleuren. Ben je op zoek naar een geschikt vest, dan ben je bij Werkkleding.nl aan het juiste adres. Een vest kun je zowel binnen als buiten dragen en is daarom ideaal om in je kast te hebben hangen. Je vindt verschillende vesten in het assortiment hieronder.

Producten 1-12 van 212

Havep Uitritsbare stepvoering 50253 voorkant - werkkleding.nl
Incl. BTW € 90,57 € 74,85
Havep Fleecevest FR Parka 40012 voorkant - werkkleding.nl
Incl. BTW € 154,90 € 128,02
Santino Dames Cardigan Prato
Incl. BTW € 62,94 € 52,02
Santino Sherpa Fleecejack Brooklyn
Incl. BTW € 51,16 € 42,28
Santino Dames Fleecejack Bormio
Incl. BTW € 37,62 € 31,09
Santino Dames Sweatvest Berlin voorkant - werkkleding.nl
Incl. BTW € 53,71 € 44,39
Dassy Vlamvertragende Werkvest Montana
Incl. BTW € 90,15 € 74,50
Dassy Multinorm Werkvest Kiel
Incl. BTW € 105,15 € 86,90
Dassy Werkvest Locarno Katoen
Incl. BTW € 63,16 € 52,20
Dassy Fleecevest Kazan
Incl. BTW € 44,29 € 36,60
Dassy Werkvest Nouville
Incl. BTW € 50,94 € 42,10
Dassy Werkvest Lugano
Incl. BTW € 52,39 € 43,30

Soorten vesten

In het assortiment van Werkkleding.nl vind je verschillende soorten vesten. Denk aan fleecevesten, reflecterende vesten en veiligheidshesjes. Alle vesten die je in ons assortiment vindt, zijn van hoge kwaliteit en stevige materialen. Je vindt vesten van bijvoorbeeld katoen, met een meer casual uitstraling, maar je kunt ook vesten van polyester vinden die ideaal zijn als tussenlaag.

Fleece vesten

De fleecevesten in ons assortiment zijn heerlijk warm en dienen perfect als tussenlaag. De zit vaak wat losser en daardoor creëer je een isolerende luchtlaag. Deze zorgt ervoor dat je lichaam op de juiste temperatuur blijft. Een fleecevest is minder geschikt als buitenste laag. Het materiaal is namelijk niet wind -en waterdicht. In combinatie met een softshell of parka.

Reflecterende vesten

Ben je op zoek naar iets meer zichtbaarheid? Dan hebben wij verschillende reflecterende vesten. Met een goed reflecterend vest ben je voor je collega’s en medeweggebruikers goed zichtbaar. Om je outfit helemaal af te maken kun je een kijkje nemen bij onze reflecterende werkbroeken.

Veiligheidshesjes

Nog een kledingstuk dat bij kan dragen aan extra zichtbaarheid zijn veiligheidshesjes. Veiligheidshesjes zijn niet alleen van toepassing in de werksector, ook zijn ze verplicht om in de auto te hebben liggen. Meer over veiligheidshesjes en regelgevingen kun je vinden in onze blog.

Vesten bedrukken of borduren

Bij Werkkleding.nl kun je je werkvesten laten bedrukken of borduren voor een mooie prijs. Wil je je vest net wat meer karakter en uitstraling geven? Laat deze dan bedrukken of borduren. Wist je dat werkkleding als zakelijke kosten aftrekbaar is? De kleding moet dan uitsluitend gedragen kunnen worden in het kader van de onderneming. Veel van onze vesten zijn ook geschikt om buiten werktijd te dragen. In dat geval kun je kiezen om het vest te voorzien van je logo of andere informatie. De bedrukking of borduring moet dan een minimaal oppervlakte hebben van 70cm2. Ook dan is de kleding 100% van de belasting aftrekbaar.

Vesten online bestellen

Heb je het perfecte vest gevonden? Bestel deze dan gemakkelijk en snel bij Werkkleding.nl! Wij snappen dat het af en toe lastig kan zijn om de juiste maat te vinden. In dat geval kun je altijd een kijkje nemen bij onze maattabellen. Hier staan de afmetingen en bijbehorende maten overzichtelijk voor jou op een rijtje. Zorg ervoor dat je je lichaam op de juiste manier opmeet, zodat je zeker weet dat je de goede maat bestelt. Mochten de artikelen toch niet helemaal passen, of is je bestelling niet naar wens? Dan kun je deze uiteraard binnen 14 dagen bij ons retourneren. Wij gaan er dan zo snel mogelijk mee aan de slag. Voor overige vragen en advies kun je altijd even contact opnemen met onze klantenservice. Door onze jarenlange ervaring met het verkopen van werkkleding weten wij precies wat kan en wat jij nodig hebt. Wij kijken daarom graag met je mee naar de mogelijkheden.