Werkhoodies

Een hoodie is een trui met capuchon. De truien die je in ons assortiment vindt, kunnen zowel tijdens als na werktijd gedragen worden. Je vind de hoodies is alle soorten, maten en kleuren. Ben je op zoek naar een goede hoodie? Bekijk dan ons gehele assortiment hieronder.

Producten 1-12 van 22

Dassy Hoodie Lunax
Incl. BTW € 70,06 € 57,90
Dassy Hi Vis Hoodie Evans
Incl. BTW € 89,78 € 74,20
Clique Active Hoodie Junior
Incl. BTW € 26,21 € 21,66
Clique Dames Hooded Sweater Oakdale
Incl. BTW € 41,96 € 34,68
Clique Sweater Oakdale
Incl. BTW € 41,96 € 34,68
Clique Dames Hoodie Classic
Incl. BTW € 36,78 € 30,40
Clique Hoodie Classic
Incl. BTW € 36,78 € 30,40
Clique Hoodie Basic flessengroen voorkant - werkkleding.nl
Incl. BTW € 24,71 € 20,42
Clique Hoodie Helix
Incl. BTW € 54,61 € 45,13
Clique Hoodie Active
Incl. BTW € 26,21 € 21,66
Clique Dames Hoodie Premium OC
Incl. BTW € 51,39 € 42,47
Clique Hoodie Premium OC
Incl. BTW € 51,39 € 42,47

Hoodies met verschillende eigenschappen

Een goede hoodie is een comfortabel kledingstuk. In het assortiment van Werkkleding.nl vind je zachte hoodies van hoge kwaliteit. De truien zijn gemaakt van een mix van mooie, kwalitatief goede stoffen. Ze zijn er speciaal voor gemaakt om jou in de wintermaanden een beetje extra warmte te geven. In ons assortiment vind je hoodies die je zichtbaarheid verhogen, of truien met verstevigde stukken.

Werkhoodie bedrukken of borduren

Om extra herkenbaarheid en karakter aan je hoodie te geven, kun je ervoor kiezen om deze te laten bedrukken of borduren. Bij Werkkleding.nl doe je dit voor een mooie prijs. Voor meer informatie over het bedrukken en borduren van Werkkleding kun je een kijkje nemen bij onze bedruk- en borduurservice. Wist je dat werkkleding als zakelijke kosten aftrekbaar is. De kleding moet dan uitsluitend gedragen kunnen worden in het kader van je onderneming. Wij snappen dat onze hoodies ook uitermate geschikt zijn om in je vrije tijd te dragen. In dat geval moet de kleding voorzien zijn van een beeldmerk dat verwijst naar de onderneming van minimaal 70cm2. Ook dan is de kleding volledig als zakelijke kosten van de belasting aftrekbaar.

Werkhoodie online bestellen

Heb je de hoodie gevonden die bij jou en de huisstijl van je bedrijf past? Bestel deze dan direct bij Werkkleding.nl. Ben je benieuwd hoe lang het ongeveer duurt voordat je jouw bestelling kunt verwachten? Neem dan een kijkje bij onze levertijd en bezorging. Hier hebben we de levertijden van al onze merken voor jou op een rijtje gezet. Voor het vinden van de juiste maat hebben wij de maattabellen van al onze merken overzichtelijk voor jou op een rijtje gezet. Bekijk deze voordat je de kleding aanschaft. Dat scheelt weer een retour. Mocht de kleding toch niet helemaal naar wens zijn, dan kun je de artikelen uiteraard binnen 30 dagen bij ons retourneren. Voor overige vragen en advies kun je altijd contact met ons opnemen. Wij kijken graag met je mee naar de mogelijkheden.