Dames werkschoenen

Bij Werkkleding.nl vind je een ruim assortiment aan werkschoenen speciaal voor dames. Hoge en lage werkschoenen, werk sneakers of een klassieke schoen met een hak, allemaal speciaal voor de smallere voet van de vrouw. Bekijk ons assortiment.

Producten 1-12 van 57

Emma Safety Footwear dameswerkschoenen Anouk D
Incl. BTW € 120,47 € 99,56
Emma Safety Footwear dameswerkschoenen Jess D
Incl. BTW € 106,33 € 87,88
Emma Safety Footwear dameswerkschoenen Jodie D
Incl. BTW € 112,77 € 93,20
Elten Werkschoen LANA black-red Low ESD O1
Incl. BTW € 106,95 € 88,39
Elten Werkschoen LINA white ESD OB
Incl. BTW € 63,95 € 52,85
Elten Werkschoen MIA white ESD OB
Incl. BTW € 64,95 € 53,68
Elten Werkschoen MIA black ESD OB
Incl. BTW € 64,95 € 53,68
Elten Werkschoen MADDIE grey Low ESD O1
Incl. BTW € 107,94 € 89,21
Elten Werkschoen MADDIE grey Easy ESD S1P
Incl. BTW € 108,95 € 90,04
Elten Werkschoen MADDIE grey Low ESD S1P
Incl. BTW € 108,95 € 90,04
Elten Werkschoen IMPULSE Lady BOA® aqua Low ESD S1P
Incl. BTW € 106,95 € 88,39
Elten Werkschoen IMPULSE Lady aqua Low ESD S1P
Incl. BTW € 98,95 € 81,78

Werkschoenen voor smallere voeten

In sommige bedrijven is het raadzaam - en in sommige gevallen zelfs verplicht - om veiligheidsschoenen te dragen. Ook dames hebben passende schoenen nodig. Een te grote schoen kan namelijk voor nog gevaarlijkere situaties zorgen. Daarom hebben wij bij Werkkleding.nl een ruim assortiment aan verschillende werkschoenen speciaal voor dames. De schoenen hebben een smaller model, waardoor ze goed om de voet heen passen. De schoenen in ons assortiment lopen van maat 34 tot en met maat 42. Iedereen kan dus een passende schoen vinden.

De beste kwaliteit

Voor alle verschillende situaties hebben wij dames veiligheidsschoenen. Alle schoenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en veiligheidsklassen. In ons assortiment vind je alleen de beste kwaliteit schoenen en kun je ervan uitgaan dat jou niks meer overkomt wanneer je onze veiligheidsschoenen draagt. De schoenen kunnen bestaan uit leer, nylon, polyurethaan of suède.

In ons assortiment vind je normale werkschoenen, maar ook lichtgewicht schoenen of zelfs zwaardere schoenen met stalen neus en extra tussenzool. Voor elke professional vind je in ons assortiment een passende schoen.

Zorg goed voor je voeten

Onze voeten verdienen goede zorg. Veel mensen denken bij werkschoenen “het is maar voor werk”, maar daar kun je je flink in vergissen. Waarschijnlijk loop je meer op je werkschoenen dan op je normale schoen, zeker als je een fulltime baan hebt. Zorg daarom dat je een stevige en comfortabele werkschoen aanschaft.

Modieus en veilig

Niet alleen de veiligheid, ook de uitstraling is voor dames belangrijk. De werkschoenen in ons assortiment hebben een modieus en subtiel design en je kunt ze krijgen in verschillende kleuren. Dit maakt het nog leuker voor jou en je personeel om op deze schoenen aan het werk te gaan. Bestel je schoenen snel op Werkkleding.nl.

Werkschoen normeringen

Niet alleen werkkleding, maar ook werkschoenen kunnen verschillende veiligheidsnormeringen hebben. Schoenen beschermen je bijvoorbeeld tegen beknellingen, scherpe en vallende voorwerpen, water en gevaarlijke stoffen. Meer over de normeringen wat deze inhouden kun je lezen bij onze veiligheidsnormeringen, onderaan de pagina vind je de uitleg over de schoenen.

Dames werkschoenen online bestellen

Heb je de perfecte schoen in de juiste maat gevonden? Bestel deze dan direct en eenvoudig op Werkkleding.nl. Wij zorgen dat de schoen zo snel mogelijk bij jou voor de deur staat. Ga voor veiligheid en kies een schoen die bij jou en je werkzaamheden past. Valt de schoen aan de grote kant of heb je erg smalle voeten waardoor de schoen niet past? Dan hebben wij in ons assortiment verschillende inlegzolen die je aan de werkschoen toe kunt voegen, zodat deze perfect past. De zolen zorgen ook voor extra steun en comfort, dus ook als de schoen goed past is een zooltje geen overbodige luxe. Heb je de schoen binnen en past deze niet helemaal naar wens? Dan kun je deze gemakkelijk binnen 14 dagen bij ons retourneren. Zodra je retour bij ons binnen is, zorgen wij dat het geld zo snel mogelijk bij jou terug komt. Voor overige vragen kun je altijd contact met ons opnemen, wij helpen je graag verder.