Dames werkpolo's

Werk je in een industriële werkomgeving, dan is het belangrijk dat ook je kleding dit aan kan. Bij Werkkleding.nl vind je daarom een ruim assortiment aan dames werkpolo’s. De polo’s hebben een mooie, getailleerde pasvorm, speciaal voor dames. Bekijk de verschillende merken als Tricorp en Santino in het assortiment hieronder.

Producten 1-12 van 35

Santino Dames Poloshirt Edinburgh voorkant - werkkleding.nl
Incl. BTW € 33,01 € 27,28
Santino Dames Poloshirt Tivoli voorkant - werkkleding.nl
Incl. BTW € 27,72 € 22,91
Santino Dames Poloshirt Monza
Incl. BTW € 27,95 € 23,10
Santino Dames Poloshirt Mojo
Incl. BTW € 29,55 € 24,42
Santino Dames Poloshirt Max
Incl. BTW € 21,16 € 17,49
Santino Dames Poloshirt Matt
Incl. BTW € 28,25 € 23,35
Santino Dames Poloshirt Lexington
Incl. BTW € 32,69 € 27,02
Santino Dames Poloshirt Leeds
Incl. BTW € 24,62 € 20,35
Santino Dames Poloshirt Charma
Incl. BTW € 18,83 € 15,56
Dassy Dames Werkpolo Traxion
Incl. BTW € 34,73 € 28,70
Dassy Dames Werkpolo Leon
Incl. BTW € 24,56 € 20,30
Clique Dames Polo Pittsford
Incl. BTW € 25,64 € 21,19

Speciaal voor dames

Voor de dames die op zoek zijn naar geschikte werkkleding hebben wij een ruim assortiment aan verschillende werkpolo’s. In ons assortiment vind je verschillende merken en stijlen, zodat er voor iedereen wat tussen zit. Een polo zorgt voor een combinatie van een formele, maar toch casual look. Het kledingstuk is comfortabel en licht van gewicht, waardoor het ideaal is om in te werken. Een goed passende polo is belangrijk, het zorgt voor een nette uitstraling en je kan niet zomaar ergens achter blijven hangen. Bekijk, om de juiste maat te bestellen, voordat je de polo aanschaft onze maattabellen. Hier staan de afmetingen en bijbehorende maten overzichtelijk weergegeven. Meet je lichaam op de juiste manier op, zodat je zeker weet dat je de juiste maat bestelt.

Werkpolo’s bedrukken

Bij Werkkleding.nl kun je je werkpolo gewoon laten bedrukken of borduren. Met het bedrukken of borduren van werkkleding ga je voor herkenbaarheid en professionaliteit. Je straalt karakter uit met een mooi embleem. Als bedrukking kun je kiezen voor je bedrijfslogo of andere informatie. Voor meer informatie kun je verder lezen bij onze pagina over bedrukken of borduren. Wist je dat werkkleding als zakelijke kosten aftrekbaar is. Je kleding moet dan voorzien zijn van een beeldmerk van minimaal 70cm2, in het kader van de onderneming. Heb je vragen of wil je graag een offerte ontvangen. Neem dan gerust contact met ons op. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat wel en niet kan. Wij kijken daarom graag met je mee naar de mogelijkheden.

Dames polo’s online bestellen

 Bij Werkkleding.nl bestel je je polo voor dames gemakkelijk en snel. Heb je de goede polo gevonden, dan kun je deze direct bij ons bestellen. Ben je benieuwd naar hoe lang het ongeveer duurt voordat je je artikelen kunt verwachten? Bekijk dan onze levertijd en bezorging. Hier kun je van al onze merken zien hoe lang de geschatte levertijd is. Mocht het langer duren, houden wij jou hiervan op de hoogte. Heb je je artikelen ontvangen, maar zijn deze niet helemaal naar wens? Geen probleem! Bij ons kun je je artikelen gemakkelijk binnen 14 dagen retourneren. Wij gaan er dan zo snel mogelijk mee aan de slag. Voor overige vragen en advies kun je altijd even contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder.