Werkkleding Zakelijk


5+ medewerkers? Vraag een offerte aan


Bestaat jouw bedrijf uit minstens 5 medewerkers? Dan vraag je bij ons eenvoudig een offerte aan voor hoogwaardige werkkleding, compleet met bedrukking of borduring.

Als grote zakelijke klant profiteer je van aantrekkelijke kortingen en het Kleding Management Systeem (KMS). Ons toegewijde team, met Coen als vaste contactpersoon, staat klaar om je te helpen bij al je vragen en bestellingen. Hij geeft je op locatie persoonlijk advies en kan desgewenst de kleding meenemen voor een passessie.Offerte aanvragen

EXTRA VOORDEEL OP JE ORDER


Met een werkkleding.nl Zakelijk account profiteer je van tot wel 20% korting op je bestelling. Je hoeft hier niets voor te doen!

Alle werkkleding t-shirts

OP REKENING BESTELLEN


Als bedrijf wil je graag achteraf betalen, en dat begrijpen wij! Kies daarom bij het afrekenen voor de optie ‘achteraf betalen’.

Alle werkkleding werkjassen

EIGEN INKOOPNUMMERS


Voeg je eigen inkoopreferentie toe aan de bestelling, zodat je artikelen altijd op de juiste plek terechtkomen. Dat is wel zo makkelijk!

Alle werkkleding werkbroeken
Tot 20% korting


Vanaf 5 medewerkers kom je in aanmerking voor een offerte en profiteer je van kortingen tot 20%. Voor grote zakelijke klanten bieden we stapelkorting aan op zowel de werkkleding als de bedrukkingen.

Deze kortingen helpen je kosten te besparen en tegelijkertijd te investeren in hoogwaardige, gepersonaliseerde werkkleding.
Log in op KMS


Je ontvangt je eigen inlog voor ons portaal. Binnen het Kleding Management Systeem (KMS) beheer je eenvoudig eerdere bestellingen en bestel je snel extra werkkleding met de juiste bedrukkingen.

Houd al je werkkleding overzichtelijk op één plek en bespaar tijd bij het beheren en bestellen van nieuwe uniformen. Ons KMS maakt het beheer van je werkkleding efficiënt en gemakkelijk.

Nieuwsgierig over het Kleding Management Systeem? Lees alles over ons Kleding Management Systeem (KMS)Bedrukken of borduren


Laat je werkkleding bedrukken voor een professionele uitstraling van je bedrijf. Kies uit logo's, teksten of slogans om je branding krachtig en duidelijk te communiceren.

Bedrukte kleding bevordert een sterke teamsfeer en zorgt ervoor dat je team direct herkenbaar is voor je klanten. Investeer in gepersonaliseerde werkkleding om je bedrijf op een representatieve manier te presenteren en de cohesie binnen je team te versterken.

Onze hoogwaardige bedrukkingsopties bieden duurzaamheid en een scherpe afwerking, zodat je kleding er altijd perfect uitziet. Of je nu kiest voor subtiele details of opvallende ontwerpen, bedrukte werkkleding helpt je om een blijvende indruk te maken en je professionaliteit te onderstrepen.

Voor meer informatie over borduren, bezoek onze borduren pagina en ontdek alle mogelijkheden.Coen Veenendaal Werkkleding


Kom in contact met CoenWord jij een van onze grote zakelijke klanten? Dan wordt Coen jouw vaste contactpersoon. Je kunt direct contact met hem opnemen of hij neemt na ontvangst van de offerte contact met jou op.

Met Coen plan je een afspraak op locatie, zodat hij je persoonlijk kan helpen. Natuurlijk ben je ook (op afspraak) welkom in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken, de werkkleding te bekijken en eventueel te passen.Offerte aanvragen


- of -


Bel Coen