Retourneren & annuleren


Ben je niet helemaal tevreden met je kleding? Geen zorgen! Je kunt je aankopen binnen 30 dagen retourneren. Houd er rekening mee dat eventuele retourkosten voor jouw eigen rekening zijn.


Uit milieubewuste overwegingen hebben we ervoor gekozen om geen fysiek retourformulier bij je bestelling te voegen. Je kunt eenvoudig een retour aanmelden via ons retourportaal. Na ontvangst van je aanvraag zullen we deze binnen 24 uur beoordelen. PostNL & DHL verzorgt de verzending van alle retouren.


Voor het aanmaken van een retourzending dien je het bestelnummer (beginnend met WK) te gebruiken en het e-mailadres waarmee de bestelling is geplaatst.Naar het retourportaal


PostNL Fristads


Overige informatie over je retourzending


Waar kan ik mijn bestelling retourneren?

Je kunt je retourorder inleveren bij elk PostNL- of DHL-punt. Zorg dat je je aankoop eerst hebt geregistreerd in ons retourportaal.


Wat is de status van mijn retouraanvraag?

Vanaf het moment dat je een retour aanmeldt, houden we je per e-mail op de hoogte. In al onze e-mails vind je een knop waarmee je online de status van je aanvraag of retour kunt zien.


Kan ik mijn bestelling ruilen?

Helaas is ruilen niet mogelijk. De snelste manier is om het ontvangen product retour te sturen en vervolgens online het gewenste product opnieuw te bestellen.


Wat zijn de retourkosten

De retourkosten via ons online retourportaal zijn vanaf € 6,99 (inclusief BTW) Nederland en € 10,50 (inclusief BTW) België. Mocht je de producten op eigen initiatief willen langsbrengen of terugsturen dan is dit geen probleem.


Hoe verzend ik mijn retour

Voor het vervoer van alle retourzendingen maken we gebruik van PostNL & DHL. Tijdens de registratie kun je selecteren via welke vervoerder je het pakket terugstuurt.


Retourbetaling

Na verwerking van de retourzending, ontvang je de terugbetaling binnen 5 werkdagen. Let op! Wij storten het aankoopbedrag terug via de oorspronkelijke betaalmethode.
Retourservices


Om het retourneren van een pakket zo simpel mogelijk te maken, bieden we de volgende diensten aan via ons retourportaal.


Vervoerder Land Type Gewicht Type Printless*
DHL NL DHLForYou Drop Off 23kgs Drop Off Ja
DHL NL DHLForYou Drop Off 23kgs Drop Off Nee
DHL BE DHLForYou Drop Off 23kgs Drop Off Nee
Post NL NL Smart Return Label 30kgs Drop Off Ja
Post NL NL Return Label 30kgs Drop Off Nee
Post NL BE Return Label 30kgs Drop Off Nee

* Bij Printless retourneren ontvang jij een unieke barcode die je op je mobiele telefoon kunt tonen bij een PostNL-kantoor of DHL-punt. De medewerker print dan het label voor je uit. Sticker op de doos en versturen maar.De retourvoorwaarden op een rijtje


Bij werkkleding.nl hanteren we een retourtermijn van 30 dagen. Je mag de producten thuis (of op de zaak) passen en bekijken. Als je besluit om een artikel terug te sturen, zorg er dan voor dat je het netjes verpakt zoals je het hebt ontvangen. Hieronder vind je de toepasselijke voorwaarden:


  • De producten zijn niet bedrukt of geborduurd;
  • De producten zijn in originele staat en verpakking inclusief aangehechte kaartjes of labels;
  • De producten die in de uitverkoop of Sales zijn.
  • Hygiëne artikelen zoals ondergoed waarvan de verzegeling na de levering is verbroken kunnen niet geretourneerd worden;
  • De kosten van het retourneren is vanaf € 6,99 (incl BTW) Nederland en € 10,50 (incl BTW) België als je gebruik maakt van ons verzendlabel. Mocht je de producten op eigen initiatief willen terugsturen is dit voor eigen rekening. Verstuur je retour naar: Workwear Professionals B.V. (Werkkleding.nl) Handelsweg 2, 3401ME IJsselstein