Santino

Voor hoge kwaliteit werkkleding heb je een ruime keuze bij het merk Santino. Ze bieden een breed aanbod aan werkshirts, truien, vesten en jassen aan. Met ruim 25 jaar aan ervaring in de productie en ontwikkeling van bovenkleding is Santino inmiddels een gevestigde naam. Maak je outfit compleet met een werkbroek en shop veilig dankzij het Webshop Keurmerk.

  • Voor premium bovenkleding
  • Ruim 25 jaar ervaring in werkkleding
  • OEKO-TEX standard 100 certificering

Producten 1-12 van 98

Santino Bodywarmer Bob
Incl. BTW € 52,24 € 43,17
Santino Bodywarmer Oslo
Incl. BTW € 62,61 € 51,74
Santino Fleecejack Bormio
Incl. BTW € 37,62 € 31,09
Santino Dames Fleecejack Bormio
Incl. BTW € 37,62 € 31,09
Santino Hooded Sweater Rens
Incl. BTW € 42,50 € 35,12
Santino Hooded Sweater Reno
Incl. BTW € 57,66 € 47,65
Santino Poloshirt Charma Aqua voorkant - werkkleding.nl
Incl. BTW € 18,83 € 15,56
Santino Dames Poloshirt Leeds
Incl. BTW € 24,62 € 20,35
Santino Poloshirt Lenn
Incl. BTW € 27,00 € 22,31
Santino Poloshirt Lisbon
Incl. BTW € 29,55 € 24,42
Santino Poloshirt London
Incl. BTW € 34,88 € 28,83
Santino Poloshirt Matt
Incl. BTW € 28,25 € 23,35

Over Santino

Santino is een merk dat zijn kernproduct omarmt en een allesomvattende ondersteuning biedt. Santino coördineert het complete traject van productontwikkeling tot levering met een toegewijd team van specialisten. Van innovatief design tot effectieve marketingstrategieën, ze beheersen elke stap in de keten.

Uitmuntende klantenservice

Het assortiment van Santino gaat verder dan hun specialiteit: het merk verrijkt jouw collectie met een verscheidenheid aan broeken en ondergoed om een complete werkoutfit te garanderen. Met een klantenservice die bekendstaat om haar no-nonsense, meertalige aanpak, staat Santino klaar om elke vraag snel en vriendelijk te beantwoorden. Hun uitgestrekte magazijn van 8980 m² zorgt ervoor dat de producten vrijwel altijd direct leverbaar zijn.

Innovatieve oplossingen

Santino streeft naar een vooruitstrevende benadering, met proactieve innovatie en duurzaamheid als kernwaarden. Ze zijn niet alleen toekomstgericht in hun productontwikkeling, maar ook in het bieden van logistieke oplossingen om jou volledig te ontzorgen. Kies je voor Santino, dan kies je voor een toekomstgerichte partner in werkkleding.

Duurzaam ondernemen bij Santino

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is geen vreemd concept voor Santino. Ze zetten zich in voor duurzame fabricageprocessen, het gebruik van verantwoorde grondstoffen en uitmuntende arbeidsvoorwaarden.

Amfori netwerk

Als trots lid van het Amfori netwerk omarmt Santino diens visie van een open en duurzame productieketen. Amfori zet zich in voor het bevorderen van menselijk welzijn, het beheer van natuurlijke hulpbronnen en de ondersteuning van wereldwijde eerlijke handel. Als deel van deze inzet is Santino verbonden aan het Amfori BSCI, dat zich wereldwijd inzet voor betere werkomstandigheden in de handelssector.

Materialen met een missie

Santino's toewijding aan veiligheid en gezondheid blijkt uit de OEKO-TEX standard 100 certificering op al hun kleding, een maatstaf die het gebruik van schadelijke stoffen minimaliseert. Deze standaard draagt bij aan ecologische duurzaamheid door de gezondheid van zowel de gebruiker als het milieu te beschermen.

Mensen en ethiek centraal

Santino werkt samen met fabrikanten in landen als Bangladesh, China, India, Turkije en Portugal, met een sterke toewijding aan internationale ethische normen. Een gedragscode waarborgt sinds 2007 dat alle zakenrelaties de internationale ethische normen naleven, een verbintenis die essentieel is voor alle fabrieken waar Santino zijn producten vervaardigt.

Collecties

Basislijn

Essentieel en tijdloos, dat is de Basislijn van Santino. De collectie biedt een uitgebreide maatrange van XXS tot 7XL en is verkrijgbaar in een rijke variëteit aan kleuren. Geschikt voor iedereen met modellen die zowel heren als dames passen.

2 Color

Voor een dynamische en energieke uitstraling biedt de 2 Color-lijn van Santino kledingstukken met een krachtig contrast. Deze lijn is de perfecte aanvulling op de basiscollectie en biedt eindeloze combinatiemogelijkheden door het consistente kleurgebruik. De iconische 2 Color-curve op de rug versterkt de eenheid binnen jouw team.

Eco

De Eco-Lijn van Santino combineert vertrouwde kwaliteit met een verantwoorde keuze. Gemaakt met natuurlijke en gerecyclede materialen zoals biologisch katoen, bamboe en garen van PET-flessen, kies je met deze lijn voor duurzaamheid en stijl.

Hivis

Voor werk waarbij zichtbaarheid cruciaal is, biedt de Hi-vis-lijn van Santino kleding die zowel veilig als comfortabel is. Alle veiligheidskleding biedt uv-bescherming, voldoet aan EN ISO normen en RWS voorschriften en designers ontwierpen deze met aandacht voor draagcomfort en praktische details.

Corporate Workwear

De Corporate collectie bestaat uit cardigans en pullovers, om te dragen over een blouse, overhemd, polo- of t-shirt. Combineer de Corporate Workwear met de andere collecties van Santino en maak je werkoutfit compleet. Perfect voor zowel op kantoor, klantbezoeken of op de werkplaats, waar veilige werkkleding een must is.

Advance

Santino Advance is de nieuwste collectie binnen het assortiment. Ben je op zoek naar werkkleding van extra hoge kwaliteit, die industrieel reinigbaar is volgens ISO 15797? Dan voldoet de Advance volledig aan jouw wensen. De kleding is zo geproduceerd dat het bestand is tegen krimp en slijtage, waardoor de werkkleding duurzamer en milieuvriendelijker is.

Voor meer informatie over de Santino collecties of andere vragen staan we bij Werkkleding.nl klaar om je te adviseren. Neem gerust contact met ons op. Ons team helpt je graag verder.

De essentie van Santino

Een kwart eeuw geleden legde Santino de familiale funderingen voor wat nu een toonaangevende internationale speler is in de bovenkledingsector. Met een deskundig team staat Santino garant voor stijlvolle, comfortabele kleding, compleet met een assortiment van ondergoed en broeken om elke outfit te perfectioneren. Gevestigd in Brabant, plaatst Santino klantenservice voorop en dat ervaar je. Kies voor Santino en je kiest voor topkwaliteit in bovenkleding.