Reflecterende werkjassen

Voor degenen die extra op moeten vallen tijdens hun werkzaamheden hebben wij een breed assortiment aan verschillende reflecterende jassen. In ons assortiment vind je jassen van topmerken zoals Snickers en Tricorp. Bekijk hieronder alle reflecterende werkjassen.

Producten 1-12 van 193

Ballyclare Werkjas James
Incl. BTW € 123,21 € 101,83
Hydrowear Multinorm Pilotjack Meppen voorkant - werkkleding.nl
Incl. BTW € 145,93 € 120,60
Hydrowear Multinorm RWS Parka Markelo
Incl. BTW € 159,72 € 132,00
Hydrowear RWS Regenjas Neer
Incl. BTW € 95,35 € 78,80
Hydrowear Multinorm Parka Matlock
Incl. BTW € 251,68 € 208,00
Hydrowear RWS Regenjack Boston
Incl. BTW € 114,89 € 94,95
Hydrowear Regenjack Boston
Incl. BTW € 114,89 € 94,95
Dassy Hi Vis Parka Atlantis
Incl. BTW € 114,95 € 95,00
Dassy Hi Vis Softshell Jas Malaga
Incl. BTW € 123,06 € 101,70
Dassy Hi Vis Parka Limasol
Incl. BTW € 153,67 € 127,00
Dassy Hi Vis Winterjas Lima
Incl. BTW € 136,73 € 113,00
Dassy Hi Vis Bodywarmer Bilbao
Incl. BTW € 77,68 € 64,20

Waarom een reflecterende jas?

De reflecterende jas, ook wel de hoge zichtbaarheidsjas, kun je herkennen aan de de opvallende kleuren en reflecterende strepen. De jas is bedoeld om ervoor te zorgen dat de drager voldoende opvalt tijdens zijn of haar werkzaamheden. Met een reflecterende jas weet je zeker dat collega’s en medeweggebruikers jou zien. Voor de regels met betrekking tot de kleur van de veiligheidskleding kun je onze blog lezen over veiligheidshesjes en regelgevingen.

Normeringen voor reflecterende werkjassen

Nu is duidelijk waarom een reflecterende of hoge zichtbaarheidsjas van toepassing is, maar welke normeringen gelden nou voor de kleding. De eisen voor reflecterende kleding kunnen voor twee normeringen gelden. De EN17353, die geldt medium risk situaties en de EN ISO 20471 die geldt voor verhoogde zichtbaarheid bij dag, schemer en nacht. Beiden hebben dus een andere functie. Aan de EN ISO 20471 zitten dan ook strengere regels verbonden dan de EN17353. Voor de uitleg over normeringen en de gestelde eisen aan de kleding kun je een kijkje nemen op onze normeringen informatiepagina.

Verschillende reflecterende jassen

Er zijn verschillende reflecterende jassen met ieder zijn eigen eigenschappen. Zo heb  je winterjassen, regenjassen, bodywarmers of softshell jassen. Een ding wat ze allemaal gemeen hebben is dat de jas zorgt voor verhoogde zichtbaarheid.

Reflecterende regenjassen

Voldoende opvallen is altijd belangrijk, maar met regen en slecht weer is het extra belangrijk dat je goed te zien bent. Het slechte weer vermindert het zicht en om dan ongelukken te voorkomen is het belangrijk dat je gezien wordt. In de reflecterende regenjassen van Werkkleding.nl weet je zeker dat je niet te missen bent.

Reflecterende winterjassen

Voor de koudere maanden hebben wij reflecterende winterjassen in ons assortiment. De jassen zijn voorzien van fluorescerend materiaal en reflecterende strepen. ‘s Winters wordt het laat licht en vroeg donker, om te zorgen dat je tijdens je vroege diensten toch goed te zien bent zijn deze jassen de ideale oplossing. Ook zijn de jassen goed gevoerd en is het werk in de koude buitenlucht geen probleem.

Reflecterende softshell jassen

Softshell jassen lenen zich perfect voor het tussenseizoen. De jassen zijn waterafstotend en winddicht en houden warmte goed vast. Dit maakt ze ideaal als tussenjas.

Online reflecterende kleding bestellen

Heb je een jas gevonden die bij je past? Wacht dan niet en bestel deze direct bij Werkkleding.nl! Wij doen ons best om te zorgen dat de jas zo snel mogelijk bij je is. Omdat wij leveren vanuit verschillende leveranciers kunnen de levertijden verschillen. Ben je benieuwd naar wanneer je je bestelling ongeveer kunt verwachten, neem dan een kijkje bij onze levertijd en bezorging. Hier vind je de levertijden van al onze merken op een rijtje. Mocht het langer duren, dan nemen wij contact met je op. Heb je de bestelling ontvangen maar is het niet wat je ervan verwacht had? Dan kun je deze gemakkelijk binnen 14 dagen bij ons retourneren. Wij gaan er dan zo snel mogelijk mee aan de slag. Voor overige vragen en advies kun je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder.