Werksweaters

Elke functie vraagt om een andere sweater of werkvest, daarom hebben wij bij Werkkleding.nl een groot assortiment aan sweaters en werkvesten. Of je nou een warme trui nodig hebt voor de wisselvallige dagen, je vindt het allemaal hieronder.

Producten 1-12 van 112

Santino Zipsweater Roswell+
Incl. BTW € 48,13 € 39,78
Dassy Sweater Basiel
Incl. BTW € 39,33 € 32,50
Dassy Sweater met Capuchon Indy
Incl. BTW € 59,29 € 49,00
Dassy Sweater Felix
Incl. BTW € 39,33 € 32,50
Dassy Dames Sweater Velox
Incl. BTW € 65,10 € 53,80
Dassy Sweater Velox
Incl. BTW € 65,10 € 53,80
Dassy Sweater Lionel
Incl. BTW € 33,15 € 27,40
Dassy Sweater Stellar
Incl. BTW € 56,75 € 46,90
Hydrowear Sweater Tegelen
Incl. BTW € 36,72 € 30,35
Hydrowear Sweater Tokio
Incl. BTW € 70,06 € 57,90
Hydrowear FR AST Sweater Mandal
Incl. BTW € 121,79 € 100,65
Havep Zipsweater 10076
Incl. BTW € 51,45 € 42,52

Comfortabel en representatief

Wil jij een lekker warme sweater om tijdens het werk te dragen? Dan ben je bij Werkkleding.nl aan het juiste adres. In ons ruime assortiment vind je truien van verschillende merken, kleuren en materialen. Zo zit er voor iedereen een geschikte trui bij.

Een goede werktrui moet comfortabel zitten, maar moet er ook representatief uit zien. In ons assortiment hebben we verschillende werktruien, je vindt dus altijd een trui naar jouw voorkeur.

Een trui kan zowel binnen als buiten gedragen worden. Binnen draag je vaak een sweater die er representatief uit ziet. Een goede sweater is ideaal om te dragen in het 3-lagensysteem. Het 3-lagensysteem is een manier van aankleden, zodat je optimaal warm blijft, en niet te veel transpireert. In het 3-lagen systeem zorgt de fleece ervoor dat er een warme luchtlaag gecreëerd wordt, waardoor je heerlijk warm blijft. Lees meer over het 3-lagensysteem in onze blog.

Ook binnen kan een sweater of hoodie heerlijk zijn om te dragen. In ons assortiment vind je verschillende werk truien en sweaters die je op de werkvloer kunt dragen, Bijvoorbeeld de Lyon sweater van Santino, deze is beschikbaar in verschillende kleuren.

Werkkleding van belasting aftrekbaar

Werkkleding is volledig als zakelijke kosten aftrekbaar. Onder werkkleding wordt dan verstaan “kleding die (bijna) uitsluitend op werk gedragen kan worden”. Mocht de werkkleding er zo uitzien dat deze ook geschikt is om buiten werktijd te dragen, - zoals onze sweaters en vesten - dan moet deze voorzien zijn van een beeldmerk van minimaal 70cm2. Alleen dan is de kleding als zakelijke kosten van de belasting aftrekbaar.

Sweater en vesten laten bedrukken 

Wil je je trui of vest bij Werkkleding.nl laten bedrukken of borduren? Dat kan bij Werkkleding.nl! Met het bedrukken of borduren van jouw trui, sweater of vest ga je voor net iets meer professionaliteit en uitstraling. Kies je voor borduren? Dan geef je een nog iets luxere look aan de kleding. Bedrukken en borduren doen we al vanaf 1 stuks! Voor meer informatie over onze bedruk -en borduurservice kun je een kijkje nemen op de informatiepagina. Mochten er nog vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Door onze ervaring weten we precies wat wel en niet kan en kijken we graag met je mee naar de mogelijkheden.

Sweater en vesten online bestellen

Bij Werkkleding.nl bestel je jouw sweater of vest gemakkelijk en snel. Heb je de sweater gevonden die bij jou past? Bekijk dan voor aankoop onze maattabellen. Het vinden van de juiste maat kan soms lastig zijn en daarom hebben we de maattabellen van al onze merken voor jou op een rijtje gezet. Bekijk goed hoe je je lichaam opmeet, zodat je zeker weet dat je de juiste maat bestelt. Mocht de kleding toch niet helemaal naar wens zijn, dan kun je een of meerdere artikelen bij ons binnen 14 dagen retourneren. Wij gaan er dan zo snel mogelijk mee aan de slag. Heb je nog vragen over ons assortiment of een andere dringende vraag? Neem gerust contact met ons op, wij voorzien je graag van advies.