Clique

Bij Clique vind je de perfecte balans tussen comfortabele kleding die blijvend in het assortiment te vinden is en frisse nieuwe items die inspelen op de huidige trends. In het assortiment vind je tijdloze items en trendy items. Bij Clique gaat het om kwaliteit. Kwaliteit die nodig is voor hard werk en intensief gebruik. De kledingstukken en accessoires hebben aantrekkelijke prijzen in het middensegment.

Producten 1-12 van 257

Clique T-shirt Basic
Incl. BTW € 6,90 € 5,70
Clique T-shirt Premium-T
Incl. BTW € 10,47 € 8,65
Clique Dames Polo Manhattan
Incl. BTW € 16,90 € 13,97
Clique Zipsweater Basic
Incl. BTW € 26,43 € 21,84
Clique Polo Manhattan
Incl. BTW € 16,90 € 13,97
Clique Softshell vest gevoerd
Incl. BTW € 60,69 € 50,16
Clique Hoodie Basic flessengroen voorkant - werkkleding.nl
Incl. BTW € 24,71 € 20,42
Clique Sweater Ronde hals turquoise voorkant - werkkleding.nl
Incl. BTW € 21,26 € 17,57
Clique Hoodie Classic
Incl. BTW € 36,78 € 30,40
Clique Polo Classic Lincoln
Incl. BTW € 18,68 € 15,44
Clique Softshell Hoodie rood voorkant - werkkleding.nl
Incl. BTW € 50,58 € 41,80
Clique Hoodie Full zip
Incl. BTW € 28,73 € 23,74

Het assortiment

Bij Clique vind je kleding in alle soorten, maten en kleuren. Het ruime assortiment geeft jou de mogelijkheid om de bedrijfsidentiteit te versterken. Met de ruime maatboog kun je zonder beperkingen maten kiezen en op die manier je gehele bedrijf aankleden met Clique voor een gezamenlijke look.

Collecties van Clique

Clique heeft een collectie die bestaat uit drie categorieën; Basic, Classic, Premium. De categorieën zeggen iets over de prijs en de uitstraling van de kleding in combinatie met de kwaliteit.

Basic

Kies je bij Clique voor Basic, dan kies je voor een kwalitatief goed artikel voor alledaags gebruik. De materialen zijn goed en de afwerking is prima, voor de prijs is de kleding van goede kwaliteit. De prijs ligt midden-laag en past goed bij de artikelen. In de Basic collectie vind je bij Werkkleding.nl vele verschillende artikelen. De kleding is te verkrijgen in tot wel 28 verschillende kleuren. Je kunt dus altijd de meest passende kleding bij jouw bedrijf bij Clique vinden.

Classic

In de Classic collectie zijn mooie artikelen te vinden met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. De items zijn van topkwaliteit, hebben een mooie pasvorm, een breed kleurenpalet, ruime maatboog met alle maten op voorraad en een snelle levering. Wat wil je nog meer? De Classic lijn is vergeleken met de andere twee lijnen midden-midden geprijsd. 

Premium

In de Premium collectie vind je artikelen met een luxe uitstraling. De items zijn stevig en van perfecte kwaliteit. Voor degene die op zoek is naar een luxere uitstraling is de Premium collectie een goede optie. De collectie valt op door het gebruik van zwaardere kwaliteit in combinatie met een mix van de beste materialen. De afwerking is goed en gedetailleerd. De prijs ligt dan ook iets hoger dan gemiddeld, maar dan heb je ook wat. Vergeleken met de andere collecties van Clique ligt deze prijs hoog-midden. Met de Premium-collectie kun je het beste uit de kleding en je huisstijl halen.

Bestel Clique direct!

Kortom met Clique laat je je gehele bedrijf er representatief uit zien voor een mooie prijs. Waar wacht je nog op? Bekijk en bestel het gehele assortiment op Werkkleding.nl. Ben je benieuwd naar de levertijd van Clique? Deze kun je vinden bij de levertijd en bezorging van al onze merken. Heb je besteld, maar zijn de artikelen toch niet helemaal naar wens? Dan kun je deze gemakkelijk binnen 14 dagen bij ons retourneren, wij gaan er dan zo snel mogelijk mee aan de slag. Voor overige vragen en advies kun je altijd contact met ons opnemen, wij helpen je graag verder.