Borduren

Bij Werkkleding.nl kun je niet alleen je kleding laten bedrukken, je kunt deze ook laten borduren. Met het borduren van jouw bedrijfslogo op de werkkleding ga je voor een luxe en duurzame uitstraling. Dit type embleem wordt op een duurzame manier vervaardigd.

 

Bij Werkkleding.nl maken we gebruik van onze eigen bedruk -en borduur afdeling. Deze afdeling draait al tientallen jaren succesvol mee in het borduren van professionele werkkleding.

 

Wij zullen echter altijd helder zijn over de verwachte leverdatum. De kosten voor inborduren of borduuremblemen zijn o.a. afhankelijk van het aantal, de grootte en het kleurgebruik. Meer weten over het bedrukken en borduren? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag verder!

 

Werkkleding als zakelijke kosten aftrekbaar

Wist je dat werkkleding tot 100% van de belasting aftrekbaar kan zijn?

Onder werkkleding verstaat men dan ‘kleding die je (bijna) uitsluitend kunt dragen in het kader van de onderneming’. Dit moet dan wel blijken uit de uiterlijke kenmerken van de werkkleding. Bijvoorbeeld een uniform of een overall.

 

Is de kleding ook geschikt om buiten jouw onderneming te dragen door de trendy uitstraling? Dan moet de kleding voorzien zijn van een beeldmerk met een oppervlakte van minimaal 70 cm². Dit beeldmerk moet verwijzen naar het bedrijf of de organisatie.

 

Wij kunnen al borduren vanaf 5 stuks. Vragen over borduren van de werkkleding voor jouw bedrijf of organisatie? Neem gerust contact met ons op voor het beste advies!

 

Plaatsing van bedrukkingen

Hieronder een aantal voorbeelden van het plaatsen van de bedrukkingen.

BorstborduringBorduring rugBorduring rechterschouder

 

Borduren rechterbeenBorduren rechterkontzak

Veelgestelde vragen borduren

 

Hoe een artikel laten borduren bij Werkkleding.nl? 

Bij Werkkleding.nl kun je je kleding eenvoudig laten bedrukken of borduren. Je kunt vrijblijvend een offerte aanvragen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

 

Is het mogelijk om voor de productie een voorbeeld te zien?

Ja, wij kunnen een sample opsturen. 

 

Is het mogelijk om een offerte aan te vragen? 

Je kunt bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen door een mail te sturen naar info@werkkleding.nl

 

Wanneer kies ik voor bedrukken en wanneer voor borduren? 

Voor advies over kiezen tussen bedrukken of borduren kun je altijd contact met ons opnemen. Wij denken graag met je mee!

 

Wat is de levertijd voor geborduurde artikelen? 

De levertijd van geborduurde artikelen is iets langer dan bedrukken. Het borduurproces kan anderhalf tot 2 weken in beslag nemen, exclusief verzending. 

 

Hoe werkt het aanleveren van een logo?

Je kunt voor het aanleveren van een logo een EPS-bestand van het logo mailen naar info@werkkleding.nl. Indien mogelijk ontvangen wij de PMS-kleuren. Wij gebruiken deze kleuren om bijpassende garen te kiezen. Op deze manier realiseren we een vergelijkbaar embleem.

 

Is er een minimale afmeting van een borduring? 

Er is geen minimale afmeting van de borduring. Kleding borduringen zijn van de belasting aftrekbaar, mits deze een oppervlakte hebben van minimaal 70 cm 2. 

 

Is er een minimale afname bij geborduurde artikelen? 

Nee, artikelen laten borduren kan bij Werkkleding.nl al vanaf 5 stuks. Indien je in de toekomst wilt nabestellen, kunnen wij 1 stuks borduren. Bij het borduren van werkkleding houden wij een staffel aan, dit betekent dat wij bij de aanschaf van werkkleding de bijhorende staffelprijs aanbieden. Houdt er dus rekening mee dat lage aantallen in verhouding een hogere prijs hebben. Voor meer informatie over borduren kun je gerust contact met ons opnemen. 

 

Kan ik ook een softshell borduren?

Ook softshells kun je bij ons laten borduren.