Instap werkschoenen

Wil je een paar werkschoenen die je gemakkelijk aan- en uittrekt? Dan zijn goede instap werkschoenen wellicht wat voor jou. Instappers zijn vooral handig wanneer je meerdere malen per dag je werkschoenen aan- en uittrekt. Bekijk hieronder het gehele assortiment van Werkkleding.nl.

Producten 1-12 van 21

Elten Werkschoen LINA white ESD OB
Incl. BTW € 63,95 € 52,85
Elten Werkschoen MIA white ESD OB
Incl. BTW € 64,95 € 53,68
Elten Werkschoen MIA black ESD OB
Incl. BTW € 64,95 € 53,68
Elten Werkschoen LEVY white ESD OB
Incl. BTW € 63,95 € 52,85
Elten Werkschoen MICHEL white ESD OB
Incl. BTW € 64,95 € 53,68
Elten Werkschoen MICHEL black ESD OB
Incl. BTW € 64,95 € 53,68
Emma Werkschoenen Venus XD S3
Incl. BTW € 97,37 € 80,47
Emma Werkschoenen Venus XD S2
Incl. BTW € 91,27 € 75,43
Emma Werkschoenen Venus D S3
Incl. BTW € 97,37 € 80,47
Emma Werkschoenen Venus D S2
Incl. BTW € 91,27 € 75,43
Emma Werkschoenen Vera XD
Incl. BTW € 94,72 € 78,28
Emma Werkschoenen Vera XD
Incl. BTW € 113,34 € 93,67
Pagina

Schoenen zonder veters

Moet jij je werkschoenen regelmatig aan en uittrekken tijdens het werken? Dan zijn instappers echt geschikt voor jou. In verschillende sectoren als de bouw of installatietechniek kan het voorkomen dat je meerdere keren per dag je schoen aan en uit moet doen. Telkens de veters strikken is onhandig en kost veel tijd. Werkschoenen zonder veters, instappers, zijn dan een goede oplossing. Instappers hebben vaak een laag model, maar in ons assortiment vind je ook een aantal hoge werkschoenen voor extra ondersteuning.

Veiligheidsnormeringen

Instappers zijn er met verschillende veiligheidsnormeringen. Een aantal instappers zijn S2 werkschoenen. Deze schoenen worden voornamelijk gebruikt in de voedselindustrie. De schoenen hebben een veiligheidsneus, zoals de meeste veiligheidsschoen, maar hebben geen tussenzool. Ze zijn dus niet geschikt in een werkomgeving waarin scherpe voorwerpen liggen.

Comfortabel

Dag in dag uit loop je op werkschoenen en daarom is het belangrijk dat deze comfortabel zit en geen pijn veroorzaakt. Een instap-schoen vormt zich perfect naar jouw voet. Doordat er elastiek aan de bovenkant zit, zal de schoen ontzettend comfortabel zitten. Heb je een hoge wreef, dan is deze schoen ideaal voor jou.

Instapschoenen online bestellen

Bij Werkkleding.nl bestel je je instappers gemakkelijk en snel. Heb je jouw perfecte schoen gevonden, dan kun je deze direct bij ons bestellen. Wij zorgen dat de schoen zo snel mogelijk bij jou is. Ben je benieuwd naar de geschatte levertijd, dan kun je kijken bij de levertijd en bezorging. Hier hebben we alle levertijden van onze merken voor jou op een rijtje gezet. Mocht het langer duren dan gepland, houden wij jou hiervan op de hoogte. Ben je niet tevreden over de schoen of past deze niet? Dan kun je je artikelen gemakkelijk binnen 14 dagen bij ons retourneren. Wij gaan er dan zo snel mogelijk voor jou mee aan de slag. Heb je overige vragen of wil je advies over een van onze werkschoenen, dan kun je gerust contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder.