Instap werkschoenen

Instap werkschoenen zijn ideaal voor diverse beroepen, waaronder in de medische sector, de bouw en de horeca. Ze zijn ontworpen voor hoog comfort op de werkvloer en bieden tegelijkertijd zekere bescherming. Met instap werkschoenen leg je gemakkelijk meerdere kilometers af. Met deze schoenen leg je gemakkelijk meerdere kilometers af en schakel je vlot tussen werkzaamheden door het gemak van het aan- en uittrekken.

  • Gemakkelijk & snel
  • Met stalen neuzen
  • Ontworpen voor optimaal draagcomfort

Producten 1-12 van 23

Bata Werkschoen ACT244 W S3 voorkant - werkkleding.nl
Incl. BTW € 100,59 € 83,13
Bata Werkschoen ACT245 W S3 voorkant - werkkleding.nl
Incl. BTW € 93,96 € 77,65
Elten Werkschoen LINA white ESD OB
Incl. BTW € 65,22 € 53,90
Elten Werkschoen MIA white ESD OB
Incl. BTW € 66,43 € 54,90
Elten Werkschoen MIA black ESD OB
Incl. BTW € 66,43 € 54,90
Elten Werkschoen LEVY white ESD OB
Incl. BTW € 65,22 € 53,90
Elten Werkschoen MICHEL white ESD OB
Incl. BTW € 66,43 € 54,90
Elten Werkschoen MICHEL black ESD OB
Incl. BTW € 66,43 € 54,90
Emma Werkschoenen Venus XD S3
Incl. BTW € 105,03 € 86,80
Emma Werkschoenen Venus XD S2
Incl. BTW € 98,49 € 81,40
Emma Werkschoenen Venus D S3
Incl. BTW € 105,03 € 86,80
Emma Werkschoenen Venus D S2
Incl. BTW € 98,49 € 81,40

Comfort & efficiëntie

Instap werkschoenen, ideaal voor wie vaak schoenen aan- en uittrekt, bieden een praktische oplossing in sectoren als bouw en installatietechniek. Deze schoenen elimineren het tijdrovende proces van veters strikken. Ons assortiment omvat zowel lage als hoge modellen voor extra ondersteuning. Verschillende veiligheidsnormen, zoals S2, maken ze geschikt voor de voedselindustrie, met een veiligheidsneus maar zonder tussenzool. Voor optimaal comfort zijn deze schoenen uitgerust met elastiek, ideaal voor mensen met een hoge wreef. Ze passen zich perfect aan je voet aan, essentieel voor dagelijks gebruik.

5 voordelen van instap werkschoenen

Instap werkschoenen bieden meerdere voordelen die ze onmisbaar maken in diverse werkomgevingen:

1.     Hoge wreef

Deze schoenen zijn ideaal voor mensen met een hoge wreef. Het instapmodel zorgt ervoor dat de schoenen comfortabel passen zonder te knellen, wat vaak een probleem is bij traditionele werkschoenen met veters.

2.     Werkschoenen zonder veters

Het ontbreken van veters verhoogt de veiligheid op de werkvloer. Dit ontwerp elimineert het risico van struikelen over losse veters, een veelvoorkomend ongeval in veel werkomgevingen.

3.     Brede voeten

Mensen met brede voeten profiteren enorm van instap werkschoenen. Ze bieden meer ruimte en comfort, wat drukpunten en ongemak vermindert, vooral tijdens lange werkdagen.

4.     Stalen neus

Instapmodellen bieden vaak, net als traditionele werkschoenen, een stalen neus. Deze functie is cruciaal voor bescherming tegen vallende voorwerpen of andere risico's die men in industriële of bouwomgevingen kan tegenkomen.

5.     Gemak en snelheid

Het grootste voordeel is misschien wel het gemak en de snelheid bij het aantrekken van de schoenen. Dit is vooral handig voor werknemers die vaak hun schoenen moeten aan- en uittrekken, of voor wie snel aan de slag moet in noodsituaties.

Beroepen

Instap werkschoenen zijn populair in diverse beroepen vanwege hun comfort en veiligheid.

Bouwsector

Werknemers in de bouw profiteren van de stevige bescherming en het gemak van instap werkschoenen. Vooral op bouwplaatsen waar veiligheid voorop staat, zijn schoenen met stalen neuzen essentieel.

Zorg

Artsen, verpleegkundigen en ander medisch personeel gebruiken vaak instap werkschoenen. Ze zijn gemakkelijk aan en uit te trekken, wat cruciaal is voor professionals die snel moeten reageren in noodsituaties.

Horeca

In de horeca, zoals in keukens en restaurants, zijn instap werkschoenen favoriet vanwege hun slipvaste zolen en het gemak waarmee ze kunnen worden schoongemaakt.

Productie en magazijnwerk

Werknemers in fabrieken en magazijnen kiezen vaak voor instap werkschoenen vanwege het comfort bij langdurig staan en de bescherming tegen vallende voorwerpen.

Landbouw en tuinbouw

In de landbouw en tuinbouw zijn instap werkschoenen handig omdat ze snel aan en uit te trekken zijn, wat handig is in modderige of vochtige omstandigheden.

Transport en logistiek

Chauffeurs en logistiek medewerkers dragen instap werkschoenen voor het gemak bij het veelvuldig in- en uitstappen van voertuigen.

Instap werkschoenen met normering

Instap werkschoenen met stalen neuzen combineren veiligheid en gemak. Ze bieden essentiële bescherming tegen vallende voorwerpen, cruciaal in industrieën zoals de bouw en productie. Het instapontwerp maakt ze ideaal voor snel aan- en uittrekken, wat tijd bespaart en het risico op struikelen over veters vermindert. Deze schoenen zijn perfect voor professionals die duurzaamheid en comfort vereisen, terwijl ze toch de hoogste veiligheidsstandaarden handhaven. Kortom, ze zijn een slimme keuze voor veilig en efficiënt werken.

Top 3 beste instap werkschoenen

3.     Emma Werkschoenen Metric D

Basic instap werkschoenen, waar je bij elk beroep comfortabel kilomters kunt maken. Deze instap werkschoenen zijn wel voorzien van een hiel, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken dat de schoenen onverwachts uit gaan. Desalniettemin blijft het een instapschoen en hoef je enkel je voet erin te schuiven, om de werkschoenen aan te trekken.

2.     Emma Werkschoenen Venus XD S3

Op zoek naar comfortabele werkschoenen, maar wil je niet dat deze opvallen? Dan zijn deze zwarte instap werkschoenen de oplossing. Je trekt ze gemakkelijk aan. Niemand zal merken dat je instapschoenen draagt. Voorzien van de S3-normering ben jij helemaal beschermd met een stalen neus, een roestvrijstalen tussenzool en een antistatische binnenzool.

1.     Elten Werkschoen MICHEL white ESD OB

Deze instap werkschoenen van Elten trek je gemakkelijk aan en zien er ook nog eens modieus uit. De kers op de taart is dit ook nog eens een van onze goedkoopste instap werkschoenen! Dankzij het klittenband is de hoogte van de wreef aan te passen. Dankzij de ESD inlegzool is de werkschoen ook geschikt voor in de medische sector.