Waterdichte werkjassen

Heb je een waterdichte werkjas nodig, dan ben je bij Werkkleding.nl aan het juiste adres. In ons assortiment vind je verschillende waterdichte jassen die geschikt zijn om in te werken. De jassen zijn ademend, comfortabel en waterdicht. Bekijk het gehele assortiment hieronder.

Producten 1-12 van 95

Hydrowear RWS FR AST Parka Norfolk
Incl. BTW € 104,50 € 86,36
Hydrowear FR AST Parka Nijkerk
Incl. BTW € 216,66 € 179,06
Hydrowear FR AST Parka Newton
Incl. BTW € 90,34 € 74,66
Hydrowear Multinorm Parka Morra
Incl. BTW € 205,77 € 170,06
Hydrowear Multinorm Jack Morpeth
Incl. BTW € 236,26 € 195,26
Hydrowear Multinorm Jack Morley
Incl. BTW € 252,60 € 208,76
Hydrowear Multinorm RWS Pilotjack Moers
Incl. BTW € 155,68 € 128,66
Hydrowear Multinorm Pilotjack Moers
Incl. BTW € 152,41 € 125,96
Hydrowear Multinorm Parka Miramas
Incl. BTW € 132,81 € 109,76
Hydrowear Multinorm Parka Milaan
Incl. BTW € 216,66 € 179,06
Hydrowear Multinorm RWS Jack Michigan
Incl. BTW € 270,02 € 223,16
Hydrowear Multinorm Pilotjack Meppen
Incl. BTW € 138,25 € 114,26

Droog in een waterdichte werkjas

Ben je vaak in de buitenlucht aan het werk, dan zul je vast wel eens helemaal nat zijn geregend. Een waterafstotende werkjas, zoals een softshell beschermt niet voldoende tegen harde regenbuien. Voor deze weersomstandigheden hebben wij speciale waterdichte werkjassen. Een waterdichte jas stoot niet alleen kleine druppels af, maar houdt je ook in de slechtste weersomstandigheden droog. Waterdichte werkjassen zijn er in verschillende soorten en maten. Bijvoorbeeld waterdichte pilot jassen, parka’s of waterdichte jassen met reflecterende details. Bij een waterdichte jas wordt materiaal gebruikt waar nauwelijks tot geen water doorheen dringt en worden de naden van de jas getaped. Op die manier kan ook daar geen water doorheen komen.

Normeringen van waterdichte jassen

De normeringen voor waterdichte werkjassen zijn hetzelfde als die van de gewone regenjassen. Namelijk de EN343, deze normering geeft aan of en in hoeverre de jas beschermt tegen het binnendringen van water. Daarentegen kunnen op waterdichte werkjassen nog meer normeringen van toepassing zijn. Bijvoorbeeld verhoogde zichtbaarheid, brandvertragende eigenschappen of bescherming tegen koude temperaturen. Ga voor het aanschaffen van je waterdichte werkjas na welke normeringen voor jou van toepassing zijn. Op die manier kun je de perfecte jas voor jou vinden. Ben je benieuwd welke normeringen er zijn en waar ze voor staan? Bekijk dan onze pagina normeringen en certificeringen. Hier vind je alle uitleg.

Betrouwbare waterdichte jassen

Het weer in Nederland is onvoorspelbaar en je kunt zomaar volledig natregenen. Daarom is het aan te raden een goede waterdichte werkjas bij Werkkleding.nl aan te schaffen. In ons assortiment vind je verschillende jassen waar je op kunt vertrouwen. Ze houden je droog en warm en zijn bovendien ontzettend comfortabel. Wat wil je nog meer. Veel regenjassen zijn gemaakt van materialen die niet goed ademen. Dit kan ervoor zorgen dat je ontzettend gaat zweten als je hard aan het werk bent. Met een jas van Werkkleding.nl gebeurt dit niet. Alle jassen met de EN343 normering kennen twee waarden, de mate van waterdichtheid en het ademende vermogen. Ben je benieuwd hoe dit precies in elkaar zit, bekijk dan onze blog over regenkleding. Bij de productspecificaties kun je vinden in welke klassen de jas valt.

Waterdichte werkjassen online bestellen

Bij Werkkleding.nl bestel je jouw waterdichte werkjas gemakkelijk en snel. Heb je de perfecte jas gevonden, maar twijfel je over de maat? Dan kun je altijd een kijkje nemen bij onze maattabellen. Hier vind je de maattabellen van al onze merken op een rijtje. Zorg ervoor dat je je lichaam op de juiste manier opmeet, zo weet je zeker dat je de juiste maat bestelt. Dat scheelt weer een retour. Mocht het artikel toch niet helemaal naar wens zijn, dan kun je deze gemakkelijk binnen 14 dagen bij ons retourneren. Wij gaan er dan zo snel mogelijk mee aan de slag. Voor overige vragen en advies kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder.