Fleece vesten

Met een goede fleece blijf je lekker warm bij koud weer. Bij Werkkleding.nl vind je fleecevesten voor werknemers en wandelaars met variërende mate van warmte. De fleecevesten uit ons assortiment zijn van hoge kwaliteit en geschikt voor een echte professional. Bekijk het gehele assortiment hier.

Producten 1-12 van 54

Hydrowear FR AST Fleece Wamel
Incl. BTW € 115,39 € 95,36
Hydrowear FR AST Fleece Macedonie
Incl. BTW € 146,97 € 121,46
Havep Fleecevest Multishield 50249
Incl. BTW € 145,83 € 120,52
Havep Fleecevest 50220
Incl. BTW € 59,88 € 49,49
Clique Dames Fleecejack Haines
Incl. BTW € 58,39 € 48,26
Clique Fleecejack Haines
Incl. BTW € 58,39 € 48,26
Clique Dames Micro Fleece Jacket
Incl. BTW € 20,12 € 16,63
Clique Micro Fleece Jack
Incl. BTW € 23,34 € 19,29
Clique Basic Polar Fleece Jack
Incl. BTW € 24,49 € 20,24
Clique Dames Fleecejack Custer
Incl. BTW € 62,99 € 52,06
Clique Fleecejack Custer
Incl. BTW € 62,99 € 52,06
Mascot Fleece capuchontrui met rits 22603-681
Incl. BTW € 91,90 € 75,95

Houd jezelf warm met een fleece vest

Fleece betekent in het Engels ‘vacht’ en dat is niet voor niks. Een fleece is een soort tweede vacht die je aantrekt, waarmee je zorgt dat je heerlijk warm blijft. Het fijne aan het materiaal is het ademend vermogen. Je zult het dus niet snel te warm krijgen. Daarbij komt dat het materiaal nauwelijks vocht opneemt, het is dus niet erg om er hard in te werken. Fleece kun je gemakkelijk wassen, let hierbij wel op de wasvoorschriften, en is zo droog. Ideaal om als werk- of outdoorkleding te gebruiken. Een nadeel aan het materiaal is dat het niet wind- en waterdicht is. Een fleecevest is dus niet geschikt als jas of als buitenste laag, maar is optimaal als tussenlaag.

Wat is fleece?

Fleece is ontwikkeld als lichtgewicht vervanger van wol en wordt vaak gemaakt van polyester. Fleece wordt gemaakt door rondom het basisweefsel van horizontaal en verticaal geweven draden aan beide kanten kleine lusjes te weven, de pool. Deze lusjes worden later opengesneden, ookwel geschoren, waardoor het zachte, pluizige materiaal ontstaat.
Niet alle fleece wordt op deze manier gemaakt. Er wordt gevarieerd met het scheren van de pool, een kant niet te scheren, of maar één kant te voorzien van een pool. Dat laatste noem je enkelzijdig fleece.

Fleece vest online bestellen

Bij Werkkelding.nl kun je je fleece vest online bestellen. Fleece heb je in verschillende soorten en maten. Ook de pasvorm kan uitmaken. Wil je een lekkere ruime pasvorm, zodat je heerlijk warm blijft als je stilzit? Of zoek je een vest dat beter aansluit en goed ademt? Beiden kun je vinden bij Werkkleding.nl. Voordat je overgaat op bestelling, ga na wanneer je de fleece draagt en waar jouw voorkeur ligt. Ben je benieuwd hoe lang het duurt voordat je jouw bestelling kunt verwachten? Bekijk dan onze levertijd en bezorging, hier staan de levertijden van al onze merken voor jou op een rijtje. Heb je je bestelling ontvangen, maar ben je niet tevreden? Dan kun je je artikelen gemakkelijk binnen 14 dagen bij ons retourneren. Wij gaan er dan zo snel mogelijk mee aan de slag. Voor overige vragen en advies kun je altijd contact opnemen. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat jij nodig hebt. Wij kijken daarom graag met je mee naar de mogelijkheden.