S3 werkschoenen

Ben je op zoek naar veilige werkschoenen, dan zit je altijd goed met S3 werkschoenen. Deze werkschoenen zijn voorzien van een stalen neus, bieden volledige waterbestendigheid én beschermen je voeten tegen scherpe objecten of statische ontlading. Kies voor een veter-, rits- of klittenbandsluiting. Maak je outfit compleet en shop veilig danzij het Webshop Keurmerk!

  • Stalen neus, waterbestendig & ESD
  • Webshop Keurmerk
  • Met veter-, rits- of klittenbandsluiting

Producten 1-12 van 441

Emma Werkschoenen Crossforce Fly Low D
Incl. BTW € 131,53 € 108,70
Emma Werkschoenen Crossforce X Low D
Incl. BTW € 146,41 € 121,00
Emma Werkschoenen Crossforce Fly High D
Incl. BTW € 140,12 € 115,80
Emma Werkschoenen Crossforce X High D
Incl. BTW € 155,00 € 128,10
Emma Werkschoenen Lukas D
Incl. BTW € 116,04 € 95,90
Emma Werkschoenen Venus D S3
Incl. BTW € 105,03 € 86,80
Emma Werkschoenen Clay D
Incl. BTW € 134,43 € 111,10
Emma Werkschoenen Billy D
Incl. BTW € 128,26 € 106,00
Emma Werkschoenen Ranger D
Incl. BTW € 135,28 € 111,80
Emma Werkschoenen Clyde D
Incl. BTW € 142,05 € 117,40
Emma Werkschoenen Lukas XD
Incl. BTW € 116,04 € 95,90
Emma Werkschoenen Nestor D
Incl. BTW € 124,63 € 103,00

Wat houdt de S-normering in?

De S-normering staat voor meer dan basisveiligheid: het symboliseert een strenge kwaliteitsstandaard. Werkkleding.nl biedt werkschoenen die niet alleen voldoen aan de EN345-normering maar ook aan diverse S-codes, waaronder S3 werkschoenen. Het begrip 'S' vertegenwoordigt 'Safety,' wat betekent dat elke schoen een veiligheidsneus heeft. Deze is getest op een impact tot 200 joule. Maak een verantwoorde keuze voor je veiligheid. Onze schoenen garanderen topkwaliteit en optimale bescherming.

Schoenen met een S3-normering

S3 werkschoenen hebben een robuuste veiligheidsneus die tegen een impact van 200 joule kan. Ze neutraliseren statische lading, dempen schokken in de hak en bevatten een anti-perforatie tussenzool tegen scherpe objecten. Bovendien, zijn ze waterbestendig, ideaal voor vochtige werkomgevingen of onvoorspelbare weersomstandigheden. De S3-schoen is de meest verkochte werkschoen.

Top 3 beste S3 werkschoenen

Jori, Lowa, Emmen en Elten domineren de markt als het om S3 werkschoenen gaat.

1.      Jori Werkschoenen TEX Low ESD S3

Deze Jori’s combineren comfort met topklasse veiligheid. Een no-nonsense S3 werkschoen, die er sportief uit ziet en zo door kan gaan voor een normale sneaker. Voorzien van een ESD inlegzool en een stalen neus. Mede dankzij het prachtige model, verdient deze schoen de eerste plek!

2.      Lowa Werkschoenen SEEKER Work LX Pro GTX S3 CI

Voor wie zwaarder werk doet, zijn deze Lowa’s de ultieme keuze dankzij de robuuste bouw. Dankzij het hoge model zijn je enkels ook beschermd.  De buitenlaag is afgewerkt met geïmpregneerd (suède) rundleder.

3.      Elten Werkschoenen MASON Pro Low ESD S3 Typ 2

Deze Elten S3 werkschoenen maken indruk met het lichtgewicht design zonder in te leveren op bescherming. Deze werkschoenen zien er strak uit, dankzij de rundlederen afwerking. Voorzien van een stalen neus en stalen, ESD inlegzool. Dit model is zowel geschikt voor mannen als vrouwen.

Elk van deze modellen voldoet aan de strengste veiligheidseisen, zodat jij je volledig op je werk kunt focussen.

Keuzetabel normeringen

Weet je niet zeker of je een S1, S2 of S3 normering nodig hebt? Bekijk onderstaande tabel en ontdek welke normering het best past bij jouw branche.

Sector S1 S2 S3
Bouw    
Industrie
Logistiek  
Zorg    
Horeca    
Landbouw  

S3 veiligheidsschoenen online bestellen

Kies voor zekerheid en bestel je S3 veiligheidsschoenen direct op Werkkleding.nl. Je bent uitgerust voor elke uitdaging en stapt vol vertrouwen je werkdag binnen. Past de schoen niet zoals verwacht? Geen probleem, stuur hem binnen 14 dagen terug. Heb je aanvullende vragen of behoefte aan persoonlijk advies? Neem contact met ons op via 030 – 212 30 99.

Wat houdt S3 in bij werkschoenen?

S3 in werkschoenen staat voor een hoge veiligheidsnorm. Deze schoenen bieden alles wat S1 en S2 werkschoenen leveren, maar voegen daar een penetratiebestendige tussenzool aan toe. Deze tussenzool beschermt je voeten tegen scherpe objecten op de grond. Daarnaast zijn S3 werkschoenen waterafstotend en ademen ze goed. Of je nu in de bouw werkt of in een magazijn, met S3 schoenen ga je altijd veilig en comfortabel je werkdag door.

Wat is S1, S2 en S3?

S1, S2 en S3 classificeren de verschillende veiligheidsniveaus van werkschoenen. S1 schoenen bieden basisveiligheid: een stalen neus en antistatische zool – ideaal voor droge omstandigheden. S2 schoenen hebben dezelfde eigenschappen als S1, maar zijn ook waterafstotend. Ze zijn uitstekend geschikt voor werkplekken waar je in contact komt met water of andere vloeistoffen. S3 schoenen bieden alle voordelen van S1 en S2, maar voegen daar een penetratiebestendige tussenzool aan toe.

Wat is het verschil tussen S1 en S3 werkschoenen?

S1 en S3 werkschoenen lijken op elkaar maar kennen essentiële verschillen. Beide types hebben een stalen neus en antistatische eigenschappen. Echter, S3 beschikken ook over een penetratiebestendige tussenzool. Dit biedt extra bescherming tegen scherpe objecten, chemische stoffen en extreme temperaturen. Bij Werkkleding.nl vind je een breed assortiment aan S3 schoenen voor maximale veiligheid.

Wat is een nadeel aan een S3 werkschoen?

Hoewel S3 werkschoenen optimale veiligheid bieden, hebben ze ook een nadeel: ze zijn vaak zwaarder en minder flexibel dan hun S1 en S2 tegenhangers. De stalen of composiet tussenzool en andere versterkte onderdelen maken de schoen robuuster, maar kunnen inleveren op comfort tijdens langdurig gebruik. Als je veel moet lopen of bukken tijdens je werk, kan dit een aandachtspunt zijn.