Havep

Havep is een van de Nederlandse marktleiders op het gebied van werkkleding. Met ruim 150 jaar aan ervaring hebben ze inmiddels meerdere collecties ontwikkeld, die gericht zijn op duurzame bedrijfskleding, die niet alleen stevig en beschermend is, maar bovenal milieuvriendelijk geproduceerd. Maak je bestelling compleet en shop veilig dankzij het Webshop Keurmerk.

  • Ruim 150 jaar aan ervaring in werkkleding
  • Een pionier van milieuvriendelijke werkkleding
  • Veilig shoppen met Webshop Keurmerk

Producten 1-12 van 156

Havep Werkbroek 8597
Incl. BTW € 66,77 € 55,18
Havep Werkbroek 80229 charcoal voorkant - werkkleding.nl
Incl. BTW € 86,12 € 71,17
Havep Parka 50171 indigo blauw voorkant - werkkleding.nl
Incl. BTW € 152,91 € 126,37
Havep Lange jas/Stofjas 4023
Incl. BTW € 40,10 € 33,14
Havep Overall 2136 rood voorkant - werkkleding.nl
Incl. BTW € 59,01 € 48,77
Havep Overall 2096
Incl. BTW € 54,40 € 44,96
Havep Amerikaanse overall-Bretelbroek 2098
Incl. BTW € 48,63 € 40,19
Havep Amerikaanse overall-Bretelbroek 20195 voorkant - werkkleding.nl
Incl. BTW € 100,59 € 83,13
Havep Werkbroek 8775
Incl. BTW € 80,44 € 66,48
Havep Werkbroek 80340
Incl. BTW € 100,88 € 83,37
Havep Werkjas 3256 marine voorkant - werkkleding.nl
Incl. BTW € 92,81 € 76,70
Havep Werkjas 50285
Incl. BTW € 117,15 € 96,82

Het verhaal achter Havep

Vanaf zijn oprichting in 1865 door Hendrik van Puijenbroek, heeft het bedrijf een indrukwekkende groei doorgemaakt. Het begon allemaal in Goirle en verplaatste later naar Tilburg. De onderneming wist zelfs wereldoorlogen te overleven en ging niet alleen nationaal, maar ook internationaal. Een mijlpaal was 1959, toen een eigen spinnerij in Tilburg werd geopend. Dit zorgde ervoor dat het bedrijf de hele productieketen kon controleren, van spinnen en weven tot afwerking.

Pionieren in verantwoord ondernemen

In 2004 zette Havep een belangrijke stap op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen door de oprichting van de Fair Wear Foundation. Dit initiatief focust op verbetering van arbeidsvoorwaarden in de textielindustrie. Ze lieten hun Macedonische atelier auditeren door de FWF in 2014 en behaalden in 2021 de prestigieuze FWF-leiderstitel. Als kroon op hun duurzaamheidsinspanningen lanceerden ze in 2012 de circulaire HAVEP REWORK-collectie.

Van erfgoed naar duurzaam kantoor

In april 2022 nam Havep zijn intrek in een gloednieuw hoofdkantoor, slechts 200 meter van de oude locatie in Goirle. Dit markeert een belangrijke overgang in de 157-jarige geschiedenis van het bedrijf. Het futuristische gebouw, ontworpen door architect Paul de Ruiter, staat symbool voor de combinatie van Havep's rijke verleden en ambitieuze toekomstplannen.

Een duurzaam nieuw pand in Goirle  

Het nieuwe kantoor is het meest circulaire utiliteitsgebouw in de Benelux. Van de zonneluifel gemaakt uit gerecyclede onderdelen van het oude Havep gebouw tot de 1100 Iroko planken afkomstig uit de monumentale Tripolis gebouwen in Amsterdam. Het gebouw is volledig energieneutraal dankzij het gebruik van biobased materialen, 1600 zonnepanelen en warmtepompen. Zelfs het meubilair en de magazijnstellingen zijn gerecycled, wat het gebouw niet alleen flexibel maar ook toekomstbestendig maakt.

Populair van Havep

Havep werkbroeken

Havep werkbroeken zijn ontworpen voor optimale prestaties op de werkvloer. Ze combineren comfort met functionaliteit en zijn beschikbaar in diverse modellen en materialen. Of je nu in de bouw, logistiek of industrie werkt, deze broeken zijn uitgerust met handige opbergmogelijkheden en voldoen aan de veiligheidsnormen. Ze ondersteunen je in elke beweging en houden je gedurende de hele dag comfortabel.

Havep overalls

Van bescherming tegen chemicaliën tot hittebestendigheid: Havep overalls bieden een all-in-one oplossing voor diverse werkplekken. Ze zijn ontworpen met het oog op veiligheid, gebruiksgemak en comfort. Voorzien van verschillende zakken en opties voor het opbergen van gereedschap, maken deze overalls je werkzaamheden efficiënter. Ze zijn duurzaam en voldoen aan de noodzakelijke veiligheidsvoorschriften.

Havep werkjassen

Havep werkjassen houden je beschermd tegen de elementen, of je nu buiten of binnen werkt. Ze bieden bescherming tegen kou, regen en wind, maar zijn tegelijkertijd ademend en comfortabel. De jassen zijn uitgerust met diverse zakken voor het opbergen van essentiële items en zijn gemaakt van robuuste, duurzame materialen. Ze kunnen eenvoudig worden aangepast aan individuele eisen en zijn geschikt voor talloze sectoren.

Havep collecties

Bij Havep wordt onderscheid gemaakt tussen twee soorten werkkleding. De normale collectie, Havep Workwear, en de collectie met beschermende kleding: Protective Wear. De naam zegt het eigenlijk al, een collectie voor een normale werkdag en de Protective Collectie voor de werkzaamheden waarbij je net wat meer bescherming nodig hebt.

Havep Workwear

Havep Basics

Een moderne klassieker. De Havep basis collectie is leverbaar in verschillende kleuren en maten. De collectie levert constante kwaliteit. Kleding uit deze collectie is duurzaam en heeft een lange levensduur door de hoogwaardige kwaliteit.

Havep Attitude

Bij het ontwerpen van Havep Attitude hebben de ontwerpers zich laten inspireren door situaties in de praktijk. De collectie zit dan ook niet alleen vol met handige details die jouw werkdag niet alleen aangenamer maken, maar die jou ook nog eens dat kleine beetje extra bescherming bieden.

Een bijzonder item uit de collectie is de Attitude Jeans. Deze ijzersterke jean is gemaakt van 66% gerecycled katoen. De jean is verkrijgbaar in een mannen- en vrouwenmodel een heeft een greenchoice-label, het is dus ook nog eens een duurzame keuze.

Havep Shift

De Havep Shift collectie draag je met een goed gevoel. Voor het maken van de collectie wordt een duurzaam doek gebruikt met de bluesign-certificering. Deze houdt in dat:

  • Er bij de productie van jouw kleding (zoals bij dit Jack) geen schadelijke of kankerverwekkende stoffen zijn gebruikt.
  • Het bedrijf op duurzame wijze omgaat met haar water- en energieverbruik; zich inzet voor betere luchtkwaliteit en een duurzaamheidsplan heeft.
  • De kleding geproduceerd wordt met goede, veilige en hygiënische arbeidsomstandigheden.

Naast het bluesign label heeft het merendeel van de collectie het Havep Greenchoice-label. Dit houdt in dat de kleding is gemaakt van een duurzame en recyclebare stof.

Havep Protective Wear

Havep High visibility+

De High Visibility+ collectie van Havep zorgt ervoor dat je altijd zichtbaar en veilig bent, zelfs onder slechte lichtomstandigheden of in risicovolle omgevingen. De kledingstukken in deze lijn zijn voorzien van opvallende, fluorescerende kleuren en reflecterende strips. Het ontwerp voldoet aan alle relevante normen voor hoge zichtbaarheid. Werk je langs de weg, op een luchthaven of in de bouw? Dan biedt deze collectie je de noodzakelijke bescherming en zichtbaarheid.

Havep 5Safety collectie

Met de Havep 5Safety collectie ben je verzekerd van bescherming door veelvoorkomende normeringen. Met deze uitgebreide certificeringen is de kleding inzetbaar voor diverse werkzaamheden en kun je makkelijk veilig aan het werk. Naast de benodigde normen is de High Visibility+ kleding ontzettend comfortabel om in te werken.

Havep 5Safety Image+ collectie

Deze sterke genormeerde werkkleding beschermt tegen alle risico’s op de werkvloer. De Havep 5Safety Image + collectie is een opvallende lijn. De kleding zorgt voor een sterk imago door de sportieve uitstraling. De lijn is vlamvertragend, antistatisch en biedt bescherming bij lassen, thermische gevaren en vloeibare chemicaliën.

Havep Force

Havep Force is veelzijdig inzetbaar. Alle artikelen voldoen aan de 4 meest vereiste veiligheidsnormen. De collectie is door de verschillende normeringen in combinatie met hoog draagcomfort inzetbaar voor de meest uiteenlopende situaties.

De collectie was eerder bekend als de Havep 4Safety collectie. Havep is continu bezig met het verbeteren en innoveren van de collecties. De Havep 4Safety collectie is daarom omgetoverd tot de Havep Force Collectie, deze sluit perfect aan bij de Havep Force+.

Havep Force+

De Havep Force + is een aanvulling op de reguliere Force lijn. De lijn is ontworpen met het oog op uitdagingen in de metaalindustrie. De twee lijnen gaan perfect samen en zijn samen te combineren voor het beste draagcomfort.

Havep Multiprotector+

Deze lijn combineert geavanceerde materialen met de nieuwste technologieën om te voldoen aan strenge veiligheidseisen. Van antislipzolen tot vuur- en snijbestendige stoffen, elk element draagt bij aan de veiligheid en het comfort van de drager. Vooral geschikt voor risicovolle industrieën, garandeert de Multiprotector+ collectie dat je de dag doorkomt zonder zorgen over letsel.

Top 3 beste Havep werkbroeken

  1. Havep Werkbroek 8730

Dit is bij uitstek de beste werkbroek binnen ons assortiment van het merk Havep. De werkbroek is voorzien van kniezakken, (afneembare) gereedschapszakken, een riem en reflecterende elementen. De werkbroek is beschikbaar in 3 verschillende kleuren: koolgrijs, indigoblauw en zwart.

  1. Havep Werkbroek 80183

Een ietwat luxere variant dan de 8730. Deze werkbroek is tevens voorzien van kniezakken en diverse opbergmogelijkheden. De werkbroek is met name ontwikkeld voor de glaszetters en daarom voorzien van bovenbeenversterking. Een prachtige werkbroek in regular fit.

  1. Havep Werkbroek 8402

Een basic werkbroek met een regular fit. Ook deze werkbroek is voorzien van kniezakken. Het heeft een elastiek in de rug voor een perfecte pasvorm. Beschikbaar in de kleuren blauw, groen en zwart. Een scherp geprijsd basismodel, geschikt voor elk beroep.

Wat onderscheidt Havep van andere werkkledingmerken?

Havep onderscheidt zich door het leveren van werkkleding die zowel comfortabel als veilig is, geschikt voor diverse sectoren. Waar andere merken vaak focussen op één aspect, biedt Havep een gebalanceerde mix. Daarnaast toont het bedrijf een sterke inzet voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen, met gebruik van recyclebare en bio-based materialen. Deze unieke combinatie maakt Havep tot een voorkeursmerk voor professionals die waarde hechten aan comfort, veiligheid en duurzaamheid.

Waar vind ik de Havep maattabellen?

Het gemakkelijkst is om naar het gewenste product te gaan, dan zie je daarbij de desbetreffende maattabellen. Houd een meetlint bij de hand en meet jouw maten op om tot de juiste maat te komen. Val je tussen twee maten in? Dan adviseren we je de grotere maat te kiezen, voor meer comfort tijdens je werkzaamheden. Met een iets grotere maat, kan je gemakkelijker hurken, draaien of op je knieën werken.