Havep

Kleding kan je dag maken of breken. Met Havep heb je uitstraling, comfort, veiligheid en persoonlijke service op topniveau. Havep heeft verschillende collecties voor alle werkzaamheden, van basis tot multinorm. Dat is kwaliteit én een lekker gevoel. Havep bedrijfskleding is van hoogwaardige kwaliteit en voldoet aan de veiligheidsnormen die jij nodig hebt. Bekijk hier de gehele collectie.

Producten 1-12 van 160

Havep Werkbroek 8597
Incl. BTW € 66,77 € 55,18
Havep Werkbroek 80229 charcoal voorkant - werkkleding.nl
Incl. BTW € 86,12 € 71,17
Havep Parka 50171 indigo blauw voorkant - werkkleding.nl
Incl. BTW € 152,91 € 126,37
Havep Lange jas/Stofjas 4023
Incl. BTW € 40,10 € 33,14
Havep Overall 2136 rood voorkant - werkkleding.nl
Incl. BTW € 59,01 € 48,77
Havep Overall 2096
Incl. BTW € 54,40 € 44,96
Havep Amerikaanse overall-Bretelbroek 2098
Incl. BTW € 48,63 € 40,19
Havep Amerikaanse overall-Bretelbroek 20195
Incl. BTW € 93,94 € 77,64
Havep Werkbroek 8775
Incl. BTW € 80,44 € 66,48
Havep Werkbroek 80340
Incl. BTW € 100,88 € 83,37
Havep Werkjas 3256 marine voorkant - werkkleding.nl
Incl. BTW € 92,81 € 76,70
Havep Werkjas 50285
Incl. BTW € 117,15 € 96,82

De geschiedenis van Havep

In 1865 richtte Hendrik van Puijenbroek de firma H. van Puijenbroek op. Het bedrijf groeit enorm en al snel verhuist de weverij van Goirle naar Tilburg. De groei zet door tot de eerste wereldoorlog roet in het eten gooit. De laatste twee jaar van de oorlog komt de productie bijna stil te liggen.

Na de Eerste en Tweede Wereldoorlog opent Van Puijenbroek in 1959 een spinnerij in Tilburg. Dit maakt dat ze de volledige productieketen - spinnen, weven, veredelen en confectioneren - in eigen hand hebben. Het bedrijf breidt zich al snel uit naar het buitenland. In 2004 richt Havep de Fair Wear Foundation op. Hier ligt de nadruk op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Samen met FWF is Van Puijenbroek bezig om arbeidsomstandigheden voor productiemedewerkers in de kledingindustrie te verbeteren. In 2014 wordt het atelier in Macedonië voor het eerst onderworpen aan een audit van de FWF.

Het atelier wordt beoordeeld als een voorbeeld atelier voor de confectie-industrie. In 2021 behaalt Havep zelfs de leader titel in de FWF foundation, iets om trots op te zijn. Een ander initiatief op het gebied van duurzaamheid is het lanceren van de circulaire HAVEP REWORK collectie in 2012. 

Duurzaam Havep

In 2022 heeft Havep zijn intrek genomen in een volledig nieuw, duurzaam hoofdkantoor. Na 157 jaar verhuisd Havep in april 2022 van een industrieel erfgoed locatie naar een uniek en toekomstgericht gebouw. De nieuwe locatie ligt slechts op 200 meter afstand van de oude en markeren de toekomst en geschiedenis van HAVEP in Goirle. 

Naar ontwerp van architect Paul de Ruiter is hier het meest circulaire utiliteitsgebouw van de Benelux gerealiseerd. Zo bestaat de zonneluifel uit gerecyclede constructiedelen van het oude HAVEP gebouw en de 1100 houten Iroko planken op de gevel zijn afkomstig uit een ander bijzonder gebouw: de monumentale Tripolis gebouwen op de Amsterdamse Zuidas. 

De overige materialen zijn voornamelijk biobased en recyclebaar. Zo is de houten draagconstructie volledig demontabel. Door de toepassing van vlas als isolatie bron, het gebruik van 1200 bestaande en 400 nieuwe zonnepanelen en warmtepompen, is het gebouw volledig energieneutraal. Ook bij de inrichting is gebruik gemaakt van gerecyclede materialen. In het nieuwe magazijn worden de bestaande stellingen gebruikt, ook het meubilair en de lampen zijn deels meegenomen. 

Het nieuwe bedrijfsgebouw is flexibel in gebruik. De vorm van het gebouw, de constructie en het isolatiesysteem zijn zo ontworpen dat er in de toekomst gemakkelijk veranderingen in het gebouw kunnen worden aangebracht zonder dat er delen gesloopt hoeven te worden. 

Collecties van Havep

Bij Havep wordt onderscheid gemaakt tussen twee soorten werkkleding. De normale collectie, Havep Workwear, en de collectie met beschermenden kleding, de Protective Wear. De naam zegt het eigenlijk al, een collectie voor een normale werkdag en de Protective Collectie voor de werkzaamheden waarbij je net wat meer bescherming nodig hebt. 

Havep Basics

Een moderne klassieker. De Havep basis collectie is leverbaar in verschillende kleuren en maten. De collectie levert constante kwaliteit. Kleding uit deze collectie is duurzaam en heeft een lange levensduur door de hoogwaardige kwaliteit. 

Havep Attitude

Bij het ontwerpen van Havep Attitude hebben de ontwerpers zich laten inspireren door situaties in de praktijk. De collectie zit dan ook niet alleen vol met handige details die jouw werkdag niet alleen aangenamer maken, maar die jou ook nog eens dat kleine beetje extra bescherming bieden. 

Een bijzonder item uit de collectie is de Attitude Jeans. Deze ijzersterke jeans is gemaakt van 66% gerecycled katoen. De jeans is verkrijgbaar in een mannen -en vrouwenmodel een heeft een greenchoice-label, het is dus ook nog eens een duurzame keuze. Bekijk de gehele attitude collectie hier. 

Havep Shift

De Havep Shift collectie draag je met een goed gevoel. Voor het maken van de collectie wordt een duurzaam doek gebruikt met de bluesign-certificering. Deze houdt in dat:

  • Er bij productie van jouw kleding geen schadelijke of kankerverwekkende stoffen zijn gebruikt.
  • Het bedrijf op duurzame wijze omgaat met haar water- en energieverbruik; zich inzet voor betere luchtkwaliteit en een duurzaamheidsplan heeft. 
  • De kleding geproduceerd wordt over goede, veilige en hygiënische arbeidsomstandigheden.

Meer informatie over het bluesign-certificaat kun je vinden op de duurzaamheid pagina van Havep. 

Naast het bluesign label heeft het merendeel van de collectie het Havep Greenchoice-label. Dit houdt in dat de kleding is gemaakt van een duurzame en recyclebare stof. 

Havep High visibility

In de Havep High Visibility lijn vind je gecertificeerde veiligheidskleding waarmee je gezien wordt. De collectie bevat opvallende, sportieve werkkleding waarin je je comfortabel en veilig voelt. Dag en nacht.

Havep 5Safety collectie

Met de Havep 5Safety collectie ben je verzekerd van bescherming door “de big five” veelvoorkomende normeringen. Met deze uitgebreide certificeringen is de kleding inzetbaar voor diverse werkzaamheden en kun je makkelijk veilig aan het werk. De Havep 5Safety collectie voldoet aan de volgende normen: 

Naast de benodigde normen is de kleding ontzettend comfortabel om in te werken. Havep vindt dat werkkleding het visitekaartje is van jouw bedrijf of organisatie. Daarom kun je ervan uitgaan dat je met Havep niet alleen veilig en comfortabel, maar ook stijlvol, op je werk verschijnt. Bekijk de Havep 5Safety collectie. 

Havep 5Safety Image+ collectie

Supersterke werkkleding van de hoogste kwaliteit, daar kun je op rekenen bij Havep. 

De sterke genormeerde werkkleding beschermt tegen alle risico’s op de werkvloer. De Havep 5Safety Image + collectie is een opvallende lijn. De kleding zorgt voor een sterk imago door de sportieve uitstraling. De lijn is vlamvertragend, antistatisch en biedt bescherming bij lassen, thermische gevaren en vloeibare chemicaliën. 

Havep Force

Havep Force is veelzijdig inzetbaar. Alle artikelen voldoen aan de 4 meest vereiste veiligheidsnormen. De collectie is door de verschillende normeringen in combinatie met hoog draagcomfort inzetbaar voor de meest uiteenlopende situaties.
De collectie was eerder bekend als de Havep 4Safety collectie. Havep is continu bezig met het verbeteren en innoveren van de collecties. De Havep 4Safety collectie is daarom omgetoverd tot de Havep Force Collectie, deze sluit perfect aan bij de Havep Force+. 

Havep Force+ 

De Havep Force + is een aanvulling op de reguliere Force lijn. De lijn is ontworpen met het oog op uitdagingen in de metaalindustrie. De twee lijnen gaan perfect samen en ze samen combineren zorgt voor het beste draagcomfort.