Overalls

Op zoek naar een overall? Dan ben je bij Werkkleding.nl aan het juiste adres! Met een overall ga je voor comfort. In ons assortiment vind je verschillende overalls die zo ontworpen zijn dat jij zo comfortabel en veilig mogelijk aan het werk kunt. Bekijk onze overalls hieronder!

Producten 1-12 van 186

Ballyclare Overall David
Incl. BTW € 116,63 € 96,39
Ballyclare Overall Keulen
Incl. BTW € 84,60 € 69,92
Fristads Overall 8555 STFP
Incl. BTW € 130,57 € 107,91
Fristads Overall 880 P154
Incl. BTW € 106,33 € 87,88
Havep Overall 20320
Incl. BTW € 86,95 € 71,86
Fristads Airtech® Winteroverall 812 Gt - voorkant
Incl. BTW € 262,34 € 216,81
Ballyclare Overall Stuttgart
Incl. BTW € 86,82 € 71,75
Ballyclare Overall Glasgow
Incl. BTW € 66,37 € 54,85
Havep Overall 2090
Incl. BTW € 51,90 € 42,89
Havep Overall 2090D
Incl. BTW € 55,59 € 45,94
Mascot Overall met kniezakken 06619-135
Incl. BTW € 172,36 € 142,45
Mascot Overall met kniezakken 12311-630
Incl. BTW € 124,73 € 103,08

Wat is een overall?

Een overall is een kledingstuk dat je hele lichaam beschermt; overall. De overall draag je vaak over de normale (werk)kleding heen. Hij biedt op deze manier extra bescherming en zorgt ervoor dat de reguliere kleding niet vies wordt. In elke branche zijn andere eigenschappen handig, bijvoorbeeld extra zak -en opbergruimte, afgesloten zakken, riemlussen en ga zo maar door. De overall moet altijd praktisch zijn in gebruik en aan de eisen voldoen waar jij nood aan hebt. Bij Werkkleding.nl snappen we dat en daarom hebben we een uitgebreid assortiment aan verschillende werkoveralls van de beste leveranciers samengesteld. Aan welke eisen jouw overall ook aan moet voldoen, bij Werkkleding.nl vindt je het allemaal. Ontdek het gehele assortiment.

Voordelen van overalls

Of je graag in een overall werkt, is vooral een kwestie van smaak. Toch zijn er een aantal verschillen met de gewone werkbroek die de overall nét wat comfortabeler maken dan de gewone werkbroek.

Het grootste verschil is dat de overall aan het bovenlichaam hangt, in plaats van dat deze vastzit rond de taille. Dit brengt het voordeel met zich mee dat de overall niet af zal zakken tijdens jouw werkzaamheden. Ook zit de overall een stuk comfortabeler rond de taille. Doordat het kledingstuk vast zit aan het bovenlichaam, zakt deze niet af, ook dit is een comfortabele eigenschap.

Soorten overalls

Voordat je de overall bestelt, is het belangrijk om te bekijken welke soorten er allemaal bestaan. In ons assortiment vind je namelijk allerlei verschillende overalls, maar wat zijn nou de verschillende eigenschappen? Je kunt bij ons kiezen voor de normale overall zoals we hem kennen, de bodybroek of een amerikaanse overall, daarnaast hebben we binnen deze categorieën overalls met verschillende eigenschappen, bijvoorbeeld brandvertragende en waterdichte overalls.

Overall

De normale overall is de overall zoals we hem allemaal kennen. Lange mouwen en pijpen die volledige bescherming biedt aan het hele lichaam. De overalls kunnen voorzien zijn van brandvertragende en waterdichte eigenschappen, of kunnen gemaakt zijn met reflecterende strepen en reflecterend materiaal, zodat deze extra opvallen. Een overall is geschikt voor bijna alle werkzaamheden. De keuze voor een overall is vooral persoonlijke voorkeur.

Amerikaanse overall

De Amerikaanse overall, beter bekend als tuinbroek, is een mouwloze uitvoering van de overall. De Amerikaanse overall is uitgerust met bretels waarmee deze aan het bovenlichaam is bevestigd. De bretels van de overalls zijn verstelbaar , waardoor je zelf het comfort en de pasvorm aan kunt passen. Bekijk al onze Amerikaanse overalls in ons assortiment.

Bodybroeken

De bodybroek zit eigenlijk tussen de normale overall en de Amerikaanse overall in. De bovenkant ziet eruit als een bodywarmer, ze lopen door tot de nek en over de schouders. Hierdoor bieden ze meer bescherming aan het bovenlichaam dan de tuinbroeken. In de bodybroek heb je, in tegenstelling tot de normale overall, je armen vrij, waardoor je tijdens het werk van alle bewegingsvrijheid geniet. Een bodybroek is ideaal als de armen tijdens jouw werkzaamheden geen extra bescherming nodig hebben.

Genormeerde overalls

Natuurlijk hebben wij voor de werkzaamheden die om meer bescherming vragen ook genormeerde overalls en bodybroeken in ons assortiment. Denk aan overalls met brandvertragende eigenschappen, extra zichtbaarheid of bescherming tegen vloeibare chemicaliën. Aan welke normeringen de overall voldoet kun je vinden op het productblad, daar zie je een duidelijke beschrijving van de eigenschappen van het desbetreffende product.

Overalls bedrukken of borduren

Bij Werkkleding.nl kun je jouw overalls laten bedrukken of borduren. Het bedrukken of borduren van de bedrijfskleding zorgt voor net iets meer professionaliteit en eenheid binnen het bedrijf. Je kunt kiezen om het bedrijfslogo of andere informatie te laten bedrukken of borduren. Voor meer informatie hierover kun je kijken bij onze bedruk -en borduurservice.

Overalls online bestellen

Bij Werkkleding.nl hebben we een ruim assortiment aan verschillende overalls. Twijfel je tussen twee overalls? Geen probleem. Bij ons kun je de producten gemakkelijk met elkaar vergelijken. Klik de producten aan waartussen jij twijfelt en wij zetten alle eigenschappen voor je op een rij. Tip; noteer voor jezelf de eigenschappen die voor jou van toepassing zijn, zo is het vinden van de juiste overall een stuk makkelijker.

Heb je eenmaal de overall gevonden die bij je past? Dan kan het kiezen van de maat ook nog wel eens twijfel opleveren. Wij hebben van al onze merken de maattabellen op een rijtje gezet. Meet je lichaam goed op, zodat je zeker weet dat je de juiste maat bestelt. Twijfel je tussen twee maten? Ga of je overall over normale kleding draagt, in dat geval kun je het best voor een maatje groter kiezen.

Voor vragen en advies over onze overalls, neem gerust contact op! Wij helpen je graag verder.