Hydrowear

Met Hydrowear werkkleding blijf je gegarandeerd droog tijdens je werkzaamheden, dankzij de waterafstotende eigenschappen. Zo ben je goed beschermd, maar tegelijkertijd stijlvol gekleed. Maak jouw outfit compleet en we leveren het gratis bij je af. Dankzij de hoge kwaliteit heb je jarenlang plezier van jouw werkkleding. Meer dan één outfit nodig? Beheer de kleding van je complete bedrijf in ons Kleding Management Systeem (KMS).

  • Vooraanstaand merk in waterafstotende werkkleding
  • Ga beschermd & stijlvol te werk
  • Duurzame bedrijfskleding voor jarenlang plezier

Producten 1-12 van 311

Hydrowear Multinorm Pilotjack Meppen voorkant - werkkleding.nl
Incl. BTW € 145,93 € 120,60
Hydrowear Multinorm RWS Parka Markelo
Incl. BTW € 159,72 € 132,00
Hydrowear Multinorm Broek Meddo
Incl. BTW € 65,46 € 54,10
Hydrowear Multinorm Overall Mierlo
Incl. BTW € 114,89 € 94,95
Hydrowear RWS Simply No Sweat Regenbroek Ursum
Incl. BTW € 65,46 € 54,10
Hydrowear RWS Simply No Sweat Regenjas Uitdam voorkant - werkkleding.nl
Incl. BTW € 112,59 € 93,05
Hydrowear RWS Regenjack Boston
Incl. BTW € 114,89 € 94,95
Hydrowear RWS Regenbroek Bangkok
Incl. BTW € 53,97 € 44,60
Hydrowear Regenbroek Southend
Incl. BTW € 27,53 € 22,75
Hydrowear Spuitoverall Seaham
Incl. BTW € 86,15 € 71,20
Hydrowear Simply No Sweat Regenbroek Utrecht voorkant - werkkleding.nl
(1)
Incl. BTW € 52,82 € 43,65
Hydrowear Simply No Sweat Regenjas Ulft
Incl. BTW € 75,81 € 62,65

Over Hydrowear

Hydrowear is een vooraanstaand Nederlands werkkledingmerk dat al sinds 2001 beschikbaar is, met een sterke focus op waterafstotende bedrijfskleding. Het merk begrijpt de behoeften van de moderne werknemer en biedt een uitgebreid assortiment werkkleding voor diverse sectoren. Of je nu in de bouw, industrie of logistiek werkt, Hydrowear heeft de juiste oplossing voor jou. De verschillende kledingstukken zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zodat je altijd kiest wat past bij jouw bedrijf.

Hydrowear werkkleding

Hydrowear werkkleding staat bekend om zijn duurzaamheid en betrouwbaarheid. De kleding is ontworpen met oog voor detail en voldoet aan de strengste veiligheidsnormen. Met innovatieve materialen en slimme technologieën zorgt Hydrowear ervoor dat je optimaal beschut bent tijdens het uitvoeren van je werkzaamheden. Ontdek het brede assortiment aan Hydrowear werkkleding binnen onze webshop.

Hydrowear werkjassen

De werkjassen van Hydrowear bieden niet alleen uitstekende protectie tegen verschillende weersomstandigheden, maar hebben ook een eigentijds design. Van gevoerde winterjassen tot ademende zomerjassen, er is voor elk seizoen en elke situatie een geschikte Hydrowear werkjas. Comfort en functionaliteit staan voorop, zodat je je vrij kunt bewegen en je focus op je werk kunt houden.

Hydrowear overalls

Hydrowear overalls zijn de ultieme keuze als het gaat om jouw veiligheid. Ze zijn ontworpen om te voldoen aan de strengste eisen op het gebied van arbeidsveiligheid en zorgen ervoor dat je vol vertrouwen aan de slag kunt. Met verstevigde kniestukken, handige zakken en verstelbare banden bieden de overalls van Hydrowear de juiste combinatie van functionaliteit en een fijne pasvorm. Wist je dat Hydrowear zelfs overalls aanbiedt met glow in the dark elementen?

Hydrowear werkbroeken

De werkbroeken van Hydrowear zijn gemaakt om langdurig en intensief gebruik te weerstaan. Met slimme details zoals verstevigde knieën, handige zakken en verstelbare taillebanden zorgen ze voor een optimale pasvorm en bewegingsvrijheid. Hydrowear heeft de juiste werkbroek voor jou: of je nu een werkbroek nodig hebt voor lichte klussen of zware bouwwerkzaamheden.

Hydrowear werkvesten

De werkvesten van Hydrowear bieden extra functionaliteit en flexibiliteit tijdens het werken. Met handige zakken en verstelbare onderdelen kun je je gereedschap en accessoires eenvoudig bij de hand houden. Het ademende materiaal zorgt voor een comfortabel draaggevoel, zelfs tijdens lange werkdagen.

Met Hydrowear kies je voor werkkleding van hoge kwaliteit, die jou beschermt, zonder concessies te doen aan comfort en stijl. Ontdek het ruime assortiment en ervaar zelf waarom Hydrowear een favoriet is onder professionals in diverse sectoren.

Specialist in HI-VIS kleding

Naast de reguliere werkkleding is Hydrowear ook gespecialiseerd in HI-VIS kleding. Deze kleding voldoet aan de hoogste zichtbaarheidsnormen en zorgt ervoor dat je goed zichtbaar bent, zelfs in omgevingen met weinig licht. Met reflecterende elementen en felle kleuren zorgt Hydrowear kan je gerust je werkzaamheden uitvoeren.

Offerte op maat?

Ben je voor jouw bedrijf op zoek naar een volledige kledingkast van Hydrowear, dan doen we je graag een persoonlijk aanbod. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op. Mkb’ers krijgen een eigen inlog tot ons Kleding Management Systeem (KMS), van waaruit ze hun kledingkast kunnen beheren en uitbreiden. Hier vind je ook direct alle financiële administratie terug. 

Bel 030 – 21 23 099