Winkelwagen

Bedrukken

Versterk je merk met Corporate fashion!

Met de bedrukservice van Werkkleding.nl

Jouw bedrijf verdient toch ook een professionele uitstraling? Dat is binnen handbereik met onze bedrukte bedrijfskleding. Ga voor een uniforme uitstraling en laat je bedrijfskleding bedrukken met jouw logo en/of slogan. Onze (stretch)transfer logo’s zijn geschikt voor alle soorten werkkleding en kunnen zowel thuis als chemisch gewassen worden, zonder te vervagen of los te laten. Zelfs vlamvertragende emblemen behoren tot de mogelijkheden. De kwaliteit van onze bedrukking is dus niet te vergelijken met dat van een normale drukkerij of printshop. Wij hebben tientallen jaren ervaring in het bedrukken van de speciale stoffen waar werkkleding van vervaardigd wordt. Daarbij weten wij dat werkkleding grondig gewassen moet kunnen worden en dan wil je niet dat je logo na enkele wasbeurten al vervaagd is. Dat is bij ons dus niet het geval!

Wil jij een logo op shirts, sweaters, jacks of broeken? Neem dan contact met ons op en wij maken een passende offerte. Bedrukking kan in alle kleuren die je wenst. Het enige dat wij dan van jou nodig hebben is een EPS- of AI-bestand van het logo en de bijbehorende PMS- of Ralkleuren. De hoeveelheid kleuren en grootte van de bedrukking bepalen voor een groot deel de prijs van de emblemen. Houd daarbij rekening met een minimale afname van 25 stuks en een levertijd van 2 weken. Heb je niet alle 25 emblemen in één keer nodig, kunnen wij die voor je opslaan, voor een volgende bestelling. Onze prijzen zijn altijd inclusief het opzetten en beheren van de overgebleven emblemen. 

Borduren 

Sommige stoffen, denk aan fleece, kun je niet bedrukken en dienen geborduurd te worden. Aangezien dit een arbeidsintensief proces is, kunnen wij pas een prijs opgeven na ontvangst van uw logo. Houd bij borduren rekening met een levertijd van maximaal 3 weken. 

info@werkkleding.nl

030-2123099

werkkleding bedrukken