Bedrijfskleding

Bedrijfskleding

De beste bedrijfskleding vind je bij Werkkleding.nl. Door onze jarenlange ervaring in het vak weten wij precies wat jij nodig hebt om het beste uit jouw werkdag te halen. Wij staan elke dag voor je klaar om de beste bedrijfskleding uit te zoeken. Wij verkopen werkkleding voor de lichte werkzaamheden, maar ook als je meer bescherming nodig hebt bij jouw zware werkzaamheden kun je uiteraard bij ons terecht. Wij kennen de markt en zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen die zich voordoen. Wij kunnen je dus altijd van passend advies voorzien. Ben je op zoek naar bedrijfskleding die bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! Wij helpen je graag verder!

 

Bedrijfskleding uitzoeken

Iedere branche en werkomgeving heeft bepaalde eigenschappen en dus ook zijn eigen wensen als het om passende bedrijfskleding gaat. Elke functie brengt andere gevaren en gezondheidsrisico’s met zich mee en daarom hebben wij een breed assortiment aan genormeerde bedrijfskleding. Wij vinden het belangrijk dat jij zonder zorgen en met beperkte risico’s je werkdag kunt beginnen. Daarom hebben we een groot assortiment aan werkhandschoenen, werkjassen, werkbroeken, overalls en persoonlijke beschermingsmiddelen van verschillende merken. Omdat we willen blijven innoveren, voegen we telkens nieuwe merken toe. Zo raak je nooit uitgekeken op onze shop!

 

Ook als je geen beschermende werkkleding nodig hebt ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben ook een groot assortiment aan corporate werkkleding als overhemden, colberts, maar ook casual kleding als gewone T-shirts, polo’s en sweaters. Naast ons ruime assortiment aan werkkleding en accessoires, kun je bij ons ook je bedrijfskleding nóg meer karakter geven en helemaal in de stijl van jouw bedrijf te stellen. Wij kunnen de kleding namelijk bedrukken en borduren. Wij doen dit al vanaf 15 stuks. Wil je meer weten over het bedrukken of borduren van jouw bedrijfskleding? Neem dan een kijkje op de betreffende pagina en vind alle informatie die je nodig hebt!

 

Bedrijfskleding accessoires

Naast onze werkkleding vindt je bij ons accessoires die niet kunnen missen aan jouw werkoutfit. Bijvoorbeeld mooie sokken om meer in je werkschoenen te stappen en een nieuw paar veters om het compleet te maken Ook hebben we handschoenen, mutsen en petten, maar bijvoorbeeld ook werkriemen en holsterzakken zodat je werkgereedschap makkelijk kwijt kunt en altijd bij de hand hebt. Werk je veel op je knieën? Dan hebben we ook kniestukken die jij kwijt kan in de speciale werkbroeken. Zo loop je geen blessures op. Bedrijfskleding van hoge kwaliteit Wij willen jou niets minder dan kwaliteit leveren en dat doen we dan ook niet. Ons assortiment is uitgezocht op kwaliteit, stijl, comfort, functionaliteit en veiligheid. Je vindt in ons assortiment daarom alleen topmerken als Fristads, Snickers, Havep en Tricorp. Wij zijn trots op onze merken en delen daarom graag de nieuwe ontwikkelingen met onze klanten. In onze blogs lees je nieuws over de merken, collecties en normeringen.

 

Bedrijfskleding online bestellen

Bedrijfskleding online bestellen is tegenwoordig makkelijker dan ooit. Bij Werkkleding.nl bestel je makkelijk en vertrouwd de werkkleding die jij nodig hebt. Niet tevreden? Binnen 14 dagen kun je de artikelen gewoon retour sturen. Daarnaast zorgen wij voor de beste persoonlijke service. Mocht je vragen hebben, kun je gerust contact met ons opnemen. Wij staan open voor al je vragen en helpen je graag verder. Heb je hulp nodig met het maken van de juiste keuze, ook dan kun je altijd even bellen of mailen.