Sokken

Om comfortabel in jouw werkschoenen te stappen hebben wij een assortiment met verschillende werksokken samengesteld. Bekijk ons assortiment werksokken hieronder!

Producten 1-12 van 29

Fristads Sokken 2 Paar 9186 SOC
Incl. BTW € 11,39 € 9,41
Fristads Wollen Sokken 2-Pack 9168 SOW
Incl. BTW € 25,18 € 20,81
Fristads Coolmax Sokken 928 CMS
Incl. BTW € 18,97 € 15,68
Emma Safety Footwear Sok Hydro-Dry BUSINESS SUSTAINABLE
Incl. BTW € 12,95 € 10,70
Emma Safety Footwear Sok Hydro-Dry WORKING SUSTAINABLE
Incl. BTW € 11,95 € 9,88
Fristads Wollen Sokken 9187 SOWH
Incl. BTW € 22,88 € 18,91
Rovince Sokken Ergoline Shield
Incl. BTW € 19,95 € 16,49
Emma Safety Footwear Sok Hydro-Dry THERMO SUSTAINABLE
Incl. BTW € 14,96 € 12,36
Rovince Sokken Ergoline Shield
Incl. BTW € 23,95 € 19,79
Fristads Flamestat Lange Sokken 9198 FSOH
Incl. BTW € 61,96 € 51,21
Fristads Flamestat Sokken 9193 FSOH
Incl. BTW € 53,92 € 44,56
Fristads Flamestat Sokken 9194 FSOL
Incl. BTW € 37,82 € 31,26
Pagina

Sokken die werken

Bij Werkkleding.nl vind je een bescheiden maar specialistisch assortiment aan werksokken en/of wandelsokken. De sokken van onze leveranciers gaan een stapje verder dan de normale sokken en dat merk je. De sokken zijn stevig en zo gemaakt dat ze extra goed zitten om de voet. Door gebruik van verschillende garens zijn de sokken van hoge kwaliteit.

Soorten werksokken

In ons assortiment vind je verschillende soorten sokken. Bijvoorbeeld de lichtgewicht sokken van Snickers, maar voor lekker warme voeten kun je beter voor de wollen sokken van Fristads gaan. Van verschillende merken vind je altijd een sok die bij jou en je werkzaamheden past. Werk je veel in de natuur of wandel je graag? Dan zijn de ergoline sokken van Rovince misschien wel wat voor jou. Deze sokken zijn op een speciale manier geïmpregneerd. Dit zorgt ervoor dat wanneer een teek op je kleding terecht komt een thermische reactie ontstaat. Voor de teek wordt het dan te heet onder de voeten en deze zal van de kleding af springen. Het mooie: de thermische reactie is tijdelijk en dus niet schadelijk voor de teek of voor jou! Je bent er met deze sokken dus zeker van dat teken en andere insecten jou niks meer kunnen maken. Wil je meer weten over de teekwerende kleding van Rovince? Neem dan een kijkje op onze blog over de kleding van Rovince.

Waarom kiezen voor werksokken?

Werksokken bieden extra ondersteuning aan de voet. Werksokken zijn voorzien van extra stevige stof op plekken die eerder slijten. Werksokken zijn voorzien van allerlei kwaliteiten, waarmee je je werkdag extra goed doorkomt. Ze zijn ontworpen om lang op te lopen en zijn dus extra comfortabel. In combinatie met een goede werkschoen vliegt de werkdag voorbij. Bij het ontwerpen van werksokken wordt rekening gehouden met zware belasting, maar ook het risico op zweetvoeten wordt meegenomen bij het ontwerpen van de schoen. Goede werksokken zijn dus extra ademend. Werksokken kunnen gemaakt zijn van nylon, polyester, katoen, bamboe of wol. Elk materiaal heeft zijn eigen werking en eigenschappen. Voor het aanschaffen van de sok moet je dus nagaan welke eigenschappen belangrijk zijn. Werk je in een koude omgeving zijn wollen sokken wat voor jou, in een warme omgeving wil je juist een sok die ademt. Bekijk ons gehele assortiment aan werksokken hier!

Werksokken online bestellen

Sokken zijn onmisbaar aan je werkoutfit en daarom kun je deze gemakkelijk bestellen bij Werkkleding.nl. Heb je het paar voor jou gevonden? Bestel deze dan direct! De sokken vallen naar maat. Ben je benieuwd wanneer de sokken bij jou op de mat liggen? Neem dan een kijkje bij de levertijd en bezorging. Hier staan de levertijden van al onze merken voor jou op een rijtje. Ben je niet helemaal tevreden over je bestelling? Dan kun je deze gemakkelijk bij ons retourneren. Wij gaan er dan zo snel mogelijk mee aan de slag. Voor vragen en advies kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder.