Caps

Een pet nodig om je in de warme zomermaanden te beschermen ten de zon? Dan ben je bij Werkkleding.nl aan het juiste adres. De petten kun je zowel tijdens, als na werktijd dragen. Veel caps hebben we in verschillende, opvallende kleuren. Zo is er voor iedereen een passende pet!

Producten 1-12 van 21

Fristads Cap 9107 SC
Incl. BTW € 18,97 € 15,68
Snickers Cap 9041
Incl. BTW € 22,42 € 18,53
Snickers Shell Cap 9008
Incl. BTW € 42,96 € 35,50
Snickers Shell cap 9066
Incl. BTW € 73,51 € 60,75
Snickers Sunprotection Cap 9091
Incl. BTW € 21,55 € 17,81
Rovince Cap Ergoline Shield
Incl. BTW € 33,95 € 28,06
Tricorp Cap Reflectie 653002
Incl. BTW € 12,68 € 10,48
Tricorp Cap Verkeersregelaar 653001
Incl. BTW € 12,68 € 10,48
Clique Pet Reflective
Incl. BTW € 12,31 € 10,17
Clique Pet Melange
Incl. BTW € 9,89 € 8,17
Clique Pet Street
Incl. BTW € 6,44 € 5,32
Clique Classic Pet
Incl. BTW € 5,87 € 4,85
Pagina

Petten: stijlvol en sportief

Petten zijn bijna niet meer weg te denken uit de modewereld. Veel mensen dragen petten. Ze zijn niet alleen stijlvol en sportief, maar op een warme zomerdag kan een pet jou ook nog eens beschermen tegen de zon. In het assortiment van Werkkleding.nl vind je verschillende soorten petten. We hebben een ruim kleurenaanbod en de meeste petten zijn verstelbaar, iedereen kan dus een geschikte pet vinden in ons assortiment.

Reflecterende petten

In ons assortiment vind je normale petten, maar ook petten met verbeterde zichtbaarheid. Deze petten zijn ideaal bij een reflecterende broek of jas. Hij maakt jouw outfit helemaal af. Met een reflecterende pet ziet niemand jou meer over het hoofd. Bekijk bijvoorbeeld deze reflecterende pet van Tricorp, speciaal geschikt voor verkeersregelaars. Ben je benieuwd wat voor kleding verkeersregelaars nog meer dragen? Lees dan onze blog over kleding van verkeersregelaars.

Teekwerende petten van Rovince

Ben je veel in de natuur te vinden voor werk, of in je vrije tijd? Dan is deze teekwerende pet van Rovince wat voor jou. De pet heeft een speciale teek- en muggenwerende behandeling gehad, waardoor jij beschermd bent tegen vervelende insecten. Ook is de per voorzien van UV50+-bescherming, je bent dus volledig beschermd als jij de natuur in gaat. Hoe werkt het? De kleding en accessoires van Rovince zijn geïmpregneerd met een teek -en insectenwerende coating. Komt er een insect op de kleding terecht, dan ontstaat er een thermische reactie, waardoor het beestje het te heet wordt onder de voeten en dan gaat deze van de kleding af. Het mooie: de coating is niet schadelijk voor insecten en niet voor de mens. Zo blijf jij gezond en de natuur mooi! Bekijk voor meer beschermende kleding en accessoires het gehele assortiment van Rovince.

Petten borduren

Bij Werkkleding.nl kun je je petten laten borduren. Met een geborduurde pet ga je voor een luxe uitstraling en een herkenbare look. Heb jij interesse in het borduren van de petten voor jouw bedrijf? Bekijk dan onze borduren informatiepagina. Hier vind je alle informatie over het borduur proces. Mocht je vragen hebben of een offerte willen ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat wel en niet kan. Wij kijken daarom graag met je mee naar de mogelijkheden.

Caps online bestellen

Heb je de perfecte pet gevonden? Bestel deze dan direct bij Werkkleding.nl. De meeste petten in ons assortiment zijn gewoon verstelbaar. Je kunt ze dus gemakkelijk voor al je werknemers bestellen. Heb je besteld en ben je benieuwd wanneer je jouw bestelling kunt verwachten? Bekijk dan onze levertijd en bezorging. Omdat wij leveren vanuit verschillende leveranciers, kunnen de levertijden per merk verschillen. Op deze pagina vind je de levertijden van al onze merken op een rijtje. Is de pasvorm toch niet naar wens, of ben je niet tevreden over je artikel? Bij Werkkleding.nl kun je je artikelen gemakkelijk binnen 14 dagen retourneren. Wij gaan er dan zo snel mogelijk mee aan de slag. Voor overige vragen kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder.