Wist je dat: wij ook ondergoed aanbieden

Simone van Heumen

Views: 5
Thermo ondergoed

Ontdek onze veelzijdige ondergoedcollectie voor elke werkomgeving. Van warm thermo-ondergoed tot veilig genormeerd en comfortabel damesondergoed. Fristads biedt lange onderbroeken voor iedereen, terwijl Snickers naadloze stijl garandeert. Mascot specialiseert in thermoleggings voor extra warmte. Vind jouw perfecte match in ons uitgebreide assortiment, ontworpen voor zowel veiligheid als comfort.

Thermo-ondergoed

Wist je dat ons thermo-ondergoed je extra warm houdt tijdens de koude maanden? Ideaal voor iedereen die veel buiten werkt, zelfs in de meest gure omstandigheden. En verrassend genoeg, het is ook perfect voor warme werkomgevingen. Dankzij de vochtregulerende eigenschappen blijf je koel en comfortabel, ongeacht het weer. Met ons thermo-ondergoed trotseer je elk klimaat met gemak.

Genormeerd ondergoed

Ontdek ons genormeerd ondergoed, een must-have voor maximale veiligheid. Dit ondergoed is antistatisch of vlamvertragend, waardoor het essentieel is voor werkplekken waar veiligheid prioriteit heeft. Het biedt volledige bescherming voor je lichaam onder alle omstandigheden. Of je nu in een risicovolle omgeving werkt of extra bescherming nodig hebt, ons genormeerd ondergoed vormt de ideale basislaag. Veiligheid en comfort gaan hand in hand.

Damesondergoed

Onze collectie damesondergoed is momenteel nog beperkt, maar we breiden deze in de toekomst verder uit. Binnenkort voegen we meer variëteit toe, waaronder comfortabele sportbeha's. Deze uitbreiding is gericht op het bieden van kwaliteit en comfort voor elke vrouw. Houd ons assortiment in de gaten voor nieuwe, innovatieve opties die perfect aansluiten bij jouw behoeften. Bij ons vind je binnenkort alles wat je nodig hebt voor ondersteuning en comfort, elke dag weer.

Merken met ondergoed

Fristads

Fristads, bekend om zijn duurzaamheid en comfort, biedt nu ook lange onderbroeken aan. Deze zijn beschikbaar voor zowel dames als heren. Perfect voor wie op zoek is naar extra warmte en bescherming in verschillende werkomgevingen. Fristads combineert functionaliteit met comfort, waardoor je verzekerd bent van de beste kwaliteit, ongeacht je keuze. Ontdek ons assortiment en ervaar zelf het verschil dat Fristads maakt, elke dag weer.

Snickers

Snickers breidt zijn collectie uit met naadloze shorts, boxers en leggings. Deze items staan garant voor ultiem comfort zonder irritatie door naden. Ideaal voor lange werkdagen waarbij comfort net zo belangrijk is als prestatie. De strakke pasvorm en hoogwaardige materialen zorgen voor een aangename ervaring, elke dag weer. Kies voor Snickers en ervaar het verschil van naadloos ondergoed, ontworpen voor zowel stijl als functionaliteit.

Mascot

Mascot onderscheidt zich met een gespecialiseerd aanbod van thermoleggings. Deze leggings zijn perfect voor wie extra warmte nodig heeft tijdens koude werkdagen. Ze bieden niet alleen isolatie, maar ook comfort en bewegingsvrijheid. Ideaal voor buitentaken of koude omgevingen. Met Mascot thermoleggings blijf je warm en comfortabel, ongeacht de weersomstandigheden. Kies Mascot voor een warme en functionele werkdag.