Welke maat werkbroek heb ik nodig?

Simone van Heumen

Views: 2
Man in werkbroek timmert vloer

Bij het kiezen van de juiste werkbroek spelen verschillende factoren een rol. Zo variëren maten in werkkleding en bieden wij een breed scala aan maten. Topmerken als Fristads, Mascot en Snickers bieden opties die variëren van stretch werkbroeken tot thermobroeken. Daarnaast is er keuze uit heren-, dames- en uniseksmodellen, inclusief een assortiment voor kinderen. Deze gids helpt je bij het vinden van de perfecte werkbroek, afgestemd op jouw behoeften en werkzaamheden.

Soorten maten

In de wereld van werkkleding gelden vaak andere maatvoeringen dan bij gewone kleding. Dit kan voor verwarring zorgen. Echter, sommige merken houden vast aan de bekendere maatindelingen zoals S, M en L. Het aanbod in werkbroekmaten is breed, variërend van maat 44 tot en met maat 160. Voor het vinden van de perfecte pasvorm is het essentieel om het maatadvies op de productpagina nauwkeurig te volgen. Dit helpt bij het maken van de juiste keuze, passend bij jouw lichaamsbouw.

Merken

Ons aanbod aan werkbroeken omvat vooral de merken Fristads, Mascot en Snickers, elk met hun unieke kenmerken.

  • Fristads staat bekend om zijn werkbroeken met kniezakken en extra buitenzakken, gecombineerd met een mooie pasvorm.
  • Mascot biedt een breed scala, van thermobroeken tot regenbroeken en reflecterende broeken, geschikt voor diverse werkomstandigheden.
  • Snickers onderscheidt zich met een aanbod van zowel korte als lange broeken, inclusief high visibility elementen voor extra veiligheid.

Heren, dames of uniseks

Bij het kiezen van een werkbroek is het belangrijk te bedenken dat herenmodellen ook door dames gedragen kunnen worden, hoewel een specifiek damesmodel vaak een mooiere pasvorm biedt. Om de juiste pasvorm te garanderen, meet je eerst je beenmaten op. Dit zorgt ervoor dat je een broek kiest die niet alleen functioneel is, maar ook comfortabel zit. Daarnaast bieden we een select assortiment werkbroeken voor kinderen. Dit zorgt ervoor dat iedereen, ongeacht leeftijd of geslacht, toegang heeft tot kwalitatieve en passende werkbroeken voor verschillende werkzaamheden.

Soorten werkbroeken

Ons assortiment werkbroeken is divers en afgestemd op verschillende werkomstandigheden. We hebben regenbroeken die bescherming bieden tegen natte weersomstandigheden. Voor koude omgevingen zijn onze thermobroeken ideaal. Zorgbroeken bieden comfort en bewegingsvrijheid, essentieel in de zorgsector. Stretch werkbroeken garanderen extra flexibiliteit en bewegingsgemak, terwijl werkjeans een duurzame en stijlvolle optie zijn. Deze variatie zorgt ervoor dat je voor elke specifieke behoefte en werkomgeving de juiste werkbroek vindt.