Binnenkort op de webshop: Mascot!

Views: 5
Mascot werkkleding

Mascot: Tested To Work

Binnenkort voegen wij een nieuw merk toe aan ons assortiment: Mascot! 

Mascot is een betrouwbaar merk met kwalitatieve bedrijfskleding voor elke professional. Het bedrijf komt oorspronkelijk uit Denemarken en heeft zich ondertussen uitgebreid naar meer dan 12 andere landen. Je kunt dus wel zeggen dat Mascot een populair merk is dat de beste bedrijfskleding levert. 

Mascot is een bedrijf dat continu op zoek is naar verbetering. De flexibele en oplossingsgerichte houding komt ten goede aan al haar klanten. Binnen de productie ligt veel focus op het testproces. Mascot verwijst naar zichzelf als TESTED TO WORK - een woordspeling die de bedrijfsstrategie en mentaliteit weergeeft. Tested To Work is niet alleen een pakkende slogan, maar geeft de manier van werken van Mascot weer. De kleding en schoenen worden voor verkoop uitvoerig getest. Je kunt er dus van uitgaan dat je kwaliteit koopt. Bij Mascot wordt niks aan het toeval overgelaten. 

Mascot heeft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, ze zijn dan misschien niet de goedkoopste, maar de beste werkkleding vind je in het assortiment van Mascot. 

Mascot en duurzaam ondernemen

Door het uitgebreide testproces in het testcentrum van Mascot koop je niet alleen de meest veilige, maar ook de meest slijtvaste producten. Dit is niet alleen goed voor jouw portemonnee, maar ook voor het milieu. Kleding heeft een grote ecologische voetafdruk, er worden verschillende hulpbronnen gebruikt voor het ontwerpen, produceren en vervoeren. Om deze reden is het belangrijk dat de kleding die gemaakt wordt zo lang mogelijk mee gaat.

Mascot is niet alleen werkkleding, maar ook volledige service naar de klant, goede ondersteuning, een efficiënte logistiek en een hoge leveringsbetrouwbaarheid. Hierin onderscheidt Mascot zich van andere merken.

Kortom; Het merk is het zeker waard om even een kijkje te nemen. Volgende week op de webshop het nieuwe assortiment van Mascot!