Binnenkort te zien op de webshop: Clique!

Views: 2
Clique bij werkkleding.nl

Binnenkort toegevoegd aan ons assortiment: Clique!

Denk je aan goede kwaliteit voor een mooie prijs? Dan denk je aan Clique. Binnenkort vind je op Werkkleding.nl het merk Clique in het assortiment. Clique heeft een ruim assortiment aan werkkleding. Daarnaast wordt ons assortiment uitgebreid met verschillende accessoires, waaronder tassen. Rugzakken, koeltassen en toilettassen, Clique heeft het allemaal. Bekijk het assortiment zeker!

In het assortiment van Clique vind je drie collecties. De Basic, Classic en Premium-collectie. De namen geven aan wat je kunt verwachten. In de Basic collectie vind je mooie, eenvoudige artikelen voor een goede prijs. De kwaliteit en afwerking zijn goed en de kleding is te verkrijgen in verschillende kleuren.

Met de Classic collectie ga je een stapje verder. De kleding ziet er luxer uit, maar is dan ook wat prijziger. De Classic items hebben een ruime maatboog, breed kleurenpalet, goede voorraad en een mooie pasvorm met een snelle levering. De prijsklasse valt midden-midden en is dus nog steeds goed betaalbaar.

Met de Premium collectie kies je voor luxe en uitstraling. De kleding is goed van kwaliteit en heeft een mooie afwerking. De prijs ligt wat hoger dan gemiddeld, maar dat is dan ook aan de kleding te zien. Clique Premium is de beste lijn van Clique. De artikelen uit de Premium collectie worden gemaakt van een mix van verschillende en mooie materialen.

Kortom, neem zeker een kijkje in het assortiment van Clique en laat je verrassen.