NIEUW! Brams Paris

Simone van Heumen

Views: 4
brams paris workwear

Ontdek Brams Paris, ons nieuwste merk, dat sinds 1975 de norm zet in de denimwereld. Van sterke werkjeans tot casual denim, Brams Paris biedt een breed scala aan stijlen voor elke gelegenheid. Hun toewijding aan duurzaamheid, weerspiegeld in de inkoop van biologisch en gerecycled katoen, maakt hen een unieke speler op de markt. Betaalbaar, modieus en functioneel - Brams Paris is meer dan alleen een merk: het is een statement in de wereld van workwear en fashion.

Over Brams Paris

Brams Paris, opgericht in 1975, heeft een rijke geschiedenis in de mode-industrie. Het merk, trots van Nederlandse bodem, maakt deel uit van de HVEG Fashion Group. Met meer dan 1000 verkooppunten wereldwijd, staat Brams Paris bekend om zijn kwaliteit en stijl. De omvang van de organisatie benadrukt de internationale waardering en de kracht van het merk.

Soorten werkkleding

Brams Paris richt zich vooral op denim, met een specialisatie in sterke werkjeans. Uniek aan dit merk is het uitgebreide assortiment aan casual denim kleding, een aanvulling op de traditionele werkkleding. Dit onderscheidt Brams Paris van andere merken. Ze verdelen hun collectie in twee duidelijke categorieën: workwear en fashion. Hiermee bieden ze voor elke gelegenheid de perfecte denim.

Duurzaamheid

Brams Paris neemt duurzaamheid serieus. Ze waarborgen goede fabrieksomstandigheden voor hun medewerkers in het buitenland. Als deelnemer aan het Business Social Compliance Initiative (BSCI) toont Brams Paris hun inzet voor sociale verantwoordelijkheid. Bovendien kiezen ze voor de inkoop van duurzaam katoen. Dit katoen is niet alleen biologisch, maar ook gerecycled, wat bijdraagt aan hun groene voetafdruk. Zo combineert Brams Paris stijl met verantwoordelijkheid.

Over Brams Paris werkjeans

Brams Paris werkjeans staan bekend om hun hoge kwaliteit. Deze jeans gaan lang mee, wat ze een verstandige keuze maakt voor de bewuste koper. Ondanks de hoge kwaliteit zijn ze toch verrassend betaalbaar. Daarnaast combineert Brams Paris mode met functionaliteit. Hun werkjeans bieden trendy modellen aan, voorzien van praktische zakken. Deze combinatie maakt ze ideaal voor zowel werk als vrije tijd.