Mascot Customized

Views: 4
Mascot Customized foto

Mascot Customized

Mocht je nieuwe werkkleding nodig hebben die slijtvast en mooi is en waar vanaf het begin af aan gedacht is aan innovatie, grote bewegingsvrijheid en hoog comfort, dan is Mascot Customized iets voor jou. Mascot Customized is lichter, sterker en heeft nog meer stretch. In de collectie vind je een groot aantal producten en verschillende producttypen. Hierdoor kun je gemakkelijk de gehele organisatie aankleden met Mascot. Door de verschillende kleuren en kleurcombinaties kun je de kleding aanpassen bij de identiteit van jouw bedrijf.

Hoge kwaliteit en een lange levensduur

Bij Mascot weten ze dat werkkleding aan alles wordt blootgesteld op een werkdag. Daarom staan bij het ontwerpen van de collectie hoge kwaliteit en een lange levensduur centraal.
De materialen voor de kleding van Mascot worden voor gebruik uitvoerig getest, niet alleen de losse materialen, maar ook in combinatie met andere materialen. Op die manier weet je zeker dat je de beste kwaliteit kunt verwachten. De beschermende functies in de kleding zijn zo geplaatst dat ze het werk alleen maar makkelijker maken.
Een van de manieren om de kleding een zo lang mogelijke levensduur te geven, is door de producten te voorzien van een water- en vuilafstotende coating te geven. Daarmee blijft de kleding niet alleen mooi, maar blijf jij droog tijdens lichte regen.

Extra slijtvast

Op de plekken waar werkbroeken het meest slijten heeft Mascot de broek extra stevig gemaakt zodat deze zo lang mogelijk mee gaat. Bijvoorbeeld het materiaal op de knieën is extra slijtvast.

Accessoires

In de Mascot Customized collectie vind je ook accessoires die je helpen om je werkdag nog gemakkelijker te maken. Spijkerzakken kunnen dienen als jouw gereedschapskist en daarom is het noodzakelijk als deze voldoende ruimte hebben. Bij Mascot Customized vind je spijkerzakken naar jouw behoeften. Denk aan speciale zakken voor elektriciens, schilders en andere professionals die de ruimte nodig hebben voor verschillende soorten gereedschap.

Gerecyclede materialen

Bij werkkleding is een lange levensduur essentieel. Bij Mascot word werkkleding van hoogwaardige kwaliteit gemaakt van gerecyclede materialen die net zo slijtvast zijn als nieuwe materialen. Dat is pas verantwoord shoppen. 

Gerecycled polyamide - restmateriaal textielproductie

In de collectie vind je broeken met bovenstukken waarvan het hoofdmateriaal bestaat uit gerecycled polyamide, dat is gemaakt van restmateriaal van de textielproductie. Dit betekent dat het restmateriaal van de textielproductie, zoals ruwe stof en garen wordt gerecycled tot een nieuwe stof. 

Gerecycled polyester

Een groot deel van de producten van Mascot Customized is gemaakt van gerecycled polyester. Dit materiaal komt bijvoorbeeld uit gebruikte plastic flessen die worden afgebroken en opnieuw gebruikt. Het kan ook bestaan uit ander gebruikt kunststof, dat wordt afgebroken tot granulaat en wordt gerecycled tot een nieuwe grondstof.

Kortom, de Customized collectie van Mascot is zeker een kijkje waard. De gehele collectie is binnenkort verkrijgbaar op Werkkleding.nl.